Bivši direktor Janafa ne radi ništa i prima 17.000 kuna plaće

Naslovnica Forum Komentari članaka Bivši direktor Janafa ne radi ništa i prima 17.000 kuna plaće

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

i tata bi sine…laaaadim jajaaaaaaajaaaa, a kuniceeee pljušteeeee……

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

dobro je. barem nema veće štete. zamisli da “radi”..mulja.. šteta bi bila nemjerljiva.

…ha,nije da ga branim,ali po ugovoru je imao pravo na opremninu od milijun kuna,
dogovrili su se da 6 mjeseci ne radi i dobije plaću od 17 tisuća…

…sa doprinosima je to nešto više od 200 tisuća…dakle pet puta manje…

…prema tome Janaf je na dobitku…

Ma sve 5 ali tko daje takve ugovore i zašto treba postaviti pitanje. To je postalo copy paste pa svakom milijun kuna samo da šuti. Po ovome kako su napisali “Da mu ne bi morali isplatiti otpremninu od oko milijun kuna na koju je Markov imao pravo zbog smjene tri dana prije kraja mandata”, čini mi se da je tih milijun kuna trebao dobiti zbog smjene i to tri dana prije. Ako je tako onda je ovo djeljenje novca što se zapravo događa i na državnoj te i na lokalnoj razini. Papir sve trpi.

…pa naravno,pravo bi pitanje bilo…kakva je to nesposobna vlast koja smjenjuje direktora 3 dana prije isteka mandata i omogućuje mu milijun kuna otpremnine…

…tko je tu htio dobit u džep? [tongue]

ne radi se tu o nesposobnosti, već o bahatosti.

New Report

Close