Nego gdje su sada oni pusti pametnjakovići koji su tvrdili da nema šanse da nafta ode više ispod 100 ….?????????????????”
Slabo se nešto javljaju u zadnje vrijeme ….
Kaj bi se javljali?? Vidiš da pad cijene nafte nema veze sa TK u Rvata…Samo kad raste ima utjecaj [undecid]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Da se malo svi skupa odobrovoljite…
[img]http://www.niktitanik.com/wordpress/comics/2008-09-09-1886.jpg[/img]
Isprike moderatoru i ako može ovo ostati tu još sat vremena da se malo odbediramo. [tongue]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [thumbsup] [cool]
Tako smo ih prasnuli da nas još sad pakšu boli. Vjerojatno su se igrali sa nama engleskog palca. Znate li kako se to igra? Stavi nožni palac na pravo mjesto ali odsjeci nokte prije.
Premješteno iz teme: PTKM (Petrokemija d.d.)
da i kolega cartmann oprostite sto opet gnjavim ali evo moram napomenuti da se slazem sa vama da pojedini dionicari gledaju preoptimisticno kad kazu da ova dionica vredi 1500-2000 kn
eto tu se slazem sa Vama ali mislim da i Vi zasigurno znate da vredi puno puno vise od ove kikiriki cjene
pofuk
Vrijedi onoliko koliko je možeš prodati. Prije par mjeseci sam kupio curi laptop za 7300kn, stavio vistu, office, sve origigi,..ali kako ona radi po cijele dane i nema se volje igrat s tim odlučio ga prodat. Prodao ga veceras za 3600kn, doslovno nekorišten. Vrijedi min duplo više, ali da sam još čekao ne bi ga prodao ni za toliko.
Kreditna zaduženost građana Hrvatske je vrlo visoka, doslovno nema stanovnika koji nema minimalno jedan kredit, a velik dio ljudi ih ima 4-5, za stan, za auto, za frižider, po tekućem računu,…. Neki od njih su čuli da se na dionicama zarađuje brzo i lako, a ova tema je neprestano bila na vrhu zbog svakodnevnih komentara "ovo je prigoda, kupite, kupite, necete požalit, jedino ćete žalit ako ne kupite, ide ovo na 2000kn do kraja godine". Željni brze zarade nasjeli su na te laži bezobzirnih ljudi. S jedne strane nije da ih žalim, sami su krivi, ali s druge strane nema niti jedan razlog zbog kojeg bi šutnjom podržao te ***/autocenzura/*** u njihovoj prljavoj raboti.
ne bih se složio da nešto vrijedi toliko koliko košta………….fer vrijednost jednog druženja može biti vrlo visoka a koštati jako malo……………..a opet može koštati jako puno a vrijediti jako malo………….sve je relativno
kako bi rekao WB – ne možeš kupiti nešto što je jako popularno i pri tome dobro proći……….a za dionice se sad baš i ne bi moglo reći da su popularne, tako da ja računam da ću u idućem razdoblju jako dobro proći
pozdrav
HANFA
Novi pad imovine otvorenih investicijskih fondova
Neto imovina pod upravljanjem otvorenih investicijskih fondova u Hrvatskoj smanjena je u ovogodišnjem kolovozu na 17,62 milijarde kuna, i na najnižoj je razini od kraja 2006., pokazuje najnovije izvješće Hrvatske agencija za nadzor financijskih usluga .
Ribar ubijen nakon svađe o krivolovu
DONJI MIHOLJAC – S dva metka iz lovačke puške u srijedu u 19.30 sati pokraj svoje tek izgrađene vikendice na obali ribnjaka u Donjem Miholjcu ubijen je Damir Birović (40) iz Sv. Đurđa. Ubojstvu je prethodila svađa i fizički sukob s ribočuvarom Ribnjaka d. d. Željkom Lepoglavcem (49) iz D. Miholjca, koji je navodno u blizini našao postavljene mreže i štapove.
Kako doznajemo, Birović je u više navrata upozoravao čuvare na ribnjaku da on nije krivolovac i da ga bez razloga ne optužuju, budući da drugi postavljaju mreže pod obalu njegove vikendice.
– Te sam večeri sa svojim petogodišnjim sinom bio kod Damira u vikendici. Sjedili smo na klupi, pili smo pivo i razgovarali kada je naišao ribočuvar i odmah započeo prepirku. Budući da se svađa zaoštrila, udaljio sam se sa sinom, a onda začuo dva hitca koji su odjeknuli jedan za drugim.
Potrčao sam prema klupi na obali, gdje je Damir ležao u krvi, a čuvar je uperio pušku u mene. Poslije sam doznao da je puška već bila ponovo napunjena, što znači da je taj metak bio namijenjen meni – ispričao nam je kum ubijenoga Danijel Andračić, koji pretpostavlja da je njegov sin cijeli događaj vidio iz kukuruza i strahuje da će zbog toga imati posljedica.
– Lepoglavac je na Ribnjacima radio dvadeset godina, bez ijednog disciplinskog prekršaja. Bio je miran, staložen radnik koji nikada nije pio alkohol niti je ikada bio kažnjavan. Član je lovačke udruge Liska i ima dozvolu za pušku – rekao je direktor Ribnjaka d. d., dr. Anđelko Opačak, dodavši da su krađe ribe učestale te se čuvarima prijeti, a neki su pretučeni i bačeni u vodu.
– Žao mi je zbog tragedije u kojoj su zapravo svi izgubili – rekao je direktor Ribnjaka d. d. Odmah je angažirao odvjetnika za obranu svog radnika, koji je priveden istražnom sucu u Osijeku. Ubijeni je bio branitelj i upravo na dan kada je ubijen dobio je rješenje o vojnoj mirovini.
ZSE: vladavina medvjeda
Crobex zaronio na najnižu razinu od travnja
Na Zagrebačkoj burzi i danas su nastavljene prodaje dionica, pa je Crobex zaronio na najnižu razinu od 14. travnja ove godine. Trenutno Crobex iznosi 3.336 bodova, što je 1,63 posto manje nego jučer.
krediti europske banke za obnovu i razvoj
EBRD odobrio Todoriću 70 milijuna eura kredita za srpsku Ideu
Europska banka za obnovu i razvoj odobrila je kredit od 70 milijuna eura za razvoj maloprodajne mreže kompanije Idea u Srbiji. Kredit će se koristiti i za financijsko restrukturiranje trgovačkog lanca, stoji na internetskoj stranici EBRD-a.
EU
Poljska ipak odredila datum prihvaćanja eura
Najveća nova članica Europske unije pristala je udovoljiti makroekonomskim kriterijima za prihvaćanje eura u sklopu ugovora o pridruživanju EU-u, ali je sve do danas tvrdoglavo odbijala odrediti ciljani datum zamjene vlastite valute zlota za euro.