znači dionice out, zlato out, nafta out, pšenica out, PVC prozori – in? [smiley]
Da, to je u ovom trenutku odlična investicija, pogotovo ako imaš 20-30 godina staru, loše održavanu drvenu stolariju. [smiley]
Međutim, između 20-ak raznih proizvođača PVC profila koji se nude na našem tržištu, nije lako odabrati kvalitetnog. Preporučujem Rehau!
http://www.index.hr/xmag/clanak/nacija-strepi-konobar-slave-se-mota-oko-slavne-severine/398992.aspx
Sad neču moć spavat, jer nisam siguran koji je novi j….č, ma više nisu ni novinari kaj su nekad bili, nekad bi sviječu pridržali i znali iz prve ruke…
Premješteno iz teme: INDG (Industrogradnja d.d.)
Meni je draže da je račun u blokadi, a novac na računu tvrtke kćeri, nego da nismo u blokadi, a 18 mil. kn kod Mitka.
A kaj ste vi iz INDG možda BORG, kad govoriš o sebi u množini ???
[lol]
Kako smo počeli s preuzimanjima, možda. Bit ćete asimilirani, otpor je uzaludan!
Pridruži se dok nije kasno. Budem darežljiv pa ti prodam po 2.000.
A kaj ste vi iz INDG možda BORG, kad govoriš o sebi u množini ???
[lol]
Tek sad si skužio, a još uvijek ti nije ništa jasno? [wink]
Budem darežljiv pa ti prodam po 2.000.
Može, kad asimilirate Ingru!
[lol]
Tek sad si skužio, a još uvijek ti nije ništa jasno?
Pa kaj nisi skužil po jedinicama koje mi daje razrednica ( tj BORG ) da još uvijek nisam usvojio gradivo haha??
Budem darežljiv pa ti prodam po 2.000.
Može, kad asimilirate Ingru i mene ste asimilirali !
[lol]
O pa to ste Vi cijenjeni kolega Oppenheim.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
jel ovo "x" kod Barunica znaci bivsa barunica, sestra od barona, zena od barona, ljubavnica od barona ili podvojena linost od barona? Pristajem na sve osim ovog zadnjeg…jer, ako baron (mislim, kao nick) ima svoju podvojenu licnost, a baron (kao osoba) ima vec niz drugih podvojenih licnosti onda je momak u gadnim problemima…. Objasnite mi (Baron i Barunica – moze i PM), jer brinem se za vase (tvoje) zdravlje… Jesam medek, ali zbog tebe nas ostatak ekipe sve kvlaificira kao idiote. Uspri malo, doci ce sve to na razine za koje navijas! Doduse, ti si jos i ok, s obzirom na sto lici tvoja totalna suprotnost…onaj sampras…e taj je tek pojava! Sva sreca da je decko bull!
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
@hrco01
Zwei hundred partizanen schlafen in kuruza…..kratko i jasno.
znači dionice out, zlato out, nafta out, pšenica out, PVC prozori – in? [smiley]
Znači treba skupljati PVC odpad.