BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

što to znači, da je netko nešto napisao ili je istina.
ako je istina to pitaj moderatora
evo ja ću napisati pa me glava neboli zbog toga i to javno: mene nemože nitko moderirati jer poznajem austrijanca koji je vlasnik ovoga svega, i teško onome tko me moderira….blablablabla
ja ti napišem PP i mti je objaviš, jel ti to opravdavaš?

dan je pametniji od noći

Kako postati zaposlenik poslovnog???

sreca je samo popratni faktor znanja

Scvaki dan mi šalje privatne poruke pa sam ga se pokušao riješiti, da mu netko kaže da je skočio s Ajfelova tornja on bi svima pričao kako zna čovjeka koji je to napravio.

Procjenite jadno ili smiješno ili možda oboje.

Svaki komentar je suvišan

Ha ha ha ha ha ha

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Sampras u kebabio si se….nemoj se sad izvlacit,i ja imam frenda u cevapcnici pa nedobivam najbolje cevape…. [kiss]

Evo kako stvari funkcioniraju na FORUMU u svezi dotičnog i njegovog nedavnog moderiranja.

Baron ovo je zaista sramota za jednog čovjeka…i potpuno se slažem sa Tokom…

prika!
to je isto kao da ti je ljubavnica poslala pismo i netko ti ga proslijedi ženi!
zašto bi se inače zvale privatne poruke, valjda da ostanu tajne i čuvaju nečiju privatnost.
da radiš za mene dobio bi odmah otkaz!

[emo_cool]

@Sampras
Nabolje ti je da ignoriraš takve forumaše jer na kraju ipak odustanu jer nema efekta sa druge strane i to jim više nije zanimljivo, a to da je stavio privatnu poruku na forum samo govori kakva osoba je…

[emo_cool]

@Sampras

Nabolje ti je da ignoriraš takve forumaše jer na kraju ipak odustanu jer nema efekta sa druge strane i to jim više nije zanimljivo, a to da je stavio privatnu poruku na forum samo govori kakva osoba je…

Hvala na podršci

Danima me maltrerira svojim privatnim porukama.

Sampras u kebabio si se….nemoj se sad izvlacit,i ja imam frenda u cevapcnici pa nedobivam najbolje cevape…. [kiss]

To ti onda nije frend već se pretvara, bolje ga se kani dok je još na vrijeme.

[/quote]
nemogu,nas koji cevapi….. [thumbsup]

[/quote]
nemogu,nas koji cevapi….. [thumbsup]
[/quote]
Daj da probam.

Dosta je percepcije, kakvo je realno stanje korupcije?

„Ono što javnost iščekuje već godinama je najavljeno istraživanje o realnom stanju korpucije u Hrvatskoj“, prokomenitrao je za Business.hr prvi čovjek Transparency International Hrvatska Zorislav Antun Petrović.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Dnevne novine 7 kuna, slijedi poskupljenje ostalih tiskovina
Dopunjeno 31.07 15:34!

Gotovo sve dnevne novine od sutra će koštati sedam kuna, saznaje Sisak.info. Od 1. kolovoza građani će za Jutarnji i Večernji list, Slobodnu Dalmaciju, Sportske novosti i Novi list davati po kunu više.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close