BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[thumbsup]Fed i rast zaposlenosti podigli Wall Street

Zahvaljujući novim mjerama središnjih banaka za poboljšanje likvidnosti i iznenađujućem rastu zaposlenosti u američkom privatnom sektoru, u srijedu su na Wall Streetu cijene dionica osjetno porasle. [thumbsup]
[thumbsup] Raste Europa, Azija, Amerika samo naši lopovi i dalje pljačkaju naivne male dioničare i produžuju krizu koje u svijetu nema , svi se zelene osim Hrvatske. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Evo kako stvari funkcioniraju na FORUMU u svezi dotičnog i njegovog nedavnog moderiranja.

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

prika!
to je isto kao da ti je ljubavnica poslala pismo i netko ti ga proslijedi ženi!
zašto bi se inače zvale privatne poruke, valjda da ostanu tajne i čuvaju nečiju privatnost.
da radiš za mene dobio bi odmah otkaz!

dan je pametniji od noći

prika!
to je isto kao da ti je ljubavnica poslala pismo i netko ti ga proslijedi ženi!
zašto bi se inače zvale privatne poruke, valjda da ostanu tajne i čuvaju nečiju privatnost.
da radiš za mene dobio bi odmah otkaz!

Zato nam i država propada zbog takvih poput tebe.
Da nije Ankice Lepej bilo, nikad ne bi znali koji ko para krije Nevenka Tuđman i ekipa.
Kužiš?

[thumbsup] Veliki minus za moderatore znači pojedinci se javno mogu hvaliti vezama , dok se ostale maltretira i uskraćuje im se osobno mišljenje. [thumbsup] Pohvalno da je gospodin xxBARONxx to obzanio svima. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

@ono ti je bila prijateljska kritika, ovo je dokaz da ti nemaš pojma o životu
a ako nisi završio životnu školu ostale diplome ti služe da obrišeš dupe.
a o lopovluku to prepustimo sudu.

dan je pametniji od noći

@ono ti je bila prijateljska kritika, ovo je dokaz da ti nemaš pojma o životu
a ako nisi završio životnu školu ostale diplome ti služe da obrišeš dupe.
a o lopovluku to prepustimo sudu.

Od strane citiranog nikad nije bila prijateljska kritika već vrijeđanja.
A nikad nije bio moderiran zbog toga.
Eto sad svi znamo zašto je to tako.

nikada te nisam nazvao lopovom kao što si ti mene.
i na kraju da nije bilo ovakovih kao što sam ja nebi bilo ni ove države, pa niti barona i baronica ili kako se već zovu.
haug

dan je pametniji od noći

nikada te nisam nazvao lopovom kao što si ti mene.
i na kraju da nije bilo ovakovih kao što sam ja nebi bilo ni ove države, pa niti barona i baronica ili kako se već zovu.
haug

Nisam mislio na tebe nego na dotičnog na slici.
Šta se ti miješaš.
Radi svoj posao.

thumbsupFed i rast zaposlenosti podigli Wall Street

Zahvaljujući novim mjerama središnjih banaka za poboljšanje likvidnosti i iznenađujućem rastu zaposlenosti u američkom privatnom sektoru, u srijedu su na Wall Streetu cijene dionica osjetno porasle. thumbsup
thumbsup Raste Europa, Azija, Amerika samo naši lopovi i dalje pljačkaju naivne male dioničare i produžuju krizu koje u svijetu nema , svi se zelene osim Hrvatske. thumbsup

@baron napisano u 10,02 sati:
zato nam država propada zbog takvih poput tebe
i nije ti bilo dovoljno nego spominješ kazneno djelo lopovluka za koje su optuženi: nevenka tužman i dr i pišeš:da nije bilo Ankice Lepej………..
da je osobno poznaješ nebi joj ništa vjerovao kao što je ja osobno poznajem, ali ne potvrđujem niti kažem da laže o lopovluku, neka to sud presudi.

i na kraju savjet a malo sam više stariji od tebe:-ako ne želiš da budeš lonac nemoj svakom loncu biti poklopac, i život će ti biti lagodniji i bolji.

dan je pametniji od noći

@baron
napisano u 10,02 sati:
zato nam država propada zbog takvih poput tebe
i nije ti bilo dovoljno nego spominješ kazneno djelo lopovluka za koje su optuženi: nevenka tužman i dr i pišeš:da nije bilo Ankice Lepej………..
da je osobno poznaješ nebi joj ništa vjerovao kao što je ja osobno poznajem, ali ne potvrđujem niti kažem da laže o lopovluku, neka to sud presudi.

i na kraju savjet a malo sam više stariji od tebe:-ako ne želiš da budeš lonac nemoj svakom loncu biti poklopac, i život će ti biti lagodniji i bolji.

Ček, jel ti opravdavaš ovo…..

New Report

Close