BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

I to je to?!?! Pa hajde, sigurno ima još koji forumaš(ica) koji je dobio ili nije dobio dividendu.. Sve nas zanima: jeste ili niste, na koju banku jeste ili niste, što planirate s tim novcima,… Sve! Sve pišite

Ja sam si mislil odvest psića na manikuru.. ili pedikuru.. ne znam ni ja više, al neku kuru svakako

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

I to je to?!?! Pa hajde, sigurno ima još koji forumaš(ica) koji je dobio ili nije dobio dividendu.. Sve nas zanima: jeste ili niste, na koju banku jeste ili niste, što planirate s tim novcima,… Sve! Sve pišite

Ja sam si mislil odvest psića na manikuru.. ili pedikuru.. ne znam ni ja više, al neku kuru svakako
[/quote]

[lol]

Otfuraj ga na kuru metandrostenolona i pošalji ga na Lonzu [pray] [smiley]

I'LL BE BACK

Umro Mate Parlov

Nakon kratke i teške bolesti sinoć je u 23.15 sati u Puli preminuo proslavljeni hrvatski boksač Mate Parlov, legenda hrvatskog sporta.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Karadžić stigao u Haag

Konvoj u kojem se, kako se pretpostavlja, nalazi haaški optuženik Radovan Karadžić stigao je nešto nakon 7 sati u srijedu u pritvor Haaškog suda u Scheveningenu, javljaju svjetski mediji.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Zbog SAD-a i Indije propali pregovori o globalnoj trgovini

Pregovori o globalnom sporazumu o trgovini, početi prije devet dana u Ženevi pod okriljem Svjetske trgovinske organizacije (WTO), propali su u utorak jer se bogate zemlje i države u razvoju nisu uspjele dogovoriti o poljoprivredi, javljaju svjetske agencije.

Nekretnine na Jadranu sve skuplje, u Zagrebu stagnacija

"U drugom kvartalu 2008. godine nastavilo se stabiliziranje traženih cijena nekretnina u Zagrebu nakon korekcije započete prije gotovo godinu dana", ustvrdio je voditelj CentraNekretnina.net Domenico Devescovi.

[thumbsup]Jeftinija nafta i Merrill Lynch potaknuli snažan rast dionica
NEW YORK, LONDON – Ulagači su zaključili da bi otpis 5,7 milijardi dolara moglo biti posljednje Merrillovo čišćenje [thumbsup] [smiley] [wink]
I Europa se zeleni danas ćemo imati pravi rast dionica. [thumbsup]

Premješteno iz teme: PTKM (Petrokemija d.d.)

Oću reć da se pretvaramo u prava govna amerikanska gdje nam je samo dolar ispred nosa.
Ali koliko su ono htjeli povisit cijenu gnjojiva, više od 50 posto.
Pa da su prvo 20 posto , pa onda za par mjesece opet 20 itd.
Nego odma 50 posto. Nisam siguran da je toliko.
Pa normalno da Mesariću Sanader neće dati. kao i šta struju povećali 20 posto, a htjeli su isto 50.

Konstruktor, Tehnika i IGH u užem izboru za gradnju autoceste u Crnoj Gori

Uvjete pretkvalifikacijskog natječaja za izgradnju autoceste Bar-Boljare ispunilo je šest kompanija i konzorcija od 11 prijavljenih, priopćeno je danas iz crnogorske vlade. [thumbsup]

Odlazak izumiteljice Vegete: Zlata Bartl, 1920-2008
Danas je u koprivničkoj Općoj bolnici u 89. godini života preminula profesorica Zlata Bartl, voditeljica tima koji je u Podravkinom

Karadžić tužiocu: Imao sam dogovor s Holbrookeom
BEOGRAD – Postojanje takvog sporazuma potvrdio je i bivši ministar spoljnih poslova Republike Srpske Aleksa Buha.

Uprava oprez: agresivni ulagači vrebaju!

Pobune manjinskih dioničara protiv uprave sve su češće, posebno otkad je u Hrvatskoj dioničarstvo dramatično napredovalo. Naime, urušavanje cijene dionica ubrzalo je buđenje dioničarskog aktivizma. Nervozni manjinski dioničari sve češće traže promjene u kompaniji čiji su suvlasnici. [thumbsup]

New Report

Close