Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
Thanx Bing.
Ne da mi se više braniti od frikova koji su natrpani dionicama i misle da će market UP UP i da ja KAO utječem svojim postima na njega.
Uostalom ako si tako pametan lord nhl, kako ne znaš da se mijenja IP svakih 24 sata???
Cccccc…..
Pogrešno, barone… ovo boldano, mislim. Ne ide to po satu, nego malo drugačije [proud]
[/quote]
O čemu vi brijete.
IP adresa, ako nemaš fiksnu, a većina nas nema, se mijenja svaki put kad se isključiš i ponovo spojiš.
Baš bi volio vidjeti taj čudotvorni lijek za IP adrese lorda nhl,ha,ha.
Eventualno netko ko je jaaako dobar i tko će proći kraj firewalla može doći do mac broja kompjutera,samo ne znam kako će mu to pomoći
Svejedno. Bitno je da svaki dan-dva imaš novi IP.
[/quote]
Vuk IP mijenja, ali ćud nikada. [lol]
Thanx Bing.
Ne da mi se više braniti od frikova koji su natrpani dionicama i misle da će market UP UP i da ja KAO utječem svojim postima na njega.
Uostalom ako si tako pametan lord nhl, kako ne znaš da se mijenja IP svakih 24 sata???
Cccccc…..
Pogrešno, barone… ovo boldano, mislim. Ne ide to po satu, nego malo drugačije [proud]
[/quote]
Dovoljno je na trenutak prekinuti vezu (isključiti, pa ponovno uključiti modem) i već imaš drugi IP. Eh, sad sam vidio da je to već rečeno, no neka …
Barone nek mi daju malo da moderiram pa ces vidjet kad ces uc nazad na forum……..neboj se ima jedan jaako efikasan lijek za ip adrese……
Koji lijek? Daj ne mlati. Šta da zabraniš svim korisnicima Amisa, ili Tcom-a da se logiraju na forum.
Daj se prebaci na PVT, da ne zatrpavamo temu komentarima netrgovanja.
I ne vjerujem da se MAC broj može samo tako lako očitati.
Vaš link
A i kad ti netko očita MAC adresu, postoji lijek…naravno.
MAC emulator
Vaš link
Svejedno. Bitno je da svaki dan-dva imaš novi IP.
[/quote]
novi IP imaš svaki put kad se priključiš na providera, u mom slučaju HT.. ako radiš za neku instituciju onda vjerujem da imaš statični IP, tojest od firminog servera..
nisam siguran jer se ne kužim sto posto, ali mislim da je tako.. HT može i zna sve.. onaj tko drži stranicu može te eventualno cookirati, al se to lako zbriše..
heh sad vidim da je dilema već razjašnjena..
Premješteno iz teme: IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)
Nudim opkladu da se IGH neće moći kupit ispod 10 da kraja idućeg tjedna a do 15.08 ispod 11000
Kolege, jedno su snovi, a drugo realnost. [wink]
Premješteno iz teme: IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)
Nudim opkladu da se IGH neće moći kupit ispod 10 da kraja idućeg tjedna a do 15.08 ispod 11000
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ni-mosta-na-peljescu-ni-meke-granice-na-neumu/396415.aspx
evo malo o mostu
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
O moj bože o čemu vi na ovoj temi?
Dali je to kontra učinak od sinoć?
Btw ja koristim proxy pa me vi (tony) i ostali mudraci nemrete banati…
– do pravog IP može samo HT kao moj operater jer će proxy Vama kao adminu pokazati da sam ja u Njemačkoj a ne u Zgb…
No, bilo bi bolje da pričate o trgovanju i slijedećem tjednu..kamo ćemo?
koji proxy koristiš?
PESIMIZAM
Ali Hatibi: Barel bi mogao otići i na 500 dolara
Autor/izvor: SEEbiz
TEHERAN – Iran tvrdi da cijena nafte za nekoliko godina može dostići čak 500 dolara za barel, ukoliko dolar nastavi slabiti, a geopolitička napetost se poveća, izjavio je u danas objavljenom intervjuu jednom iranskom tjedniku predstavnik te zemlje u Organizaciji zemalja izvoznica nafte (OPEC) Muhamed Ali Hatibi.
"Ukoliko se vrijednost dolara i dalje bude smanjivala i ako se politička kriza pogorša, cijena nafte se lako može popeti čak na 500 dolara", naglasio je Hatibi, odgovarajući na pitanje hoće li cijena crnog zlata dostići 200 dolara za barel u iduće dvije do tri godine, objavile su svjetske agencije.
Cijena nafte se u petak povećala na nešto iznad 126 dolara za barel, a tokom protekla dva tjedna pojeftinila je ukupno više od 24 dolara po barelu, zbog toga što su visoke cijene goriva smanjile potrošnju. Hatibi je upozorio da će biti ugrožen izvoz nafte iz cijele regije Bliskog istoka ukoliko bilo tko napadne Iran zbog njegovog nuklearnog programa.
"Ukoliko u regiji dođe do još jednog rata, neće samo iranska nafta biti ona koja neće dospjeti na tržište, već će ono ostati bez nafte iz cijele regije", naglasio je Hatibi upozoravajući da će u tom slučaju doći do prave eksplozije cijena tog energenta.
Cijena nafte je od 2006. godine do danas porasla za više od 100 posto, pri čemu su dionice kompanija koje se bave eksploatacijom crnog zlata i plina značajno porasle [bye]