…
Koliko ja vidim imas novi avatar
Koliko ja vidim imas novi avatar
[/quote]
ma kakvi star mu je već dva dana, hehe [lol]
[/quote]
je sada i ja vidim da je prošao… u vrijeme pisanja poruke i dalje se vidio stari kod mene… ne znam što se u međuvremenu promjenilo… možda su programeri riješili problem… [rolleyes]
Sančo, a zašto si ti ukrao avatar od Kucila. Sram te bilo ako ga nisi pitao za dozvolu.
pa kolega kako znaš da ga nije pitao ? [lol]
pa kolega kako znaš da ga nije pitao ? [lol]
[/quote]
zato jer poznam Kucila i on ne bi dao dozvolu za korištenje njegovog lika i djela. Sančo srami se.
EU zatečena uhićenjem Radovana Karadžića
Članice EU, čiji se ministri vanjskih poslova danas nalaze u Bruxellesu na svom redovnom sastanku, doslovno su zatečene noćašnjim uhićenjem Radovana Karadžića. Šefovi diplomacija zato neće danas donijeti odluku o odmrzavanju Privremenog sporazuma, a to je dio Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju koji može stupiti na snagu bez ratifikacije SSP-a.
Kalmetino ministarstvo zamrznulo dozvole za srpske kamione zbog Zagrebtransa
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture potvrdilo je danas da je zamrznulo dodatnih 12 tisuća bilateralnih dozvola srpskim prijevoznicima za međunarodni transport kroz Hrvatsku za 2008. godinu kao protumjeru zbog problema koje u toj zemlji ima Zagrebtrans oko prijevoza transformatora koje je za Elektromrežu Srbije proizvela tvrtka Končar energetski transformatori.
raspisan tender za Jat Airways
Srpska vlada suglasila se s privatizacijom JAT-a
Vlada Srbije se na posljednjoj sjednici suglasila s privatizacijom javnog poduzeća "Jat Ervejz" (Jat Airways) usvojivši više odluka kojima se omogućuje početak te privatizacije. Raspisivanje tendera očekuje se do kraja tjedna, ali pitanje je tko sada želi kompaniju s najstarijom flotom u Europi, s dugom od 209 milijuna eura i pred samu ratifikaciju Sporazuma o otvorenom nebu.
VIDEO: Rončević "zaboravio" dati ostavku koju je javno obećao
Punih godinu dana od pada helikoptera u vukovarskoj vojarni Hrvatske vojske objavljeni su rezultati istrage o uzorku nesreće u kojoj je živote izgubilo troje ljudi. Godinu dana poslije većina je zaboravila na tadašnje obećanje ministra Berislava Rončevića da će, ako se utvrdi da je do nesreće došlo zbog lošeg održavanja, podnijeti ostavku, no to nije zaboravio bloger CNN.
[thumbsup]Pad nafte za jedan posto digao Wall Street
Vodeći indeksi na Wall Streetu u utorak su porasli više od 1 posto, zahvaljujući padu cijene nafte za više od 3 dolara po barelu, što je ublažilo strahovanja od inflacije i njezinih posljedica po kompanije i potrošnju. [thumbsup] [smiley] [wink]
Karadžića odao Mladić?
Britanski Daily Telegraph pozivajući se na izvore iz njemačkih obavještajnih službi u srijedu piše da je Radovana Karadžića odao njegov vojni zapovjednik Ratko Mladić kako bi izbjegao izručenje u Haag i osigurao za sebe suđenje pred sudom u Srbiji.