Premješteno iz teme: IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)
Prije par dana razgovarao sam s čovjekom iz IGH koji je vodio Ruse po lijepoj našoj i pokazivao im dostignuća. Po njemu je ugovor s Rusima stvar vremena…
azija – zelena
evropa – zelena
usa – sramežljiva
Rade pije kavu sa tužiteljima
gorivo bi moglo down
vlada vozi u 5 brzini privatizacija poduzeća…
inflacija/turizam/zaposlenost dobronamjerno naginju
Iako je otkupna cijena pšenice roda 2008. bila 43% veća nego lani, zbog usklađenja s burzovnim cijenama u toku prošle godine, nova otkupna cijena omogućava snižavanje cijena brašna oko 5%. Obzirom da je to bazna sirovina za prehrambenu industriju, očekuje se stabilizacija cijena prehrambenih proizvoda.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/agrokor-pojeftinjuje-brasno-5-posto,20932.html
di je forum nesto?
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Koliko mrznje ima u pojednicima na ovom topicu pa to nije normalno… a kako si tek dijele stotke… to je cudo jedno!
hrco, ne radi se o mržnji.
mislim da su ovdje svi raspoloženi i dobro se zabavljaju.
a pri dobrom raspoloženju mjesta mržnji nema.
[smiley] [thumbsup]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Koliko mrznje ima u pojednicima na ovom topicu pa to nije normalno… a kako si tek dijele stotke… to je cudo jedno!
hrco, ne radi se o mržnji.
mislim da su ovdje svi raspoloženi i dobro se zabavljaju.
a pri dobrom raspoloženju mjesta mržnji nema.
[smiley] [thumbsup]
[/quote]
Cuj, jam ogu shvatiti da postoji odredjeno rivalstvo izmedju tebe i Cromana. Medjutim, neshvatljiva mi je, glupa, idiotska ista ja znam kako bi nazvao sljedecu hipotetsku situaciju:
NPR. Ja cijenim gospodina Cromana…uvazavam sto on pise i…djelim mu stotke. A ako vidim da se vas dva ne volite, onda cu tebi jedinice. Zar nije to idiotsko ponasanje? A upravo se tako ponasa ogromna vecina ovog foruma.
A 99% ovog topica tebe obozava (to je njihovo pravo), ali u istom omjeru NEOPRAVDANO gaze po Cromanu sto mi je totalno nepravedno i jadnicki.
Umjesto da pokusamo pomoci jedni drugima na ovom forumu kroz dijalog, jer ruku na srce svi smo ovdje uglavnom priuceni laici (ne racunajuci petokolonase iz redova fondova [lol] )tu se odredjeni likovi ponasaju ko mala djeca i unistavjau kvalitetu foruma. Potjeran je Ivek, RealBear gotovo pa ni ne dolazi, Croman je izvjedjan…a zasto? Samo zato sto su ljudi imali drugacije misljenje od mase….
Sva sreca pa postoje drugi oblici komunikacije, a na samo ovaj forum pa mogu cuti njihovo KVLAITETNO razmisljanje!
Za kraj, sam znas kako mali covjek na burzi zavrsi povede li se za masom….. [cry]
http://www.poslovni.hr/87079.aspx
Ameri su sve manje sramežljivi…
Na kraju svega oni će se izvući najbrže i najjače, a evropa tek treba potvrde izvlačenja…
ZNA LI NETKO RIJEŠENJE:
nikako ne mogu promjeniti avatar. stavio sam pravilnu veličinu i ne radi se o težini također. Svaki puta kada pokušam izbaci mi error :
"Server Error in ‘/’ Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application’s
…………………………………..
to mi se događa i kući i na poslu s tim da sam jučer kući uspio promjeniti iako je iskočio error ali danas na poslu opet vidim stari avatar. Nije mi jasno u čemu je problem i što treba učiniti…
programeri su obaviješteni ali ne vidim da su riješili problem….
PS. ne radi se ni o browseru….