Evo pofuče, jes vidio, dodje lola i podijeli nam svima kuljetine, od Dragonovih jahti i glisera preko Ine i Rumenigea pa sve do naše Sandre, sve za jedan!!! [lol]
Evo pofuče, jes vidio, dodje lola i podijeli nam svima kuljetine, od Dragonovih jahti i glisera preko Ine i Rumenigea pa sve do naše Sandre, sve za jedan!!! [lol]
ma cuj u zadnje vreme kak mi ide na burzi i zivotu bi najrajše sam sebi udelio kuljaka a kak nemogu dajte molim vas ako ima neka dobra dusa da mi zakelji jednog kuljaka
unaprijed hvala
pofuk
Evo liparim se s jednim tipom već pol sata, baš mi je palo na pamet da bi odlično bilo kada bih mogao chatati na burzi… ono trash talk i tako to! [lol]
Sta se to dogada zadnje vrijeme sa nasim Poslovnim!? Minimalno par puta dnevno imaju problema sa serverom, sporo otvara stranice izmedu temi, ponekad nemoguce uci na stranicu, objavljivanje postova (ignoriranje i favoriziranje odredenih forumasa) nekad traje i traje toliko da postovi izgube odreden smisao u danom vremenu. Malo kritike dobro dode u svrhu poboljsanja!
DOBRE VIJESTI
U lipnju rekordno niska stopa nezaposlenosti od 1991.
15.7.2008 11:49:43
ZAGREB – U usporedbi s krajem prošlogodišnjeg lipnja broj nezaposlenih osoba smanjen je za 27.258 ili 10,9% [thumbsup]
Orco teret Obonjana prebacuje na Sunčani Hvar?
Iza kulisa ulagačkih aktivnosti Orco grupe u Sunčani Hvar, koje su Hvar pretvorile u turističku destinaciju s jednim od najatraktivnijih ponuda hotelskog smještaja u Hrvatskoj, gotovo nezapaženo prolazi strmoglavi pad vrijednosti kapitala Orco grupe na Varšavskoj burzi, kao i jednaki pad vrijednosti dionica Sunčanog Hvara na Zagrebačkoj burzi.
Oglas:
sav fokus ulagača na dionici Ine
ZSE u očekivanju odgovora OMV-a
Na Zagrebačkoj burzi danas su ulagači podijeljeni oko očekivanja smjera kretanja cijena dionica, no slažu se da će fokus ulagača biti na dionici Ine i svim vijestima vezanim uz njezino preuzimanje. [thumbsup]
INA Petrokemiji daje popust od 38% u prvoj godini
ZAGREB – Iz Petrokemije su nedavno poručili kako im godišnje treba 650-700 milijuna m3 plina, što je dostatno za proizvodnju između 1,3
Konačno malo živahniji promet
ZAGREB – Cijene duž cijele krivulje valutne klauzule porasle u rasponu od 1bb do 36bb s naglaskom na dulji kraj. [thumbsup]
Premješteno iz teme: IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)
Znate li tko je vlasnik seebiz.eu?
Odgovaram na PM. Možda vam se kockice poslože.