Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
Jebi ga nisu svi stručnjaci, mi mali ljudi se tješimo, tražimo poslovice, vi veliki imate znanje, novac i moć ali ste loši ljubavnici [thumbsup]
Sad je vrijeme za poslovice, jedna stara opće poznata:
Nije bogat onaj koji ima, nego onaj koji malo treba
Takoj samo kod nas kažu bolje imat nego neimat a jebiga i djvojka rodi
Jebi ga nisu svi stručnjaci, mi mali ljudi se tješimo, tražimo poslovice, vi veliki imate znanje, novac i moć ali ste loši ljubavnici [thumbsup]
Damn, taman naiđem na funny post i onda ostanem bez bodova. Mrzim to!
Daće ti već netko stotku umjesto mene, ljubavniče! [img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/love/love0007.gif[/img]
ili ako gledaš kako ti 50% portfelja odlazi, onda definitivno nisi za ovaj posao!
pošto si se doveo u takvu situaciju
ajde ajde valentine, šalimo se malo,
a koliko je ko velik ili ljubavnik to ne bi znao, trudimo se biti najboljšiši
inače mislim da na forumu nema baš puno velikih i znam da ja nisam jedan od njih
ajde ajde valentine, šalimo se malo,
a koliko je ko velik ili ljubavnik to ne bi znao, trudimo se biti najboljšiši
inače mislim da na forumu nema baš puno velikih i znam da ja nisam jedan od njih
Ja se nisam šalio, neki dan skoro pola sata bez završetka moga, što veliš? Kada dionice padaju, malo mici mici nije loše rješenje.[thumbsup]
pa za nešto se treba uhvatit, malo mici mici nije nikad loše rješenje, ali to bi trebao radit i kad dionice rastu a ne samo kad padaju
pa za nešto se treba uhvatit, malo mici mici nije nikad loše rješenje, ali to bi trebao radit i kad dionice rastu a ne samo kad padaju
Slažem se, ali rast nekad djeluje poput seksa, sretan i nasmijan i bezbrižan, zar mi treba dvaput isti osjećaj?
Slažem se, ali rast nekad djeluje poput seksa, sretan i nasmijan i bezbrižan, zar mi treba dvaput isti osjećaj?
[/quote]
ne znam, pitaj curu [smiley]
Hrvatska zanimljiva za 44% menadžera iz srednje i istočne Europe
ZAGREB – Globalno gledajući, kao najprivlačniju destinaciju za aktivnosti spajanja i pripajanja većina menadžera ističe Zapadnu (75 posto) i Srednju Europu (58 posto).
Investitori kronično nezainteresirani
ZAGREB – Na valutnoj klauzuli zabilježena je blaga korekcija u rasponu od 3bb do 26bb s naglaskom na najduljem kraju.
Bernanke i Paulson podigli financijski S&P čak 5,7%
NEW YORK, LONDON – Čelnik Feda rekao kako će središnja banka nastaviti s izvanrednim kreditiranjem, a ministar financija SAD-a kako se radi na tome da se potakne hipotekarno financiranje