BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja

Jebi ga nisu svi stručnjaci, mi mali ljudi se tješimo, tražimo poslovice, vi veliki imate znanje, novac i moć ali ste loši ljubavnici [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sad je vrijeme za poslovice, jedna stara opće poznata:

Nije bogat onaj koji ima, nego onaj koji malo treba

Takoj samo kod nas kažu bolje imat nego neimat a jebiga i djvojka rodi

Jebi ga nisu svi stručnjaci, mi mali ljudi se tješimo, tražimo poslovice, vi veliki imate znanje, novac i moć ali ste loši ljubavnici [thumbsup]

Damn, taman naiđem na funny post i onda ostanem bez bodova. Mrzim to!

Daće ti već netko stotku umjesto mene, ljubavniče! [img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/love/love0007.gif[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

ili ako gledaš kako ti 50% portfelja odlazi, onda definitivno nisi za ovaj posao!
pošto si se doveo u takvu situaciju

ajde ajde valentine, šalimo se malo,
a koliko je ko velik ili ljubavnik to ne bi znao, trudimo se biti najboljšiši
inače mislim da na forumu nema baš puno velikih i znam da ja nisam jedan od njih

&

ajde ajde valentine, šalimo se malo,
a koliko je ko velik ili ljubavnik to ne bi znao, trudimo se biti najboljšiši
inače mislim da na forumu nema baš puno velikih i znam da ja nisam jedan od njih

Ja se nisam šalio, neki dan skoro pola sata bez završetka moga, što veliš? Kada dionice padaju, malo mici mici nije loše rješenje.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa za nešto se treba uhvatit, malo mici mici nije nikad loše rješenje, ali to bi trebao radit i kad dionice rastu a ne samo kad padaju

&

pa za nešto se treba uhvatit, malo mici mici nije nikad loše rješenje, ali to bi trebao radit i kad dionice rastu a ne samo kad padaju

Slažem se, ali rast nekad djeluje poput seksa, sretan i nasmijan i bezbrižan, zar mi treba dvaput isti osjećaj?

…valentine,mislim da vas je moderator pogrešno premjestio… [lol]

Slažem se, ali rast nekad djeluje poput seksa, sretan i nasmijan i bezbrižan, zar mi treba dvaput isti osjećaj?

[/quote]
ne znam, pitaj curu [smiley]

&

Hrvatska zanimljiva za 44% menadžera iz srednje i istočne Europe
ZAGREB – Globalno gledajući, kao najprivlačniju destinaciju za aktivnosti spajanja i pripajanja većina menadžera ističe Zapadnu (75 posto) i Srednju Europu (58 posto).

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Investitori kronično nezainteresirani
ZAGREB – Na valutnoj klauzuli zabilježena je blaga korekcija u rasponu od 3bb do 26bb s naglaskom na najduljem kraju.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Bernanke i Paulson podigli financijski S&P čak 5,7%
NEW YORK, LONDON – Čelnik Feda rekao kako će središnja banka nastaviti s izvanrednim kreditiranjem, a ministar financija SAD-a kako se radi na tome da se potakne hipotekarno financiranje

New Report

Close