Premješteno iz teme: INDG (Industrogradnja d.d.)
Opet minus i to pozamašan. Pa ako jedan astan dođe miljun kuna, pa nije da smo napravili samo 35 stanova majku mu staru. Nešto tu ne štima. A i račun je blokiran, plaće kasne. Užas.
Premješteno iz teme: IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)
Molim vas da mi netko objasni gdje se mogu vidjeti skriveni nalozi i kako je moguće zadati istog ???
Unaprijed zahvaljujem
dajte da neko coveku odgovori na t pitanje,pa nije valda da treba proci neku spijunsku skolu da bi se znao odgovor na to
[/quote]
Jednostavno! Treba nazvat SDA na broj o6o 600 600 i pitat.Ljubazna gospođica će mu vrlo rado isčitat skrivačicu.
Premješteno iz teme: IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)
joj………..pa kakve veze ima ovaj prethodni post s temom? [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
vec neko vrijeme ne pisem postove bas iz razloga sto je to za mnogoo postova realna ocjena
[/quote]
Ne znam… ovo je ipak forum za razmjenu razmišljanja i iskustava investitora i simpatizera a ne nekakav ekonomski seminar ili fakultet!
Kako smo krenuli sa ocjenjivanjem, uskoro ćemo svi postati pioniri.
Ovo šta se dopušta na ovom forumu je za zatvor njih nekoliko su preplćeni da samo šire paniku i to su uspjeli pa me zanima zašto je to dopušteno a meni osobno je obrisano dosad x postova dali sam autor ima kakvu korist ili šta je na stvari od svega toga
Prijavljujem abuse od korisnika Drugoja, koji svima na PM šalje katastrofične članke, isprike moderator, ne znam gdje je pravi topic za to.
8 zadnjih postova odjednom ima 1% ocjenu od zajednice!
Bravo moderatori!
vec neko vrijeme ne pisem postove bas iz razloga sto je to za mnogoo postova realna ocjena