Opet mi je obrisan post kad sam pohvalio Sanču. Stvarno nevjerovatno.
Pohvali mene kao što je to učinio SLK i neće ti biti obrisan.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=053485a1-ccbe-4631-b43f-c31f98a120bc&open=sec
Neznam dali je to postano ili ne, no nije bitno.
Samo sam htio reći da je i vrijeme za takve neke stvari jer bez takvih padova nema oporavka.
Burze moraju pasti ali valjda nebude tako kako se najavljuje.
Vi trubite jedno mi drugo a možda će biti nešto treće tko zna, to nitko nezna.
Ali s obzirom kako nam je croby rastao u 5 godina nebi bilo neko svijetsko čudo da padne još 40%.
meni se sve manje i manje trubi i upozorava na opasnosti koje su pred nama, a vi me i dalje vrijeđajte jer me to ne smeta. (draže mi je kada mi se pošalje PM u kojem m se vrijeđa nego da mi netko kaže u pravu si) jer istina boli pa je vrijeđanje normalno.
No svako po svojoj želji, ali bojim se da me do jeseni uopće neće biti na burzi jer nema smisla.
likvidnost nula, izvješća će biti loša, a dionice sunam još uvijek napuhane.
Stoga pamet u glavu i uživajte.
evo ja te pohvaljujem [thumbsup]
A ja pohvaljujem tebe što si me šetao nekidan lijevo-desno po trakama bez razloga. [thumbsup]
Premješteno iz teme: INDG (Industrogradnja d.d.)
A kad će plata ??? Galinec je reka kad smo išli na miting da će početkom sedmice, a još ništa.
Nije da se falim, ali najviše sam protestira isprid Ministarstva.
Molim administratora da onemogući da kolega Drugoja zatrpava inbox smećem. Hvala.
Pojašnjenje, molim vas.
A ja pohvaljujem tebe što si me šetao nekidan lijevo-desno po trakama bez razloga. [thumbsup]
[/quote]
pa morao sam ti malo zagrijati gume…………..zamisli da si izišao na autocestu sa ne zagrijanim gumama [tongue]
Premješteno iz teme: PUNT (POUNJE Trikotaža)
Poštovani,
Molim vas da si otvorite blog i tamo pišete što ste vi i vaš brat radili, što se zbiva u Industrogradnji, odnosno ne zbiva i takve stvari. Nije ovo roman tijeka misli
Hvala
A šta je to blog ? Jel se to plaća ?
Di se otvara taj blog, oćete mi vi otvoriti.
Fala.
I brat i slaže.
@pjerino
Poštovani,
Molim vas da si otvorite blog i tamo pišete što ste vi i vaš brat radili, što se zbiva u Industrogradnji, odnosno ne zbiva i takve stvari. Nije ovo roman tijeka misli
Hvala
[thumbsup]
A šta je to blog ? Jel se to plaća ?
Di se otvara taj blog, oćete mi vi otvoriti.
Fala.
I brat i slaže.
Poštovani,
Drago mi je da smo vi i vaš brat i ja pronašli zajednički jezik. Uskoro će korisnici foruma moći imati blogove na našim stranicama. U međuvremenu vas molim da se usredotočite na argumentirano i smisleno pisanje.
Hvala