BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

KODT se nalazi u JDD kotaciji koja je prisilna pa je samim tim i KODT prisilno na burzi.E sad kad ukinu JDD, TI i još neki mudro zaključujete da KODT ostaje na burzi.Pa napiši onda gdje to ostaje,u kojoj kotaciji?? Ili znaš ili neznaš,izjasni se. [pray]

Osim ukoliko se ne pretvori u d.o.o., trebao bi i dalje biti prisutan na "usporednom tržištu" gdje bi se moglo trgovati sa dionicama.
Tamo su trenutno od poznatijih Montmontaža i SNHO.

Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Pa zašto bi pobogu KODT morao biti na burzi??? Zbog vas’?Što to znači biti na burzi?Kakve koristi od burze ako se ne prikuplja dodatni kapital dokapitalizacijama.??
Nevjerojatno,pa burza ima svoj smisao za kompaniju samo u dva slučaja.Prvo,da se dotadašnji vlasnici djelomično ili potpuno naplate kroz prodaju svojih dionica a drugo da prikuplja kapital dokapom.Amen.
P.s. Za ATPL imate posebnu temu.

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Osim ukoliko se ne pretvori u d.o.o., trebao bi i dalje biti prisutan na "usporednom tržištu" gdje bi se moglo trgovati sa dionicama.
Tamo su trenutno od poznatijih Montmontaža i SNHO.

Tako je kolega Rocki5,potpuno si u pravu,evo stotka.To ja cijelo vrijeme pišem,jdd se ukida znači neće je više biti.Neki koji su se potrudili,kao naprimjer ceba,karlovačka banka,vaba..rade pripreme za službenu kotaciju,ostat će na burzi.Ostali kojima se neda poraditi na tome idu u usporednu ako hoču ili skroz odlaze s burze ako hoču.
Zakon još nije donesen i možda ga ublaže,ko zna.Mi raspravljamo što će biti ako ga donesu takvog kakav je predložen.Sad će brzo reči ,pa naravno da će ga ublažiti.Zašto?Zakon o licencijama za građevinare je isto preoštar pa je svejedno na snazi.
I još samo ovo-put od usporednog tržišta do posebnog režima je kratak.A posebni režim …..istina moguč je povratak u usporedno ali zasad se NITKO nije vratio!!!
I što sam ja sad tu kriv?Ne pišem ja te glupe zakone. [embarass]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Hvala na podrški kolega golubv.Prekidam ovu besmislenu raspravu jer nema smisla. [bye]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Čini se da je bankarska kriza u Europi završila…
http://www.centar.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=311:bankarski-sektor-predvodio-rast-na-europskim-burzama-&catid=1:zadnje-vijesti&Itemid=50

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Hvala na podrški kolega golubv.Prekidam ovu besmislenu raspravu jer nema smisla. [bye]

Naravno da nema smisla kad se nisi ni potrudio, ni ti ni tvoji sugovornici, pročitati prijedlog novog Zakona o tržištu kapitala, jer bi onda shvatio da će postojati službeno i uređeno tržište. Da ne kažem kako će se neki članci početi primjenjivati tek ulaskom u EU.

Nažalost, na Forumu ima pregršt neobjektivnih i neupućenih Forumaša, tako da ne zamjeram nikome ponaosob. A to što svojim postom dovede nekoga u zabludu je zapravo sramota onog koji pisanja na Forumu uzima za ozbiljno. A ja se nadam da nitko ne shvaća ozbiljno ono što se piše. [smiley]

Forum je ipak mjesto gdje se ljudi samo upoznaju i nastave svoju kolegijalnost i prijateljstvo izvan ovih stranica. Ništa više. Postovi su samo tu da se predstave pred budućim prijateljima.

No respect

Rasplakao sam se na gornji post koji je pun emocija.

Zato predlažem otvaranje teme na ovom financijskom portalu: Upoznajmo se ako se ne znamo!!!!

Ili još bolje: Kad nije ovako onda može onako!!!!

Ili: Zašto sam se naplakao jako?

Ili: Zašto glumim da sam fin?

ili: Kako sam varao pa nestao?

Ili: Zašto mislim da sam najpametniji?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovo si mogao staviti i na drugu temu… [smiley]

Pazi ovo

"Balkanski pasoš" za Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju, BiH, Crnu Goru i Kosovo

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Rasplakao sam se na gornji post koji je pun emocija.

Zato predlažem otvaranje teme na ovom financijskom portalu: Upoznajmo se ako se ne znamo!!!!

Ili još bolje: Kad nije ovako onda može onako!!!!

Ili: Zašto sam se naplakao jako?

Ili: Zašto glumim da sam fin?

ili: Kako sam varao pa nestao?

Ili: Zašto mislim da sam najpametniji?

Odlično, slažem se! [thumbsup]

Predlažem te za moderatora, pošto si dobro upućen u teme.

No respect

Pazi ovo

"Balkanski pasoš" za Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju, BiH, Crnu Goru i Kosovo

Vaš link
[/quote]

fuj, bljak, pfuj, pfuj, pfuj……….ideji i onome tko ju je smislio [tongue]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Opet mi je obrisan post kad sam pohvalio Sanču. Stvarno nevjerovatno.

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

New Report

Close