BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja

čekaj malo … Baron pa još jučer si bio popularan član unutar zajednice a sad si samo korisnik sa znatnim brojem prijatelja [lol] …. kaj se desilo

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Premješteno iz teme: INDG (Industrogradnja d.d.)
Ekipa pozdrav! Fali mi negativnih ocjena pa dosao do vas. Momci, Pjerina trebate shvatiti i podrzati jer firmi u kojoj rade nezadovoljni i neplaceni ili potplacni radnici koje napadaju i dionicari s par dionica se najblaze receno ne pise dobro. Galinac mi izgleda krsan (mozda i preksan) ali ipak mislim da nemre obavit bas sve poslove na bausteli. Sam. Nemojte mi samo govoriti da bu doveo rumunje i ostale koji ce biti spremni raditi za manje i nece se buniti… Sebicnost uvijek vodi samo u jednom smjeru. nizbrdo…
lime, daj me ti molim te malo prosvijetli. [smiley]. Ne moras na privatni moze i ovak da bude transparentno. Ti si ocito spoznao pregrst "pravih" istina, skupljenih svakodnevnim 8satnim zuljanjem stolca, pa imas potrebu udijeliti ih jadnicima poput mene. Hvala ali ne bih, ja cu radje i dalje ulagati u trendovske dionice i okretati ih i usput se spancirati po makedoniji, grckoj, cipru, turskoj, hrvatskoj, austriji, portugalu… troseci zaradu, od trejdanja, na plazi il na snijegu umjesto da cekam da INDG postane novi Feniks. Cedevitu inace ne pijem (samo prirodno, kemija me ne zanima) ali mi je milo kada zapazim da je istina, ono o cemu ti mozes saznati samo zuljanjem debelog mesa. Pa dok cekam da mi postas "pravu(e) istine i podijelis jedinice po ostalim postovima podijelit cu s tobom saznanja prikupljena uzivo. Dakle, Ohrid je stvarno prelijep a hrana u Makedoniji bozanska i jeftina. Za cijenu cevapa kod Rubelja imas kompletan obrok u najboljem restoranu. Preporucam ti restoran Anja kod stadiona Vardara u Skopju, to ti je nesto kao Domagoj na Dinamovom stadionu, samo puno jefinije i dosta bolje. Ako skijas, Mavrovo, njihov nacionalni park je prekrasan, ima sve al za 2-4 puta manju cijenu od Austrije… Za ljeto u Grckoj odi na Krf ili na jedan od otoka Sporades otocja. Cisto da malo smiris zivce ili brate prodaj taj shrot i kupi nesto normalno pa ces bit miran. (TEXT NIJE NAGOVOR NA KUPNJU ILI PRODAJU SAMO CINICNI OSVRT NA NEKE NAPISE).

Kad razmislim ovo ti je najbolji post što si napisao.
Teško mi je priznati ali sve što si naveo je više manje točno osim jednog detalja.
Ja ti ne djelim jedinice po ostalim postovima.
Ali kad vidiš dvojku znaj to sam ja.
Pozdrav!(TEXST NIJE CINIČNI OSVRT NA NEKE NAPISE NEGO NAGOVOR NA KUPNJU INDG-R-A)

sijem žito raste grahorica

[lol] De ti druže napravi ono, raja čeka. [smiley]
Hoćeš napravit danas?

sorry, ništ od sexa danas (boli me glava). evo sutra …

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Aj nemojte se svađat bezveze, samo spamate Šefovu temu. [angry]

No respect

[lol] De ti druže napravi ono, raja čeka. [smiley]
Hoćeš napravit danas?

sorry, ništ od sexa danas (boli me glava). evo sutra …
[/quote]
Okej, reći ću ti curama da čekaju do sutra. [thumbsup]

No respect

@GERONIMO

Nisam pratio otpočetka raspravu pa sam pretpostavio da ste i vi bili uključeni u nju, osim u KNELEtovim prozivanjima. Moje isprike.

U pogledu korištenja duplih nickova, molim vas da mi vaše sumnje pošaljete na PM da mogu provjeriti.

Srdačan pozdrav!

Druze Vjeko samo reci letit cemo kao meci
[lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

kupujem nickove, može i malo korištene ali da su u dobrom stanju,
ponude molim na private.

Hvala
Febo

PM poslan

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Premješteno iz teme: VDKT (Viadukt d.d.)

donedavnu civilizacijsku stabilnost održavali su međusobno suprostavljeni blokovi: komunistički – kapitalistički. raspadom jednog destabilizirao se je drugi_ jedna te ista medalja s dvije strane _ materijalizacija 20 st._ Sustav vrijednosti , potpomognut tehnološkim *uzletom obećavao izlaz iz svih poteškoća, no glomazni globacijski stroj nagomilao probleme i postao sam sebi svrhom. Posljedice počinjemo psihološki osjećati_ kao da smo na početku srednjeg vijeka: glad,migracije,epidemije,zagađenja,rasizam, fanatizam,praznovjerje…
gledajući s aspekta filozofije povijesti ( mi smo samo jedna od niza civilizacija) nije najvažnije sačuvati današnji civilizacijski oblik , nego one vrijednosti kojima on treba služiti .
No to ovisi o svima nama.
Stoga _stvaranje_ "ostvaruju se samo one zamisli u koje vjeruješ, a vjerovanje u njih će napraviti da se i ostvare" [thumbsup]

"oblaci prolaze i kiša radi svoj posao i sva posebna bića dobivaju svoje oblike"

kako je krenulo sa tom trgovinom nickova vidim ja da svoj mogu eventualno samo donirati
pofuk

Generale Bariću, bolja sam od vas, zadirkivala je veleposlanica u SAD-u Kolinda Grabar Kitarović generala pukovnika Slavka Barića. Ona je u simulaciji gađanja sa puškom M-16 imala je najbolji rezultat od hrvatske delegacije. Na pitanje je li već nekada prije imala iskustva sa gađanjem, Kolinda je objasnila kako ju je otac u djetinjstvu učio gađati iz puške. Uz nju su se u gađanju okušali ministar Branko Vukelić, zamjenik načelnika Glavnog stožera Slavko Barić, zapovjednik Kopnene vojske Mladen Kruljac, izaslanik Mate Pađen te još trojica brigadira i pukovnik.

E, prijatelji moji, reko sam ja da je to žena i pol.

Kolinda, udaj se za mene!!!!!!!!!

geronimo. vlad 1111 i dr.

čula neki naši analitičari očekuju bitniji pad crobex-a kako su najavljivali (neki čak na 3200, da ne kažem i lošije procjene)
ma čekajte malo…
na osnovu čega oni procjenjuju, a dolar jača, maloprodaja u SAD-u porasla na 1% (umjesto očekivanih 0.5%) itd…..uostalom u kakvom smo mi priči sa SAD-om? kod njih je od poćetka godine indeks u minusu 8%, a kod nas 28%!!!!!
miriše mi sve na dogovor naših većih i velikih igrača da mali izgube živce i tako ostvare dobru zaradu (lova iz košare u buksu), jer smatram da nema pokrića za negativan trend i ovakav status squo s malim prometima na burzi ….

Komentari u stranim novinama….
Prekrašno…

"Sueddeutsche Zeitung" (Njemačka): "Njemački pad u bazni logor. Umorna vrsta SFB-a zasluženo je izgubila od Hrvatske 1:2. Imali su sreću da poraz nije na kraju bio još veći".

"Frankfurter Allgemeine Zeitung" (Njemačka): "Rušenje njemačkih nebeskih napadača. Favoriti na ovom EURU izgledaju drugačije. Poraz je bio žestoki spoznajni šok za Nijemce. Nijemci su se u svakom slučaju nakon ove 90-minutne blamaže oslobodili tereta favorita (iz sjene).

"Marca" (Španjolska): "Hrvatska je noćna mora Nijemaca. Igra kratkih dodavanja Modrića, Kovača i ostalih bila je dovoljna da se poviju fizičke snage Njemačke. Hrvati su oblikovali igru prema vlastitim predodžbama s brzim kombinacijama i prodorima po strani".

"As" (Španjolska): "Nijemci su izletjeli zbog svoje primitivne i sebične igre".

"El Mundo" (Španjolska): "Hrvatska je razmontirala Njemačku. Njemačka je zaradila porciju poniznosti. Legendarni njemački oportunizam ovog puta nije bio dovoljan da se igra preokrene u posljednjim minutama."

"El Pais" (Španjolska): "Uljez u njemačkim redovima. Njemačka je bila uvjerena u sebe. Odlazak u finale činio se nezaustavljivim, dok se uljez nije ušuljao u njihove redove. Igrač laganog koraka, od onih koji više lebde iznad travnjaka nego što trče: Luka Modrić. Čini se da Hrvatima odgovaraju aristokratski protivnici. Engleska može pjevati pjesmu o tome."

"Blick" (Švicarska): "Sad se jadikuje. Hrvatska, ubojica divova, opet je udarila! I sad Njemačka mora drhtati protiv Austrije."

"Tages-Anzeiger" (Švicarska): "Hrvatska je pokazala njemačke vrijednosti".

"Neue Zuercher Zeitung" (Švicarska): "Favorit se spotiče. Favorit je bio učinkovito drugačije zamislio izlet u Klagenfurt."

"Polska" (Poljska): "Pritajena zmija naočarka protiv teškog tenka."

"Dziennik" (Poljska): "Njemačka nemoćna."

"Fakt" (Poljska): "Hrvati su Nijemcima poravnali krzno."

"Super Express" (Poljska): "Koncert Hrvata. U svakom su pogledu bili nadmoćni nad Nijemcima."

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close