Poštovani,
Imate temu Dupli nick koju je ČARUGA otvorio za raspravljanje oko toga i molim vas da tamo nastavite s tapkanjima u mraku i nagađanjima
Tema je na http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=3683
Hvala
valentine je ( uz moju malenkost ) jedan od najkorektnijih drukera……………crni sinek [wink]
Poštovani,
Imate temu Dupli nick koju je ČARUGA otvorio za raspravljanje oko toga i molim vas da tamo nastavite s tapkanjima u mraku i nagađanjima
Hvala
evo već idem tamo pisati o duplim nickovima kolege kneleta [bye]
Poštovani,
Hvala
Koje tapkanje po mraku kad je 14:49h i sunce pici ko ludo? [lol]
kupujem nickove, može i malo korištene ali da su u dobrom stanju,
ponude molim na private.
Hvala
Febo
Poštovani,
Hvala
Koje tapkanje po mraku kad je 14:49h i sunce pici ko ludo? [lol]
[/quote]
Sunce sija ko tepsija
truba trubi
mi smo rodoljubi
[smiley]
Pofuk i Geronimo provjereno nisu ista osoba. 😉
[/quote]
cekaj alien pa kaj je on mislio da sam ja geronimo,tj da je geronimo ja
pa za neverovat
pa covjece ti znas da je ovo fenomenalan stos
nis idem naci g kneleta da mu kresnem jednu 100tku za ovo
kupujem nickove, može i malo korištene ali da su u dobrom stanju,
ponude molim na private.
Hvala
Febo
ha ha ha ha
ma evo i tebi stotka jer vidim da si ti tu jedini uvijek spraman na trgovinu
valentine je ( uz moju malenkost ) jedan od najkorektnijih drukera……………crni sinek [wink]
Ma di si srećo, evo ti 100% [thumbsup]
hvala, hvala…………….evo i tebi jedna [thumbsup]
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
ako se ovako nastavi,doći će lkpc na 2900,00,u svijetu i u europi je zavladala panika,koja će se sigurno preliti i na naše tržište kapitala,ako propadne crobex ispod 3500 bodova,držmo gaće….
Premješteno iz teme: INDG (Industrogradnja d.d.)
Ekipa pozdrav! Fali mi negativnih ocjena pa dosao do vas. Momci, Pjerina trebate shvatiti i podrzati jer firmi u kojoj rade nezadovoljni i neplaceni ili potplacni radnici koje napadaju i dionicari s par dionica se najblaze receno ne pise dobro. Galinac mi izgleda krsan (mozda i preksan) ali ipak mislim da nemre obavit bas sve poslove na bausteli. Sam. Nemojte mi samo govoriti da bu doveo rumunje i ostale koji ce biti spremni raditi za manje i nece se buniti… Sebicnost uvijek vodi samo u jednom smjeru. nizbrdo…
lime, daj me ti molim te malo prosvijetli. [smiley]. Ne moras na privatni moze i ovak da bude transparentno. Ti si ocito spoznao pregrst "pravih" istina, skupljenih svakodnevnim 8satnim zuljanjem stolca, pa imas potrebu udijeliti ih jadnicima poput mene. Hvala ali ne bih, ja cu radje i dalje ulagati u trendovske dionice i okretati ih i usput se spancirati po makedoniji, grckoj, cipru, turskoj, hrvatskoj, austriji, portugalu… troseci zaradu, od trejdanja, na plazi il na snijegu umjesto da cekam da INDG postane novi Feniks. Cedevitu inace ne pijem (samo prirodno, kemija me ne zanima) ali mi je milo kada zapazim da je istina, ono o cemu ti mozes saznati samo zuljanjem debelog mesa. Pa dok cekam da mi postas "pravu(e) istine i podijelis jedinice po ostalim postovima podijelit cu s tobom saznanja prikupljena uzivo. Dakle, Ohrid je stvarno prelijep a hrana u Makedoniji bozanska i jeftina. Za cijenu cevapa kod Rubelja imas kompletan obrok u najboljem restoranu. Preporucam ti restoran Anja kod stadiona Vardara u Skopju, to ti je nesto kao Domagoj na Dinamovom stadionu, samo puno jefinije i dosta bolje. Ako skijas, Mavrovo, njihov nacionalni park je prekrasan, ima sve al za 2-4 puta manju cijenu od Austrije… Za ljeto u Grckoj odi na Krf ili na jedan od otoka Sporades otocja. Cisto da malo smiris zivce ili brate prodaj taj shrot i kupi nesto normalno pa ces bit miran. (TEXT NIJE NAGOVOR NA KUPNJU ILI PRODAJU SAMO CINICNI OSVRT NA NEKE NAPISE).