Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
da i dragi knele zaboravio sam napomenuti da sam sluso tog nadasve simpaticnog indijanca kada je govorio na postovima da treba kupiti atlansku sada bi bio u plusu i sam bi sebi govorio Vi i kopao nos umjesto da raspravlajm sa financijski visom kastom od mene o bezveznim stvarima
kao sto zelim svima da zarade pare na burzi tako zelim i Vama,samo Vas molim da malo stanete na loptu i pogledate ko kaj pise
inace Vas vrlo stujem i bez obzira sto ste me apriori prozvali drukerom i sto ovakve korespondencije nemaju veze s vezom dalje se veselim nasem druzenju pa makr i na ovakvom prizemnom nivou,makar vjerujem u Vas da cete dici nivo konverzacije jer Vi ta to zasigurno imate kapaciteta pa cete tako i mene povuci na visi nivo
unaprijed Vam hvala
srdacno Vas pofuk
dragi Geronimo,
samo za Vas, naramak brzopoteznih:
–zašto niste rekli kad ste prodali, nego ste govorili da vrijedi 13 000, da je NAV trenutno preko 4000, jer kad sam ja govorio da je 3500 fair price, bio sam druker prema dolje?
-kad će najavljena explozija BDIja?
to je pretpostavljam, trebao biti okidač za izlazak?
-kako to da fondovi sada nemaju novaca i to je problem za ATPL, kojoj slijedi lagana eutanazija, a kad ste ulazili to nije bio problem jer je ATPL bila super-potcijenjena, sa 1,5mlrd čiste dobiti?
-kako stojite sa obveznicama?
prijatan dan,
Alessandro
dragi Geronimo,
–zašto niste rekli kad ste prodali, nego ste govorili da vrijedi 13 000, da je NAV trenutno preko 4000, jer kad sam ja govorio da je 3500 fair price, bio sam druker prema dolje?
-kako to da fondovi sada nemaju novaca i to je problem za ATPL, kojoj slijedi lagana eutanazija, a kad ste ulazili to nije bio problem jer je ATPL bila super-potcijenjena, sa 1,5mlrd čiste dobiti?
prijatan dan,
Alessandro
pod br. 1- quotaš pofuka, a prozivaš Geronima
pod br 2. – nemoj da ti postam tvoje vizionarske ideje oko ATPL koje nemaju veze s vezom s kretanjem niti same sa sobom..
pod br. 3 – nauči osnovna pravila slaganja rečenice jer ovo što ti trabunjaš nemože niko ni razumjeti
stvar je jasna ko dan
ATPL je na ovoj vrijednosti podcjenjena dionica u odnosu na iste sionice izvan ZSE-a
razloga zašto je tome tako je već obrazloženo milijun puta
adio
da i dragi knele zaboravio sam napomenuti da sam sluso tog nadasve simpaticnog indijanca kada je govorio na postovima da treba kupiti atlansku sada bi bio u plusu i sam bi sebi govorio Vi i kopao nos umjesto da raspravlajm sa financijski visom kastom od mene o bezveznim stvarima
kao sto zelim svima da zarade pare na burzi tako zelim i Vama,samo Vas molim da malo stanete na loptu i pogledate ko kaj pise
inace Vas vrlo stujem i bez obzira sto ste me apriori prozvali drukerom i sto ovakve korespondencije nemaju veze s vezom dalje se veselim nasem druzenju pa makr i na ovakvom prizemnom nivou,makar vjerujem u Vas da cete dici nivo konverzacije jer Vi ta to zasigurno imate kapaciteta pa cete tako i mene povuci na visi nivo
unaprijed Vam hvala
srdacno Vas pofuk
dragi Geronimo,
prijatan dan,
Alessandro
[/quote]
dragi knele ja Vas uljudno molim da prestanete se prepucavati sa tim nadasve simpaticnim indijancom preko mojih ledja jer me ionako previse bilo kičma
unaprijeda se zahvaljujem
pofuk
p.s.zasto bi ja uvijek morao biti kolateralna žrtva
p.p.s. umjesto da mi date kao burzovni vizionar kakav savjet kako da si i ja preslozim portfej i neku lovicu zaradim pa da osjetim sta to znaci omastit brk Vi mene non stop prozivate
jedino kaj je donekle pozitivno tu je kaj me prozivate u maniri vrhunskog znalca parapsihologije
pofuk
prijatan dan
kolega niste me razumjeli ja samo pitam geronima sto je sa 1, 5 milijarde kuna dobiti koje je najavljivao za 2008, najavljivao je i cijenu od 13 000 kn , prije dva tjedna je najavljivao kako kupuje po 2700, a sada odjednom ništa ne valja sve se rasdpada, najavljuje kako ima informacije da mirovinci nemaju novaca, kako je sanader uništio burzu..
da li atpl valja ili ne valja po geronimu ovisi o njegovom statusu je li u kesu ili dionicama, sad je ocito u kešu!
kolega niste me razumjeli ja samo pitam geronima sto je sa 1, 5 milijarde kuna dobiti koje je najavljivao za 2008, najavljivao je i cijenu od 13 000 kn , prije dva tjedna je najavljivao kako kupuje po 2700, a sada odjednom ništa ne valja sve se rasdpada, najavljuje kako ima informacije da mirovinci nemaju novaca, kako je sanader uništio burzu..
da li atpl valja ili ne valja po geronimu ovisi o njegovom statusu je li u kesu ili dionicama, sad je ocito u kešu!
hm hm hm
hm
nikako da od Vas dobijem bilo kakvu ispriku
ah dobro kaj je tu je
na čudan nacin radite socijalni kontakt sa ljudima
pofuk
kolega Geronimo/Pofuk
-zato jer samo vi i Geronimo piste na forumima PTKM i ATPL i na Tehnicka analiza i samo na ta 3
-zato jer u istu sekundu kad se odlogirao Geronimo je poceo pisati Pofuk
-zato jer pisete s istim gramatickim pogreskama, a i sintaksa Vam je identicna
ali mozemo se igrati Vase igre,cekati da se iskljucite i ukljucite indijanca ponovo, nadam se da cete smisliti dobre odgovre do tada.
nadam se da cu dobiti i obrazlozenje za onu pricu o obveznicama od onda.isto ovako ste kidnuli, samo niste imali rezervni nik, da bude gromobran.
kolega Dado
upali ste kao padobranac, probajte prvo naci glavu i rep, onda ce Vam i sredina doci sama od sebe
slobodno me citirajte, odavno sam napisao da je fair price 3500 koliko i NAV i da ce pad uslijediti kad padnu prometi sto se i dogodilo.
nazdravlje
Aleksa
kolega Geronimo/Pofuk
-zato jer samo vi i Geronimo piste na forumima PTKM i ATPL i na Tehnicka analiza i samo na ta 3
-zato jer u istu sekundu kad se odlogirao Geronimo je poceo pisati Pofuk
-zato jer pisete s istim gramatickim pogreskama, a i sintaksa Vam je identicna
ali mozemo se igrati Vase igre,cekati da se iskljucite i ukljucite indijanca ponovo, nadam se da cete smisliti dobre odgovre do tada.
nadam se da cu dobiti i obrazlozenje za onu pricu o obveznicama od onda.isto ovako ste kidnuli, samo niste imali rezervni nik, da bude gromobran.
kolega Dado
upali ste kao padobranac, probajte prvo naci glavu i rep, onda ce Vam i sredina doci sama od sebe
slobodno me citirajte, odavno sam napisao da je fair price 3500 koliko i NAV i da ce pad uslijediti kad padnu prometi sto se i dogodilo.
nazdravlje
Aleksa
pa covejce bozji kako da ti dadem objasnjenje o obveznicama kada neznam kaj se meni desilo na burzi
ja ti pisem najvise na virtualnoj zajednici jer me tamo jedino prihvacaju
pisem o ptkm zato kaj me interesira i bit cu ti iskren da sam u njoj,samo me molim te nemoj pitati da li ce cijena gore ili dole jer ti ja pojma nemam
oh boze mili sta da radim sa ovim covjekom a da mu se nekako dodvorim pa da me malo uputi u tajne burzovnih kretanja
a da ti velim na kolko sam ja izletio iz atlanske primio bi se za glavu i jos bi mi nekaj love poslo u vidu socijalne pomoci
to kaj ti imas sa geronimom rijesi sa njime
gledaj da te utjesim ni meni bas nejde najbolje na burzi i isto sam nervozan i zato predlazem da se vi malo smirimo
evo krenut cemo od mene
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,1…1….1……..1
evo malo mi je bolje
probaj ti sa tom metodom
pofuk
pa covjek me napada bez razloga
pa ti najbolje znas da sam ja najcesce na virtualnoj zajednici
i moram ti dati 100tku za ovo jer si zavredio
i imas prav kaj se ja sa njime uopce raspravljam
Jako mi je zao ali kolega Knele znam da vam je ovo dupli Nick valjda samo napravljen da mene napadate a i znam sa koje ip adrese dolazi tako da ne zelim sa vama vise raspravljati i jako si me razocarao prijatelju.
Vjeko zasto mene prozivas ovo je prvi post di se njemu obracam.
Nisam pratio otpočetka raspravu pa sam pretpostavio da ste i vi bili uključeni u nju, osim u KNELEtovim prozivanjima. Moje isprike.
U pogledu korištenja duplih nickova, molim vas da mi vaše sumnje pošaljete na PM da mogu provjeriti.
Srdačan pozdrav!
@GERONIMO
Nisam pratio otpočetka raspravu pa sam pretpostavio da ste i vi bili uključeni u nju, osim u KNELEtovim prozivanjima. Moje isprike.
U pogledu korištenja duplih nickova, molim vas da mi vaše sumnje pošaljete na PM da mogu provjeriti.
Srdačan pozdrav!
oprostite pa kak ne bi imo sumnje pa tu neki likovi imaju po sta ja znam koliko nickova ali kako ne drukam po dionicama jer neznam drukati tako necu ni vama drukati na PM
pofuk
Aha, vidiš Vjeko da nisam jedini koji vidi da se ovdje navlači sve u 16. A donio sam bukvicu zbog toga.