BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

poskupljenja Na ininim crpkama
Cijena Supera 95 – 9,20 kuna

Maloprodajne cijene motornih benzina i dizelskih goriva na Ininim će benzinskim postajama, kako se neslužbeno doznaje, noćas od ponoći biti veće od 1,5 do 2,2 posto, dok će cijene plavog dizela i lož ulja ostati nepromijenjene.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Štrajk vozača kamiona
Blokadom prometnica protiv poskupljenja goriva

Prosvjedi protiv vrtoglavih cijena goriva šire se Europom i Azijom. Španjolski vozači kamiona razbijali su prednja stakla kamiona, a njihovi portugalski kolege blokirali su ceste. [cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Centar za makroekonomske analize HGK
Tvrtke su već počele visoke cijene nafte kompenzirati na račun profita
Cijene nafte su trenutno na gotovo dvostruko višoj razini u odnosu na prošlu godinu

S cijenom nafte blizu granice od 140 dolara, poduzeća počinju osjećati prve vidljivije posljedice. Direktorica centra za makroekonomske analize Hrvatske gospodarske komore Jasna Belošević Matić najavljuje da bi već ove godine moglo doći do ozbiljnijih pritisaka na poslovanje većine domaćih tvrtki i njihovih slabijih rezultata.

Strauss-Kahn pesimist oko američkog gospodarstva
WASHINGTON – Stopa rasta američkog gospodarstva u nadolazećim će tromjesečjima biti negdje "oko nule, u neznatnom plusu odnosno minusu", a rast će ostati slab i tijekom 2009., tumači. [cry]

Ustavni sud odbacio zahtjev za hrvatski TV kanal
SARAJEVO – Federalni Ustavni sud u Sarajevu je objavio odluku kojom je utvrđeno da zakon o federalnoj Radio-televiziji nije povrijedio vitalni nacionalni interes hrvatskog naroda [cry]

Oporavak Wall Streeta usprkos padu financijskog sektora

Dow Jones indeks jučer se blago oporavio od pada od gotovo 400 bodova u petak, no trgovanje na Wall Streetu i dalje je vrlo oprezno. [thumbsup]

Pomalo, proci ce i ova kriza!
Ameri se igraju s cijenom nafte, spustaju $ kad hoce,
cijene dionica padaju, sad je berba (ko ima)!
U zadnjem kvartalu ove godine cijene ce doci na svoje, a dotad strpljen- spasen, naravno ko moze izdrzat!
Pozdrav svima!

More you buy- more you can sell.

Strauss-Kahn pesimist oko američkog gospodarstva
WASHINGTON – Stopa rasta američkog gospodarstva u nadolazećim će tromjesečjima biti negdje "oko nule, u neznatnom plusu odnosno minusu", a rast će ostati slab i tijekom 2009., tumači. [cry]

Ali je optimist oko Hrvatskog!!!!! [bye]

Premješteno iz teme: Korekcija

Barone daj malo nas poštedi tvog postanja svijesni smo kakva je situacija i svi pratimo sve vjesti iz zemlje i svijeta tako da nema potrebe da toliko postaš jer savaki put kad otvorim stranicu naletim na tebe.

Svako drugi post na forumu je tvoj i svaki je copy-paste.

Ponavljam da svi znamo kakvo je stanje i da smo svjesni situacije i da nam je kristalno jasno.

Oladi malo.

Pozdrav.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

"Ici ce vam ATPL jos gore ,zasto ?Zato jer Kneletovih prijatelja koji su kupovali ATPL po 100kn i 90kn jos nema na prodaji koliko sam ja uspio vidjeti."

"Duga je godina dolazice qartalni izvjestaji a i stanje na burzi ce se okrenuti.Vjerujte kolega da ce biti na tim razinama za godinu dana."

"A možda je i privatizacija"

"Evo kopiram svoj izraču od jučer molio bih da se ne nabacujete sa ciframa bez prikaza računice Izračunao sam ako vozarine ostanu na ovim razinama da bi dobit u 2008 trebala biti 1.5 milijardi kuna Prihod bi trebao biti oko 2.5-3 milijarde a ako se svi strani brodari trenutno trže sada u prosijeku na 4-4.5 P/S Dobivamo ovu računicu 2.5 milijardi prihoda puta 4 jednako 10 milijardi,kada 10 milijardi podijelimo sa 1395.520 dionica dobijemo target od 7165.78 po dionici da bi zadovoljili da P/S bude 4 Target po P/E Podijelimo 1.5 milijardi dobiti sa 139.5520 dionica i dobijemo 1074.86kuna zarade po dionici Kada pomnožimo 1074.86 sa prosijekom P/E brodara vani 12 dobijemo target od 12898kuna target po P/S 7165.78 target po P/E 12898.41"

kolega Geronimo

uz ove citirane, još se sjećam onih vaših navijačko-BBBovskih postova "digni se na 2750" da te pokupim. lol
vidim lijepo ste se istresli, pa sad ne valja Atlantska, eutanazirat će je, naravno, ne mozete napisati da ne valja fundamentalno, ali sad je razlog "fondovi nemaju lovu, čuo sam…….",

nijesu li takvi razlozi za kupnjui/prodaju bili i prije, dok ste pisali da ce ATPL vrijediti 13 000kn odakle ste se sad tek sjetili toga?

prateći vas par dana uspio sam ragistrirati da ste prodali između 2800 i 2900, otad ste okrenuli ploču i pridruzili se kolegi Baronu, po svim temama ste se raspisali o velikom slomu i nevoljama,
ali što je s onom obećanom explozijom BDIja?

mozda će oni koji pazljivije prate se sjetit’ da sam upozoravao, da od Amerikanaca nema ništa i da pratite promete na ovoj dionici, sve dok su prometi visoko, rast će, kad padne promet, past će i cijena, to sam pisao prije otprilike mjesec dana i tada sam bio druker prema dolje, ali evo, maske su pale i sad se vidi tko što radi.

meni osobno je svaka cijena dobra, ja kupujem na malo duzi rok, 5-6 godina, ali takav mi je posao, zato mogu realnije sagledati stvari, i nisam opterećen svakodnevnim strahom hoće li dolje ili gore, kao većina od onih koji kupuju dugoročno, misle na max. 1 godina.

ugodno trgovanje,
Alexander

"Ici ce vam ATPL jos gore ,zasto ?Zato jer Kneletovih prijatelja koji su kupovali ATPL po 100kn i 90kn jos nema na prodaji koliko sam ja uspio vidjeti."

"Duga je godina dolazice qartalni izvjestaji a i stanje na burzi ce se okrenuti.Vjerujte kolega da ce biti na tim razinama za godinu dana."

"A možda je i privatizacija"

"Evo kopiram svoj izraču od jučer molio bih da se ne nabacujete sa ciframa bez prikaza računice Izračunao sam ako vozarine ostanu na ovim razinama da bi dobit u 2008 trebala biti 1.5 milijardi kuna Prihod bi trebao biti oko 2.5-3 milijarde a ako se svi strani brodari trenutno trže sada u prosijeku na 4-4.5 P/S Dobivamo ovu računicu 2.5 milijardi prihoda puta 4 jednako 10 milijardi,kada 10 milijardi podijelimo sa 1395.520 dionica dobijemo target od 7165.78 po dionici da bi zadovoljili da P/S bude 4 Target po P/E Podijelimo 1.5 milijardi dobiti sa 139.5520 dionica i dobijemo 1074.86kuna zarade po dionici Kada pomnožimo 1074.86 sa prosijekom P/E brodara vani 12 dobijemo target od 12898kuna target po P/S 7165.78 target po P/E 12898.41"

kolega Geronimo/Pofuk

uz ove citirane, još se sjećam onih vaših navijačko-BBBovskih postova "digni se na 2750" da te pokupim. lol
vidim lijepo ste se istresli, pa sad ne valja Atlantska, eutanazirat će je, naravno, ne mozete napisati da ne valja fundamentalno, ali sad je razlog "fondovi nemaju lovu, čuo sam…….",

nijesu li takvi razlozi za kupnjui/prodaju bili i prije, dok ste pisali da ce ATPL vrijediti 13 000kn odakle ste se sad tek sjetili toga?

prateći vas par dana uspio sam ragistrirati da ste prodali između 2800 i 2900, otad ste okrenuli ploču i pridruzili se kolegi Baronu, po svim temama ste se raspisali o velikom slomu i nevoljama,
ali što je s onom obećanom explozijom BDIja?

mozda će oni koji pazljivije prate se sjetit’ da sam upozoravao, da od Amerikanaca nema ništa i da pratite promete na ovoj dionici, sve dok su prometi visoko, rast će, kad padne promet, past će i cijena, to sam pisao prije otprilike mjesec dana i tada sam bio druker prema dolje, ali evo, maske su pale i sad se vidi tko što radi.

meni osobno je svaka cijena dobra, ja kupujem na malo duzi rok, 5-6 godina, ali takav mi je posao, zato mogu realnije sagledati stvari, i nisam opterećen svakodnevnim strahom hoće li dolje ili gore, kao većina od onih koji kupuju dugoročno, misle na max. 1 godina.

ugodno trgovanje,
Alexander

dragi knele moli te reci mi da sam ja kaj navodio u vezi cijene i pogledaj da sam vecinom na virtualnoj zajednici
ako mi nadjes da sam ja negde reko da ce dionica gore ili dole na nekakve cijene bez obzira sta nisam u nekakvoj financijskoj situaciji mozes slobodno ostaviti identifikacijski broj tvoje kasice prasice pa da ti nekaj kesa ubacim unutra
pogledaj moje postove i vidjet ces da sam samo pitao ili na virtualnoj zajednici skladao haiku poeziju a da ti velim iskreno pojma ni nemam zakaj gubim vreme sa dionicama ali me nomoj samo stavljati medju neke drukere,nije da me smeta,ali ni lepo spram ljudi koji me obozavaju i podrzavaju da lepo provodim vreme na ovom forumu
unaprijed hvala i prijatan dan ti zeli pofuk

da i dragi knele zaboravio sam napomenuti da sam sluso tog nadasve simpaticnog indijanca kada je govorio na postovima da treba kupiti atlansku sada bi bio u plusu i sam bi sebi govorio Vi i kopao nos umjesto da raspravlajm sa financijski visom kastom od mene o bezveznim stvarima
kao sto zelim svima da zarade pare na burzi tako zelim i Vama,samo Vas molim da malo stanete na loptu i pogledate ko kaj pise
inace Vas vrlo stujem i bez obzira sto ste me apriori prozvali drukerom i sto ovakve korespondencije nemaju veze s vezom dalje se veselim nasem druzenju pa makr i na ovakvom prizemnom nivou,makar vjerujem u Vas da cete dici nivo konverzacije jer Vi ta to zasigurno imate kapaciteta pa cete tako i mene povuci na visi nivo
unaprijed Vam hvala
srdacno Vas pofuk

New Report

Close