BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

konferencija Banjalučke berze live na http://www.seebiz.eu/hr/broadcast/bl-berza

Talijanska i britanska tržišta dionica među najslabijima u Europi
LONDON – Talijanska i britanska tržišta dionica zabilježila su najlošiju izvedbu u Europskoj uniji u proteklih pet godina, pokazala je studija jedne britanske savjetodavne tvrtke.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Pad tečaja dolara potaknuo rast cijena nafte
LONDON – Pad tečaja dolara izazvao je u četvrtak novi rast cijena nafte na svjetskim tržištima, koje su dan ranije kliznule s rekordno visokih razina pod utjecajem podatka o rastu zaliha goriva u SAD-u.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup]ZSE INTRADAY UPDATE
Euforiju zamijenila – akumulacija profita
15.5.2008 13:25:22

Jel’ netko možda spominjao akumulaciju profita? Jer ta je misao, po svemu sudeći, brojnim ulagačima bila prva asocijacija koju je iznjedrio doista impresivan početak današnje trgovine na Zagrebačkoj burzi.[thumbsup]

ZAGREB, 15. svibnja 2008. (Hina) – I u srijedu je velika većina investicijskih fondova nastavila bilježila rast vrijednosti. Naime, u odnosu na dan ranije, velika većina dioničkih, obvezničkih, mješovitih i novčanih investicijskih fondova bilježila je rast vrijednosti.

Među dioničkim investicijskim fondovima gotovo svi su bilježili rast vrijednosti. Tako su se dobitci kretali u rasponu od 0,03 posto OTP meridian 20 posto do 1,85 posto AC Rusija fonda. S druge su strane jedini gubitnici, s gubitkom od 0,07 odnosno 0,56 posto, ZB aktiv i Erste Total East fondovi.

Kod mješovitih fondova velika većina ih je bilježila dobitke. Tako su se dobitci kretali od 0,02 posto ZB global do 1,12 posto ICF Balanced fonda. S druge su pak strane jedni gubitnici, s gubitkom od 0,03 odnosno 0,17 posto, bili HPB Dynamic i Interinvest Balanced fondovi.

Kod obvezičkih investicijskih fondova vladala je podijeljenost no, s laganom prevagom dobitnika. Tako su dobitci bili u rasponu od 0,01 posto KD Adria Bond i OTP euro obveznički do 0,14 posto Capital One fonda. S druge su pak strane gubitci bili u rasponu od 0,02 posto PBZ Bond fond do 0,25 posto ST Bond, dok je vrijednost ICF Fixed Income fonda ostala praktički nepromijenjena.

Novčani su investicijski fondovi i dalje uglavnom nastavili bilježiti dobitke. Pritom su dobitci iznosili po 0,01 posto. Jedini je pak gubitnik, s gubitkom od 0,01 posto, bio PBZ Dollar fond, dok je vrijednost Interinvest Cash fonda ostala nepromijenjena..

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Premješteno iz teme: [color=blue]KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)[/color]

fisherman:

Pa cijena i nije tako različita od one jučer. Otkada ste postali druker na dolje?

Nisam kolega, realan sam, svejedno mi je, ali je ružno gledati što rade po tržištu, samo to. Uglavnom svi lažu, od Uprava, izvještaja, kasnijih ispravaka izvještaja, ZSE, HANFE, informacija, dezinformacija itd. Ne mislim na Končar, nego općenito. To je jedna velika močvara puna gnjida.[thumbsup]Jer novac je sveta stvar i sve za njega.[bye]

Jednom sam te već pitao ali nisi mi odgovorio….
Koje dionice ti posjeduješ?

Valjda ću ovaj put dobiti odgovor !

na 4300 sve prodajem...

Koje dionice ti posjeduješ? Valjda ću ovaj put dobiti odgovor !

HT

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Conan:

Koje dionice ti posjeduješ? Valjda ću ovaj put dobiti odgovor !

HT

Zanimljivo, a ima te na svakoj dionici i znas sve o njima.

And God says let there be light and be light, and it was good...

Evo našao sam nešto jako bitno. Dobro proučite.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Evo našao sam nešto jako bitno. Dobro proučite.

Podaci izraženi u nominalnim veličinama….treba preračunati u realne odnose pa bi se tek onda znalo što je na stvari…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

[color=blue]UniCredit Grupa i Sveučilište u Bologni: Prvi MBA program maloprodajnog bankarstva[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/banke/prvi-mba-program-maloprodajnog-bankarstva,15546.html

Dukat kupio KIM, RTL vijesti

Heaven or Las Vegas

New Report

Close