Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]
Evo jedna tablica za razmisljanje…[thumbsup]
Razmislio sam. Zna li tko kak se najlakse dobije immigration u Novi Zeland npr? [bye]
Miro25:
”
”
Razmislio sam. Zna li tko kak se najlakse dobije immigration u Novi Zeland npr? [bye]
Nemoj tamo ima ozonskih rupa,nećeš moći na sunce.
Alien:
”
Miro25:
”
”
”
Nemoj tamo ima ozonskih rupa,nećeš moći na sunce.
Ok daj Kanadu onda.
Miro25:
”
”
Ako imaš šaru da šišaš ovcu ispod tri minute[thumbsup]
[lol] [lol] [lol]
Alien:
”
Miro25:
”
”
”
Ako imaš šaru da šišaš ovcu ispod tri minute[thumbsup]
Cuj za sisanje ovaca mislim da ovdje na forumu ima kompetentnijih od mene [lol]
“Cuj za sisanje ovaca mislim da ovdje na forumu ima kompetentnijih od mene ”
A ima i ovaca… Ja se prikljucio u HT podruznicu(pasnjak)[lol] [lol] [lol]
“Cuj za sisanje ovaca mislim da ovdje na forumu ima kompetentnijih od mene ”
A ima i ovaca… Ja se prikljucio u HT podruznicu(pasnjak)[lol] [lol] [lol]
Nisi jedini ja sam na ćaćin nagovor tamo od jeseni.
ZAGREB, 13. svibnja 2008. (Hina) – Vrijednost indeksa Mirex, prosječne vagane vrijednosti četiri obvezna mirovinska fonda, i u ponedjeljak je nastavila rasti. Naime, vrijednost mu je u odnosu na prethodni porasla 0,32 boda ili 0,22 posto – na 145,38 bodova.
Posljedica je rasta vrijednosti svih obveznih mirovinskih fondova. Tako je vrijednost fonda PBZ Croatia osiguranja porasla 0,31, Erste Plavog fonda 0,23, Raiffeisen fonda 0,2 a AZ fonda 0,19 posto.
I kod dobrovoljnih mirovinskih fondova svi su bilježili dobitke. Tako je vrijednost Erste Plavi Expert DMF-a viša 0,28, AZ profit DMF-a 0,27, Croatia osiguranje DMF-a 0,24, Raiffeisen DMF-a 0,20, AZ Benefit DMF-a 0,08 a Erste Plavi Protect DMF-a 0,01 posto.
I svi zatvoreni dobrovoljni mirovinski fondovi bilježili su rast vrijednosti. Tako je vrijednost Fonda hrvatskih branitelja porasla 0,87, AZ Dalekovod fonda i AZ fonda Hrvatske kontrole zračne plovidbe po 0,28, AZ VIP fonda 0,27, fonda Croatia osiguranja 0,22, fonda Sindikata pomoraca Hrvatske 0,23, fonda HEP grupe 0,2, fonda T-HT-a 0,14, fonda Novinara 0,12, fonda Ericsson Nikole Tesle 0,11, fonda T-Mobile 0,08, fonda Hrvatskog liječničkog sindikata 0,06 a fonda Željezničara 0,01 posto.
ZSE: Crobex porastao 1,14 posto
ZAGREB, 13. svibnja 2008. (Hina) – Na Zagrebačkoj burzi danas je Crobex indeks premašio psihološku razinu od 4.000 bodova po prvi puta od sredine ožujka.
Crobex indeks zaključio je trgovanje na 4.035 bodova, što je 1,14 više nego jučer.
Sabor sutra o predpristupnim fondovima
Umjesto 96,8 Hrvatska od EU dobila 93,8 milijuna eura
Hrvatski sabor u srijedu bi , među ostalim, trebao razmotriti izvješće o povlačenju novca iz predpristupnih fondova EU. U izvješću se ističe da su se državna tijela u najkraćim rokovima pripremila za povlačenje novca iz europskih fondova te da su usporedno s pripremama za dobivanje dozvola za povlačenje iz fondova pripremani kvalitetni projekti
FONDOVI
HPB Dynamic najveći dobitnik ponedjeljka sa skokom od 2,64%
13.5.2008 22:17:18
ZAGREB – Ukupno je u ponedjeljak čak 18 fondova ostvarilo rast veći od jedan posto, a najviše su radosti investitorima donijeli – AIK banka i Energoprojekt holding.