BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.radio101.hr/?section=1&page=1&item=31477

[color=blue]Molim te da sa 101 ne skidaš vijesti.[/color]
Hvala unaprijed

Nadam se da će i u Zagrebu biti ovo [color=blue]IN[/color]

http://www.jutarnji.hr/magazin/clanak/art-2008,5,10,,118990.jl

[thumbsup][smiley][wink]domaće tržište kapitala
Na ZSE se očekuje pozitivan odjek rezultata izbora u Srbiji

Na Zagrebačkoj burzi analitičari su podijeljeni oko današnjeg smjera kretanja Crobex indeksa, no većina se slaže kako bi rezultati srbijanskih parlamentarnih izbora trebali imati pozitivan odjek te da bi u fokusu ulagača, uz brodarski i građevinski, mogao biti i energetski sektor[thumbsup]
Naročito brzo sada mogu rasti Todorićeve dionice koje su izložene srbijanskom tržištu napr. Ledo i Zvijezda.[thumbsup][smiley][wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

Ja i dalje mislim da ce radikali izvisiti u srbiji, ali evo par najocjenjenijih komentara sa B92:

1. A šta se to slavi? Jel slave to što SRS-DSS-SPS imaju većinu za buduću Vladu? Znači, ovaj narod je potpuno odlepio. Neka mi neko kaže – kako je to “evropska opcija” pobedila i ja ću da se onda pridružim čestitkama. O čemu pričamo? Zašto se uliva lažna nada? Dokle laž? Dok Tadić slavi uz ničim izazvanu bakljadu, Koštunica, Toma, Mrkonjić i Ivica seku neku krmetinu i pevaju Kaljinku. A ti, Tadiću, slavi. Svaka čast. I ne čujem nešto onog Čedu da večeras (posle objavljenih rezultata) dovodi u pitanje politiju koalicije ZES prema Kosovu. A koliko juče im je poručio da traže drugog partnera ako i dalje veruju u Kosovo kao jedinstveni deo Srbije. CIRKUS KOLORADO!
(Duke, 12. maj 2008 07:39)
Broj preporuka 978

2. Kako ja vidim, stvari stoje ovako:

SRS + DSS/NS + SPS = 51% – dakle oni MOGU da formiraju vladu

DS/G17/SPO + LDP = 46% – dakle oni NE MOGU da formiraju vladu

DS/G17/SPO + SPS + Manjine = 52 posto – dakle i DS sa SPS-om i manjinama MOZE da formira vladu

Ako LDP udje u vladu sa DS/G17/SPO i SPS-om pogazice predizborno obecanje i postace DS i vise nikada nece od mene dobiti glas.

Ne znam zasto niko ne vidi prirodnu koaliciju koja ima najvise sanse da napravi vladu, a to je SRS + DSS/NS + SPS. TO je i matematicki i politicki najlogicnija kombinacija i ja je vidim kao realnu i polako pakujem kofere…

Fight The Power
(mpavlo, 12. maj 2008 08:23)
Broj preporuka 435

3. Drago mi je da ne pisete vise o “pobedi ZES-a”, jer je SRS ovako “pobedjivao” 3 puta pa nije pravio vladu.

Takodje je dobro i da ne ponavljate onu nesretnu pretnju g.Predsednika strankama koje su “izgubile” izbore da ne pomisljaju da prave vladu, jer na proslim izborima su DS i DSS “izgubile” izbore pa su ipak pravile vladu.

Vreme je da se lopta spusti na zemlju i strasti smire, a vladu nek pravi ko moze da skupi 126 poslanika. Bice jos izbora, nije smak sveta…
(Geger, 12. maj 2008 08:13)
Broj preporuka 367

[thumbsup]SVJETSKA TRŽIŠTA
Brži Black Berry najzaslužniji za skok Nasdaqa
13.5.2008 8:33:25

NEW YORK – Cijena dionica Applea porasla je 2,6, a Research in Motion čak 6,9 posto. Pozitivno je na tržište utjecao i pad cijene barela nafte za 1,4 posto.[thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[cry]Eurodizel i Dizel od sutra preko 9 kuna
ZAGREB – Nekoliko bi vrsta naftnih derivata, kako se neslužbeno doznaje, od sutra moglo koštati više od 9 kuna – Super plus 98, Eurodizel i Dizel.[cry]

[cry]ubrzanje proizvodnje u hrvatskim tvornicama
Stižu roboti

Prvi hrvatski dvoručni industrijski robot vrijedan dva milijuna kuna uskoro će u nekim hrvatskim tvornicama obavljati složene ručne operacije i tako zamijeniti čovjeka. Znači li to za neke gubitak radnih mjesta? [cry]

[cry]naftni derivati
Od ponoći novo poskupljenje, goriva preko 9 kuna

Najnovijim poskupljenjem od 2 do 4,2 posto, nekoliko bi vrsta naftnih derivata, kako se neslužbeno doznaje, na Ininim benzinskim crpkama od sutra moglo stajati više. Prema neslužbenim informacijama, motorni benzini na Ininim bi benzinskim crpkama od sutra mogli biti skuplji 18, odnosno 19 lipa po litri[cry]

[thumbsup]Na Wall Streetu skok indeksa veći od 1 posto

Na Wall Streetu su u ponedjeljak vodeći indeksi skočili više od 1 posto, zahvaljujući dobrim vijestima iz tehnološkog sektora i padu cijena nafte, što je smanjilo zabrinutost od inflacije.[thumbsup][smiley][wink]

[thumbsup][thumbsup]tržište kapitala pod utjecajem izbornih rezultata
Indeks Belex 15 u plusu 12,93 posto

Cijene dionica, dan poslije izbora, značajno su skočile na otvaranju trgovine na Beogradskoj berzi. Belex15 dan je završio u plusu od čak 12,93 posto. Današnji rast indeksa Beogradske berze predstavlja rekordan rast u njegovoj povijesti, prenosi B92[thumbsup][smiley][wink]
Kada ćemo i mi kao srbi + 12,93 % u jednom danu.[thumbsup] Moram priznati da sam ljubomoran.[thumbsup]

Premješteno iz teme: [color=blue]HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)[/color]

[cry][bye][bye]ZSE uživo: HT ponovno klizi prema 280 kuna
Dopunjeno 13.05 15:49!

Desetak minuta nakon 14 sati redovni promet dionicama na Zagrebačkoj burzi približio se 66 milijuna kuna, dok je rast Crobexa dosegnuo 0,90 posto pa je taj indeks iznosio 4025,79 bodova.

šef bez uvrede, ali si primjetio da si skroz ubio ovu temu… svaka cast na tvojim vjestima ali daj oladi malo par dana da ljudi ponovno pocnu pisat nesto sto se ne moze procitat na zse, businessu ili poslovnom [pray]

Glory, glory, Man United!!

New Report

Close