BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Otkud bi ti učio da ga nema…..

Pitaj radije Novaka…ni on nije imao Google…

[smiley][tongue]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Asko, čini mi se da si pobrkao pojmove. Ovo o čemu ti pričaš je salvage value.

Ne da mi copy paste, pa sam morao prntscrn.

I love the Smell of Profits in the Morning

.[cry] rezidual?

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Oćemo li ko srbi: terminalna vrijednost, pa da si skratimo muke? [cool]

I love the Smell of Profits in the Morning

Terminal value,

zna li netko prijevod na rvacki?

ja sam pisao krajnja vrijednost
[lol] [lol] [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

Premješteno iz teme: [color=blue]DIOK (DIOKI d.d.)[/color]

Ovo je fus drzava. sto se ovdje vise ceka?! stojimo ukopani u mjestu a drugi rade biznis. Totalne budale.
Kladim se da uopce nemaju strategiju oko ovakvih stvari. Ali imaju strategiju dizanja nameta gradjanima jer kao fali Hrvatskoj energenata, siromasni smo energentima a kad treba konacno nesto poduzeti u svezi s tim onda se ceka ceka valjda terminal u Kopru, Trstu ili gdjevec. lopovi.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[thumbsup]Ilirika Azijski tigar uvjerljivo na tjednom vrhu
ZAGREB – Među najboljih deset fondova prema rastu ostvarenom u proteklom tjednu nalaze se samo dionički fondovi.[thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

svjetske burze
Wall Street u očekivanju odluke Feda o kamatama

Početkom ovoga tjedna na Wall Streetu će se najvjerojatnije trgovati oprezno, jer ulagači očekuju hoće li američka središnja banka još jednom smanjiti ključne kamatne stope[sad]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Internetsko oglašavanje
Više od 20 hrvatskih tvrtki već se oglašava na Facebooku
Oglašavanje na Facebooku

Nešto više od mjesec dana otkako je omogućeno oglašavanje hrvatskih tvrtki na najpoznatijoj društvenoj intenetskoj mreži, Facebooku, broj domaćih oglašivača već je prešao dvadeset

‘Zeleni’ odabirom PC-a
Štedi energiju, kupi dobro računalo

Da ekonomija i ekologija idu ruku pod ruku svjedoči i objava njemačke agencije za energiju koja je preporučila kupnju računala kojime se štedi električna energija, a time se i smanjuje račun za energiju[thumbsup][thumbsup][wink]

Oprez na Wall Streetu uoči odluke Feda o kamatama

Početkom ovoga tjedna na Wall Streetu će se najvjerojatnije trgovati oprezno, jer ulagači očekuju hoće li američka središnja banka još jednom smanjiti ključne kamatne stope.

Zbog EU zemljište skuplje za 20 posto

Stručnjaci su izračunali da bi ukidanje nulte stope PDV-a na kruh, mlijeko i knjige značilo trenutačni inflatorni udar od oko 1,45 boda, prenosi Jutarnji list.[cry]

New Report

Close