BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Luković će biti na pladnju slijedećih dana.
Ovaj prosvjed mi se ne čini tako bezazlenim.[shocked]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Nauru priznao Kosovo .. sutra UP

Cookie Monster

Ukupan promet na ZSE nekako u ovo vrijeme 2007. 26.714.992.863,92 kn
Ukupna promet na ZSE do današnjeg dna 2008. 14.152.055.360,78 kn.

[bye]

I love the Smell of Profits in the Morning

ispravak: umjesto dna, treba pisati dana …

I love the Smell of Profits in the Morning

Ukupan promet na ZSE nekako u ovo vrijeme 2007. 26.714.992.863,92 kn Ukupna promet na ZSE do današnjeg dna 2008. 14.152.055.360,78 kn. [bye]

[color=Gray; font-family:Verdana]

da skoro prepolovljen iznos prometa ..

i taj promet su ove godine generirali više prodavači ..
dok su to prošle godine bili kupci .. (ovo mislim naravno kako su transakcije prolazile po asku ili bidu)

ovo je dokaz koliko je zse “cash-driven” ..

[/color]

Ma lako meni za burzu….

Juuudiiii…. juuudiiii…. Višnja Pevec je objavila spot. (!!!!!!!!!!!!!! [shocked])

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Sanader: Bitno je da ljudi budu siti…
Sanader je pojasnio kako ‘razantan’ rast svjetske populacije, svjetska proizvodnja hrane ne može pratiti. ‘Naprosto je potražnja prevelika, a ponuda je premala’, zaključio je Sanader.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Sanader nagovorio Bandića da pojeftini vodu i odvoz smeća

U Zagrebu će od 1. svibnja voda pojeftiniti za četiri posto, a odvoz smeća za gotovo tri posto, rečeno je nakon današnje sjednice Povjerenstva za praćenje cijena, njihov utjecaj na standard građana i predlaganje odgovarajućih mjera.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ma lako meni za burzu…. Juuudiiii…. juuudiiii…. Višnja Pevec je objavila spot. (!!!!!!!!!!!!!! [shocked])

to je pre strašno … taj Pevec je bi-turbo seljačina

Cookie Monster

[thumbsup][rolleyes]SVJETSKA TRŽIŠTA
Merrill Lynch podigao raspoloženje
25.4.2008 8:51:10

NEW YORK – Ford se neočekivano, nakon tri kvartala gubitaka, vratio u profitabilne vode. Cijena dionica Forda skočila je više od 11 posto.[thumbsup]

Hristos vaskrsje! [thumbsup]

opala!

Hristos vaskrsje! [thumbsup]

nije ovo srpski portal[lol]

dan je pametniji od noći

New Report

Close