Molio bih ako je netko išao na testiranje za državnog revizora da mi prenese informacija, tipa koji oblik pitanja i slično. može i privatno, hvala.
Ljudi moji čitam ja danas ovaj forum i čini mi se da je zbilja previše postova!
(inače mislim-danas je subota pa je nešto manje)
Ovi sa 20 postova dnevno sve jedan crniji od drugog jednostavno nisu normalni.Nikako ne mogu shvatiti zašto!?
Priznam da su me počeli umarati, a ne želim borbu sa vjetrenjačama.
Ja vas pozdravljam na neko vrijeme dok ne skupim malo snage i živaca.
Nadam se da ćemo do tada imati malo novih informacija i malo više novaca, a možda se očisti malo i ovo prljavština koja se skupila na forumu u zadnje vrijeme-ovome zadnjem se najviše nadam i najmanje očekujem!
Ne mogu više ništa čitati,Šef, Kairos,valentine,…ne mogu ih sjetiti više ali ima ih još.
Bezbroj postova na sve i jednoj temi foruma…užas!
Htio sam čak otvoriti temu na kojoj bi se samo navodilo imena onih koji pišu totalne gluposti tako da svi možemo najednom mjestu vidjeti čije postove preskakati i uštediti malo vremena i živaca ali nemam volje ni za to.
I sad će vjerojatno netko od njih nabaciti par postova poslje mog samo sa njegovo ime stoji kao zadnji post na temi.
Sreća moja da to neću gledati neko vrijeme, ali dugo mi je trebalo da dođem k pameti!
Ja sam svoje ionako odlučio i napisao.
Burza i forum nisu život!
Pozdrav!
Zašto Kinezi piju slovenske sokove?
Zato dok siva eminencija privrede sastanči i iznosi svoje probleme, Drivo i Polančec su na derneku kod velikih magova ekonomije Friščića, Bajsa i Pankretića..[lol] [lol] [lol] [lol]
[smiley]Sve veće mogućnosti ulaganja u arapska tržišta kapitala
ANALIZA – Saudijska Arabija dnevno bilježi veću dnevnu trgovinu nego Brazil, Rusija, Turska ili Indija. To je ujedno i najlikvidnije novo tržište na svijetu[thumbsup]
Tržište nekretnina hladi se, ali banke ne posustaju
Kamate veće, a stambeni krediti rastu
Stambeni krediti bankarski su proizvod koji obilježava najmanji postotak loših plasmana, stoga su stope otplate vrlo visoke. Iako tržište nekretnina pokazuje određeno zasićenje, veći pad cijene koji bi loše utjecao na instrumente osiguranja nije izgledan
Mesić: I katolički svećenici okrvavili ruke u NDH
Predsjednik Republike Stjepan Mesić, komentirajući na upit novinara današnje izjave Ivana Fumića u Jasenovcu, odgovorio je da je “bilo katoličkih svećenika koji su okrvavili ruke (u NDH) i da bi stoga bilo dobro da vrh katoličke crkve dođe u Jasenovac radi onih svećenika koji su bili na strani pravde i demokracije”.
“Hrvatska će za NATO izdvajati 3-4 milijuna eura godišnje”
Pjer Šimunović, pomoćnik ministra vanjskih poslova za NATO uoči pristupnih pregovora s NATO-om najavljenih za ponedjeljak objašnjava za Javno.hr što Hrvatsku točno čeka za vrijeme pregovora.
Na Wall Streetu deseci tisuća otpuštenih
Vodeće američke banke Citigroup, Merrill Lynch i Wachovia najavile su prošloga tjedna otpuštanje 12.400 zaposlenika, a broj otkaza u financijskoj industriji najvjerojatnije će i dalje rasti zbog kreditne krize i slabljenja gospodarstva SAD-a.
Poljaci masovno investiraju u istočnonjemački grad
Nijemci iz grada Loecknitza godinama su odlazili u Poljsku kako bi se opskrbili jeftinim cigaretama i alkoholom. Danas Poljaci putuju u suprotnom smjeru, osnivajući u toj zemlji kompanije i gradeći kuće, piše Reuters.
[thumbsup]
@šef
kakve veze ima ovo što nam gore serviraš sa tržištem kapitala i uopće sa ovim forumom. Znam da je tema općenito, ali postati naslove tipa:
Poljaci masovno investiraju u istočnonjemački grad
“Hrvatska će za NATO izdvajati 3-4 milijuna eura godišnje”
Mesić: I katolički svećenici okrvavili ruke u NDH …………[shocked][shocked][shocked]
[smiley]Sve veće mogućnosti ulaganja u arapska tržišta kapitala
ANALIZA – Saudijska Arabija dnevno bilježi veću dnevnu trgovinu nego Brazil, Rusija, Turska ili Indija. To je ujedno i najlikvidnije novo tržište na svijetu[thumbsup]
Šefe je li veća od sviju ovih zajedno ili pojedinačno?
Mesić: I katolički svećenici okrvavili ruke u NDH
Predsjednik Republike Stjepan Mesić, komentirajući na upit novinara današnje izjave Ivana Fumića u Jasenovcu, odgovorio je da je “bilo katoličkih svećenika koji su okrvavili ruke (u NDH) i da bi stoga bilo dobro da vrh katoličke crkve dođe u Jasenovac radi onih svećenika koji su bili na strani pravde i demokracije”.
glupan može govoriti što god hoće jer je zhakonom zaštićen kao međed.fuj![angry]