Ima li tko kakav dobar program za izradu grafikona?
a što fali MS Excelu?
MMF I SVJETSKA BANKA
Nužna hitna akcija protiv poskupljenja hrane
14.4.2008 0:31:30
WASHINGTON – Međunarodni financijski čelnici pozvali na koordiniranu akciju kako bi se zaustavio rast cijena hrane koji prijeti širenjem nemira i gladi u najsiromašnijim zemljama svijeta
Dvije trećine fondova ponovno u minusu
ZAGREB – Među fondovima koji su porasli, nijedan nije porastao više od jedan posto, dok je za više od jedan posto pao četrdeset i jedan fond.
VIDEO Kahn: Rast cijena hrane dovodi do kriza, gladi i ratova
WASHINGTON – ‘Ako cijene hrane ovako nastave, uspjesi vlada iz proteklog desetljeća bit će izbrisani, stotine tisuća djece će gladovati, patiti od pothranjenosti, s posljedicama na ostatak života'[undecid]
premalo potpisa
Propala peticija za referendum o NATO-u
Referenduma za NATO neće biti. Nevladine udruge nisu uspjele prikupiti 450.000 potpisa na peticiji za referendum. Nakon dva tjedna prikupljeno je malo više od 150.000 potpisa
Trendovi u svjetskoj ekonomiji
Australija sve bliža Kini
Potaknuta rudarskim bumom proizašlim iz kineske industrijalizacije, Australija uživa u ekonomskom prosperitetu koji je razlikuje od ostalih razvijenih ekonomija svijeta. Ako se taj trend nastavi, samo će Zapadna Australija trebati dodatnih 400 tisuća radnika u sljedećih deset godina
Svjetski čelnici o rješavanju krize
MMF: Svjetsko gospodarstvo će u 2008. rasti samo 3,7 posto
Svjetski financijski čelnici, suočeni s najtežom gospodarskom krizom posljednjih desetljeća, najavili su jačanje nadzora banaka i drugih financijskih institucija na početku proljetnog zasjedanja Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda u Washingtonu
Konverzacija prko privata mene i sanča
Ovo je privatna poruka od sanča meni :
daj malo loše piši o janafu i atlantskoj, baš sam stavio naloge na kupnju,
pa ako imaš malo vremena, hihi
Ovo je moj odgovor njemu:
pozdrav
ja doisa ne pišem, sa tim razlogom ,
neminovnost je da će to još najmanje na 3000 bodova. burza ide dole
Ovo je njegov odgovor na moj odgovor:
samo ti piši, ali da znaš nisi u pravu, nema tu više puno lufta prema dolje
osim toga pišeš na krivoj temi, valjda si toliko pismen da to vidiš??
Nave osam ovo kako bi se vidilo tko je vjerodostojan na ovome forumu
a tko je podlaci i bezobraznik.
Kada je decko ostao uskraćen za očekivani odgovor odlučio je uvredljivo odgovoriti.
Pismen sam ja samo si ti izgubljen u vremenu i prostoru.
On mene moli da a pišem loše o dionicama koje on želi kupiti kolika
je to podlost. koliko je to zapravo jadno, i zato želim reći ovo je prava slika ovoga foruma.
Danas sam dobio info, da su određeni bili upozoreni u rujnu 2007 što slijedi, pa su se na vrijeme povukli
Radi se o Švicarskoj i o velikom igraču.
bljak!
Danas sam dobio info, da su određeni bili upozoreni u rujnu 2007 što slijedi, pa su se na vrijeme povukli
Radi se o Švicarskoj i o velikom igraču.
bljak!
kad sad malo s odmakom pogledamo šta se događalo prošle godine, kakav bjeni rast pa vrištalo nam je u lice šta se mora dogodit nakon toga…ja sam si danas prizno to i dotaknuo -50% portfelja i sad se tek osjećam ko pravi investitor [cool]