BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imaš naslove kolona, početnu, kada su imali najviše, i posljednju prije nego što su se posakrivali iza skrba. što je nejasno ? jel trebam raditi i tablicu dionica iz kojih bježi floki?

krivo vidio[sealed]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

tvoji vjerni obožavatelji, nižepotpisani ukljućen, če rado i to otvoriti

i ja [lol]

No respect

ti si nižepotpisani[tongue]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ti si nižepotpisani[tongue]

NTNK [lol]

No respect

hađiselimoviću, jel si završio s korekturom … može u tisak?

I love the Smell of Profits in the Morning

Kakav Tisak, to je precijenjeno. [lol]

No respect

ameri u plusu 3% … treba sutra dobro drukat da se može istovariti …

ajd zdravo …

i čekajte sutra izvješće INDG …

dakako, lavori i posude su nužni prigodom čitanja istoga …

[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

da stavim kupnju na 900?

da stavim kupnju na 900?

Da, na INGR-u…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

super24:

da stavim kupnju na 900?

Da, na INGR-u…

A čuj ti mračnjak, a đe taj tvoj Hypo drži te pare, da ne bi on počeo opet kupovati za te site što je nagomilao kao hrčak?? aaaa?? šta kažeš[wink]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color] Naplaćivanje sudjelovanja u radu foruma je glupost jer se protivi samoj suštini foruma! Ponavljam, treba ukloniti provokatore i omogućiti normalnu raspravu, kako na ovoj temi tako i na svim drugima! Pod provociranjem naravno ne mislim na iznošnje negativnih činjenica o bilo kojoj dionici jer to je i te kako poželjno.

avax10: ” cartmann: ” ….. Za posjetitelje foruma sam vec rekao, broj onih koji citaju se ne bi znacajno promjenio, mozda cak i povecao jer bi komentari bili kvalitetniji[/b], iako PD i nema bas reklama na forumu, tj. vecinom su vlastite. Uz to, dio onih koji su do sad svakodnevno pisali, a nisu imali pretplatu bi vjerojatno uzeo preplatu i spojio ugodno s korisnim, sto bi također bilo pozitivno za PD. Mislim da nikom od nas 2.70kn dnevno ne predstavlja trošak kojeg si ne mogu priuštiti za tiskano izdanje PD-a + pravo na pisanje na forumu (čitati mogu svi). ” Komentari uopće ne bi bili kvalitetniji, dapače, mnogo kvalitetnih forumaša prestalo bi iz principa pisati kad bi morali plaćati. Što se tiče 2-3 kn dnevno naravno da su nebitne, ali ja ih recimo iz pricipa ne dam, radije ću ih pokloniti u humanitarne svrhe kao što svako malo i napravim. Jednostavno, forum je riječ naroda i ne prihvaćam da se ljudima naplaćuje pravo na iznošenje mišljenja. Ako netko to želi učiniti, uslijedit će lijepa seoba naroda na neki drugi financijski forum i gotova priča! ” Iz principa ne žele dati 2.70kn za tiskano izdanje poslovnog dnevnika? Zbog kojih principa? Iako smatram da oni s takvim principima ne bi smjeli koristiti resurse poslovnog dnevnika vec odmah preci na drugi forum. to BigBoss; ako 2.70kn dnevno imaju samo najbogatiji, koliko imaju siromasni? Odakle novac za ulagati u dionice onima koji si ne mogu priuštiti poslovni list koji kosta 2.70kn?

Forum se sigurno neće naplaćivati. Potrebne prihode namjeravamo ostvariti na druge načine.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Forum se sigurno neće naplaćivati. Potrebne prihode namjeravamo ostvariti na druge načine.

Jedina moguča odluka[thumbsup]

[emo_cool]

New Report

Close