BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I onda tko bi kupovao novine jer forum je reklama za novine a to neki ne shvaćaju…………

Onom tko kupuje novine se nista ne mijenja, on i dalje ima pravo pisati.

Promjenilo bi se samo to sto ga ne bi napadala hrpa klinaca koji nemaju 2.70kn za novine niti ih zele kupiti, a kako je sudjelovanje na forumu besplatno prijavili su se s deset nickova (anonimno) pa se zezaju. Moj prijedlog je najvise uspanicio one koji za svoje navlačenje i svađanje koriste veci broj nickova, jedino njima to ne bi odgovaralo.

Ozbiljni investitori i forumasi ionako vec daju 2.70kn za tiskano izdanje PD-a, oni ce nastaviti pisati kao i do sad.

BigBoss:

I onda tko bi kupovao novine jer forum je reklama za novine a to neki ne shvaćaju…………

Onom tko kupuje novine se nista ne mijenja, on i dalje ima pravo pisati.

Promjenilo bi se samo to sto ga ne bi napadala hrpa klinaca koji nemaju 2.70kn za novine niti ih zele kupiti, a kako je sudjelovanje na forumu besplatno prijavili su se s deset nickova (anonimno) pa se zezaju.

Ozbiljni investitori i forumasi ionako vec daju 2.70kn za tiskano izdanje PD-a, oni ce nastaviti pisati kao i do sad.

U kojem ti kamenom dobu zivis? Tendencija je sve vise da se novine dijele djabalescu a da se zivi od reklama a ti bi forum naplacivao [lol] . NHF ali vic godine

Ja kupujem sve financijske novine jer su mi informacije presudne za kvalitetno investiranje.

Moram priznati da me cudi koliki broj forumasa nije spreman dati 2.70kn za TISKANO IZDANJE POSLOVNOG DNEVNIKA.

Puste priče velikih dionicara, a sad panika zbog 2.70kn i to ne za sudjelovanje na forumu, vec za tiskano izdanje PD-a, sudjelovanje na forumu ostaje besplatno.

Znam da na forumu ima dosta klinaca koji se predstavljaju kao investitori ranga Warrena Buffetta, a u realnom zivotu prose od mame 7kn za kavu s prijateljima, ali takvi nam nisu potrebni. Ako ih zanima investiranje nek citaju, ali bas oni s svojim ponasanjem su potjerali vecinu kvalitetnih komentatora.

Ja kupujem sve financijske novine jer su mi informacije presudne za kvalitetno investiranje.

Moram priznati da me cudi koliki broj forumasa nije spreman dati 2.70kn za TISKANO IZDANJE POSLOVNOG DNEVNIKA.

Puste priče velikih dionicara, a sad panika zbog 2.70kn i to ne za sudjelovanje na forumu, vec za tiskano izdanje PD-a, sudjelovanje na forumu ostaje besplatno.

Znam da na forumu ima dosta klinaca koji se predstavljaju kao investitori ranga Warrena Buffetta, a u realnom zivotu prose od mame 7kn za kavu s prijateljima, ali takvi nam nisu potrebni. Ako ih zanima investiranje nek citaju, ali bas oni s svojim ponasanjem su potjerali vecinu kvalitetnih komentatora.

Kak nam nisu potrebni? A kome ces prodati kad bude sve napuhano? [lol]

… Znam da na forumu ima dosta klinaca koji se predstavljaju kao investitori ranga Warrena Buffetta, a u realnom zivotu prose od mame 7kn za kavu s prijateljima, ali takvi nam nisu potrebni. Ako ih zanima investiranje nek citaju, ali bas oni s svojim ponasanjem su potjerali vecinu kvalitetnih komentatora.

Smiješno što se uopće raspravljamo oko jedne stupidne ideje, koja, što je najzanimljivije, uopće ne dolazi od samog PD-a, nego od nekoga tko opet, učestalo, podmeće kukavičja jaja.
Uvijek iste mutne igre uz licemjerne postove i pljuckanje po forumašima da su klinci koji pišu na forumu, a od mame prose 7kn za kavu. Jadno.

Ignore: KressoM, delux

Maloprije slusam vijesti pa kazu da je u Finskoj ministar vanjskih poslova dobio otkaz jer je slao opscene SMS-ove plesacici koju si je narucio na svoju rodjendansku proslavu.

A kod nas ministri otvaraju striptease klubove. Zapravo, kad covjek razmisli, mi smo po liberalizmu stoljeca ispred zapada [lol] [lol] [lol] [lol]

Evo neslužbene vijesti na 2. programu HRT-a da je BUSH odgodio posjet Hrvatskoj zbog sigurnosnih razloga !
Nije šala !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Evo neslužbene vijesti na 2. programu HRT-a da je BUSH odgodio posjet Hrvatskoj zbog sigurnosnih razloga ! Nije šala !

PRVI APRIL[lol]

Otvorio bi se novi besplatni forum, i svi bi tamo otisli.

Ima ih, spremni ko zapeta puška. [smiley]

No respect

Evo ljudi … dugo me mučio taj HYPO pa sam si dao malo truda. Ovo su zastrašujći podatci. Htio sam i izračunati red veličina, ali jednostavno nisam imao snage. Pogledajte samo ovaj istovar, i probajte ga usporediti s grafom Crobexa.

Po meni ovo je uzrok pada Crobexa. Dakako, uz Hypo, tu su još KD, Ilirika, Aureus i sl.

Prva kolona su podatci od 29.03..2007., druga kolona su podatci kada je HYPO imao najviše pojedinih dionica, a zadnja kolona su podatci prije nego što su se skrili iza skrbničkih, dakle početkom 3. mjeseca.

Ključno pitanje je: koliko još imaju za istovariti i koliko će to trajati, te tko je to sve kupio. Odgovore si probajte dati sami.

Istovar je započeo u svibnju prošle godine.

I love the Smell of Profits in the Morning

ja vidim samo jednu kolonu[huh]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ma skužio si ti moj… Dok ti sve pohvataš, proći će bear market. [lol]

No respect

New Report

Close