A zašto bi svijetu prijetila recesija ako je dolar slab? Dolar je slab kao posljedica a ne kao uzrok…[smiley]
Jel to CH franak jači od US dolara? Strašno…
Dobro da kod njih nema kredita sa valutnom klauzulom.
Eko Kvarner
Prestankom primjene ZERP-a pogoršano sigurnosno i ekološko stanje Jadrana
Udruga Eko Kvarner procjenjuje da je zbog prestanka primjene ZERP-a na brodove iz zemalja Europske unije dramatično pogoršano sigurnosno i ekološko stanje na Jadranu, odnosno da je povećana opasnost od postojećeg tankerskog prometa i nastavka prekomjernog izlova ribe, priopćeno je danas iz te udruge[angry]
Kosovo i dalje kamen smutnje između NATO i Rusije
Rusija se protivi ideji proširenja NATO-a na Ukrajinu i Gruziju, dok je hrvatska pozivnica sigurna. Uoči skorog bukureštanskog summita NATO-a, na kojem će Hrvatska i Albanija sigurno dobiti pozivnice za članstvo, glavni tajnik Jaap de Hoop Sćeffer nastojao je malo popraviti narušene odnose s Rusijom, time što je pozvao na mnogo čvršće veze između Rusije i transatlanškog vojnog saveza. “NATO ne može bez Rusije, a Rusija ne može bez NATO-“, rekao je Sćffer, koji je to rekao, očigledno, nakon konzultacija unutar NATO-a.
Premješteno iz teme: [color=blue]KUPNJA – PRODAJA[/color]
bojim se da ni danas nema izgleda za neki pa makar kakav takav oporavak. izgleda da će se i danas morat prodavat usprkos gubicima i pokušavat ulazit po manjim cijenama. ajmo iskusniji forumaši i investitori da čujemo predviđanja za današnji dan.
ja mislim da padamo debelo[cry]
Premješteno iz teme: [color=blue]TISK (Tisak d.d.)[/color]
jbg kolega nije još ispalo je da se algoritam neda samo tako, al nema veze mozda je ovo i bolje sad ce i njima pasti cijena malo pa ce ga dat jeftinije u to ne treba previse sumnjati
ZBOG žestokih nereda koji su izbili nakon jutrošnje akcije UNMIK-a i KFOR-a, u kojoj je “oslobođena” zgrada općinskog i okružnog suda u Kosovskoj Mitrovici, zapovjedništvo UNMIK-a odlučilo se na povlačenje svojih pripadnika sa sjevera Kosova.
Premješteno iz teme: [color=blue]ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]
terapija čevapima pomaže!!!![thumbsup][thumbsup][thumbsup]
blagoslovih dvije porcije, i odmah mi moj portfelj bolje izgleda! narast će dionice čevapa, potražnja veća nego u kineza za rudom![lol] [lol] [lol] [lol]
Vjeko sad vidis zasto sam trazio onu temu[bye][cry]
Premješteno iz teme: [color=blue]LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)[/color]
hmmm….ima li netko rijeci utjehe? [undecid]
[lol] bratac ovo ti je burza i trgovina,a utjehe se traže na drugim mjestima[wink],netko u alkoholu,netko u…[wink]
Hrvati na udaru marketinške agresije do ulaska u EU?
Iako se Hrvatska može pohvaliti jednim od najmodernijih zakona o zaštiti potrošača u Europi, on, po “dobrom starom” hrvatskom običaju, vrijedi samo u teoriji. Posljednji članak tog zakona vezan uz nepoštenu i agresivnu poslovnu praksu, iako donesen i usvojen, odgođen je do ulaska Hrvatske u EU. Time potrošači ostaju potpuno nezaštićeni od svakodnevnog maltretiranja.
Rekordne razine eura, nafte i druge robe nakon Fedove mjere srušile europske burze
Tečaj eura dosegnuo je u ponedjeljak u jutarnjoj trgovini na burzama novu rekordno visoku vrijednost prema dolaru, prekoračivši 1,59 dolara nakon što je američka središnja banka Fed odlučila pojačati likvidnost na novčanom tržištu SAD-a[angry]