BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

baš me zanima koliko vas forumaša, investitora, bi mjenjalo dostojanstvo (ustarjanjem na ZERP-u do kraja) al još dodatnim padom burze, a s druge starane, odustajanjem od ZERP-a (dodatno naguzivanje za dublju penetraciju) al rastom burze, i jadnim zadovoljstvom svih nas…..[embarass][undecid]

E moj kolega i ti bi se naguzio da ti frču jaja[cry]

Eh što nisam ulagao u znanje, dolazio bih ovamo samo na ljetovanje, i bolila bi me jedna stvar za sve ove gadarije. Bosanac, o kakvom dostojanstvu pričaš?Ja vidim da nas guze naši, već skoro 20 godina, i svi šutimo…..

Konacno netko pametan. Potpisujem kolega. Jos bih nadodao kako nas nitko nikad nije naguzio ko nasi u zadnjih 20 godina.

Silvestar:

Eh što nisam ulagao u znanje, dolazio bih ovamo samo na ljetovanje, i bolila bi me jedna stvar za sve ove gadarije. Bosanac, o kakvom dostojanstvu pričaš?Ja vidim da nas guze naši, već skoro 20 godina, i svi šutimo…..

Konacno netko pametan. Potpisujem kolega. Jos bih nadodao kako nas nitko nikad nije naguzio ko nasi u zadnjih 20 godina.

Ma guze nas naši ne 20 godina nego zadnjih 100 godina. Guzili nas prvo naši zbog Austrije pa zbog Ugarske pa evo nam države i kraljevine SHS, došao NDH pa SFRJ-otovci i onda i zadnja nam samostalna i neovisna država Hrvatska.
I uvijek nas guze naši koji bi se htjeli dodvoriti nekom strancu, koji god da je u igri. Mi Hrvati smo jako dobri sluge, ali užasni gospodari. Evo nam prokletstva Petra Krešimira IV. na djelu.
Žalosno i prežalosno, ali istinito.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Dragi dioničari,

Ericsson NT 18.3. objavljuje poslovne rezultate za 2007.

SEEbiz.eu 18.3. od 10:30 izravno prenosi objavu poslovnih rezultata kompanije Ericsson NT.

Gledajte UŽIVO samo na SEEbiz.eu portalu

Revizija Crobija. Ulazi jedan Toda i Rumenige, a ispadaju plastičari, badelaši, i 2 turista.

Hokejaška izmjena.

I love the Smell of Profits in the Morning

baš me zanima kak će ovi novi indeksni fondovi shendlat izmjenu. [rolleyes]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

baš me zanima kak će ovi novi indeksni fondovi shendlat izmjenu. [rolleyes]

a kako će ga SLK pratiti … zadnja danas prelazi sutra u prosječnu …

I love the Smell of Profits in the Morning

a zasto nisu stavili opte u crobex ipak je u 1. kotaciji[lol] [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Evo nam prokletstva Petra Krešimira IV. na djelu. Žalosno i prežalosno, ali istinito.

prokletstva Zvonimirovog… naravski to je samo legenda ali jako dobro pogodjena legenda..

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

ma ovo je prokleta zemlja….
i koliko god se tješili da ima gorih (bosanci i srbi), nemogu pobjeć od te činjenice!!!!!

Moderatora treba zabranit!!!

Nasmijte se sutra ce biti jos gore(subota)[lol]

ne mari za male stvari i ostat ce male

5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 144.910 1,45 Skrb. račun +166

AZ OMF KUPIO 166 KOMADA INE!!!!!!!!!!!!
IZJAVITI DA SU HRVATSKE DIONICE PRESKUPE I DA ĆE KUPOVATI SAMO OBVEZNICE I DA SELE U POLJSKU KUPOVAT DIONICE!!!!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

New Report

Close