BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo PG …

I love the Smell of Profits in the Morning

I ja sam bila lijepo iznenađena[smiley] Super 1G[thumbsup]

[emo_cool]

HAAB: u 2008. gospodarski rast 4,6 posto, prosječna inflacija 5,6 posto

ZAGREB, 3. ožujka 2008. (Hina) – Stopa rasta hrvatskog gospodarstva oslabit će s očekivanih 5,9 posto za 2007., na 4,6 posto u ovoj godini, dok se prosječna stopa inflacije može očekivati na razini od 5,6 posto, procjene su iz publikacije kratkoročnih makrekonomskih izgleda “Macroeconomic Outlook” koje je danas iznio voditelj Odjela ekonomskih istraživanja Hypo Alpe-Adria Banke (HAAB) Hrvoje Stojić.

No respect

bisness.hr
– Renata Sopek.
– treba ulagati u investicijske fondove i dionice.
Pozdrav !

business.hr
– izišla prva izvješća o poslovanju.
– SDP u 2007. god. 13.100.000kn u gubitku.

– loše, loše.
– sada neće biti niti dividende, a sigurno će i dionica pasti.
– ja sam to i pretpostavila, a i inače rijetko ili nikako ne ulažem u gubitaše.
Pozdrav !

ček ček kaj je ovo sad
ameri se kao oporavljaju
još jedna kapitalistička urota

Postanite Eu-robovi

HRVATSKA BURZA NA UDARU GLOBALNIH KRETANJA – DIONIČKI FONDOVI VEĆ MJESECIMA BILJEŽE MINUSE
Kriza topi glavnice ulagača

Na najvećem gubitku su oni koji su »u igru« ušli prekasno, a k tome dioničke udjele kupovali iz bankovnih kredita. Ulozi se zbog niza vanjskih i domaćih čimbenika tope, a kamate na kredite rastu…

Izvor N.list
http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285B2863285B2863285A285828582860286328962897289E2863289C288D2895288D2863285B285A2860285F285D28592863286328632863Q

ček ček kaj je ovo sad
ameri se kao oporavljaju
još jedna kapitalistička urota

Glas Renate Sopek se daleko cuje! Ulazite u nju!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

HSBC objavio gubitke od sub prime u iznosu od 17,5 milijardi $ [bye]

No porasla mu je i neto dobit, 21 posto, na 19,13 milijardi dolara, dok su ukupni prihodi povećani 25 posto, na 87,60 milijardi dolara.
[lol] [lol] [lol]

kako ti ameri rade od svih nas male majmune [thumbsup]

Naravno da nas hebu u zdrav mozak. Check this:

http://money.cnn.com/2008/03/03/news/companies/bc.apfn.mbia.compensation.ap/index.htm

“Bonuses, pay raises at troubled MBIA
After losing $1.9 billion, bond insurer approves salary increases and ‘retention awards’ of up to $2.3 million. ”

[tongue]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Naravno da nas hebu u zdrav mozak. Check this: http://money.cnn.com/2008/03/03/news/companies/bc.apfn.mbia.compensation.ap/index.htm “Bonuses, pay raises at troubled MBIA After losing $1.9 billion, bond insurer approves salary increases and ‘retention awards’ of up to $2.3 million. ” [tongue]

super, poticajni bonus ako si u firmi godinu dana…nije ni bitno što radiš, glavno da si tam [thumbsup]

ma ja ne mogu vjerovati da još nitko ali nitko nije zatvoren zbog svih tih subprimova…a trebali bi pohapisiti i ispitati na tisuće ljudi…
od onih agenata što su po stanicama u teksasu ljepili “KREDITI POVOLJNO”…do kreditnih odbora što su ih odobravali, do investicijskih kuća koje su iz njih radile obveznice, do najvećih rejting kuća koje su im davale AAA ocijene…ma to bi se skupilo 20.000-30.000 ljudi bez problema…
ali jel netko ćuo da su nekoga zatvorili?
ja nisam.

New Report

Close