Premješteno iz teme: [color=blue]DKVS (Đakovština d.d.)[/color]
ivana7 nije na moderiranju i ne čitam njezine postove na Braniteljski fond. Usto, teme Braniteljski fond, Oporavak burze i slične tematike su malo slobodnije teme na kojima se svašta piše i čak i to toleriramo jer nitko vas ne sili da vi bilo koji od postova uzmete kao smjernicu za ulaganje, ali na samim temama vezanim uz dionice postovi, primjera, “da, ide to sutra na minimalno xxx” ili “ma čuo sam od poštara da će ovaj tjedan na xxx” su krajnje nebuloze i kao takve ih ne dozvoljavamo. Zatim vaše špekulacije o očekivanom rastu temelje se na možebitnom ulasku “jakih igrača”. I? Znači dovoljno je napisati da će u neku dionicu ući jaki igrači i razbacivati se sa možebitnim svotama na koje će ta dionica odmah biti katapultirana i to su vama utemeljene špekulacije?
Usto, još jednom, postoje moderirani i nemoderirani korisnici i jedina je razlika što vaše postove mogu pročitati prije nego postanu dostupni ostatku foruma i sukladno reagirati, a kod nemoderiranih ne mogu trenutačno reagirati
Pozdrav!
ivana7 nije na moderiranju i ne čitam njezine postove na Braniteljski fond.
ne znaš što propuštaš
[undecid]
Znači zaključak je da nemoderirani korisnici mogu pisati šta žele jer su nemoderirani dok oni koji su u fazi moderiranja kada pišu jednake stvari ( kao oni koji su nemoderirani ) ne smiju iznositi svoja mišljenja ?!?
Moje špekulacije ( kako Vi to nazivate) dok ja smatram da je to moje mišljenje kako će možebitni ulazak većih igrača ( bilo fondovi , bilo fizičke osobe sa znatnijim sredstvima) na konkretnu dionicu DKVS značiti i rast cijene ne razlikuje se od bilo kakvog mišljenja drugih korisnika koji se temelje nekom TA analizom ili FA analizom ili nekim izjavama političara, novinara itd. Po vama je nebuloza mogući ulazak bilo kakvog ulagača u dionicu ali nije npr. izjava nekog korisnika koji je načuo da će neki izvještaj biti dobra, loš ili sjajan.
Vodilje ulaganja su različite, netko prati TA, netko FA a netko osjećaj ili intuiciju netkoiskustvo koja mu pokazuje šta bi se moglo desiti u određenom momentu. Takav je slučaj sa DKVS koju pratim neko vrijeme.
Pozdrav !
za web redakciju :
Čemu takva pravila koja dozvoljavaju drukanje i navijanje korisnika koji nisu moderirani ?
Oni mogu navlačiti jer su na ovom forumu neko vrijeme i napisali su hrpu beskorisnih postova dok se novi korisnici tek moraju izvježbati u navijanju pa će kroz neko vrijeme i oni postati nemoderirani pa će pod blagoslovom web redakcije krenuti sa navijanjem i drukanjem !
Bilo bi pametnije da pustite sve da pišu kako žele ( naravno bez vrijeđanja itd. ) pa nek korisnici pokažu svoj sud o kolegama korisnicima a ne da Vi manipulirate i puštate postove prema svojim mjerilima.
DKVS (Đakovština d.d.)[/color] Znači zaključak je da nemoderirani korisnici mogu pisati šta žele jer su nemoderirani dok oni koji su u fazi moderiranja kada pišu jednake stvari ( kao oni koji su nemoderirani ) ne smiju iznositi svoja mišljenja ?!?
To nitko nije napisao, a neću Vam objašnjavati ponovo jer jer je kolega vjeko dovoljno jasno napisao.
FA nemojte uspoređivati sa intuicijom. Nas se ne tiče da li koristite kristalnu kuglu, tarot karte ili intuiciju. Ipak to ne znači da ćemo ovdje dopustiti da o tome pišete. Ne zaboravite da ovaj forum nije nikakvo mjesto apsolutne slobode, već mjesto sa svojim pravilima i moderatorima. BTW, to vam je razlika između foruma i newsgrupa na kojima možete pisati što god želite.
Internet je veliko mjesto i svatko piše gdje želi i ne piše gdje ne želi. Ako želite pisati što god Vam padne na pamet sugeriram da otvorite svoju stranicu, blog, ili nešto sl. Mislim da sam Vam ovime dovoljno odgovorio.
Sportaš:
”
DKVS (Đakovština d.d.)[/color] Znači zaključak je da nemoderirani korisnici mogu pisati šta žele jer su nemoderirani dok oni koji su u fazi moderiranja kada pišu jednake stvari ( kao oni koji su nemoderirani ) ne smiju iznositi svoja mišljenja ?!?
”
To nitko nije napisao, a neću Vam objašnjavati ponovo jer jer je kolega vjeko dovoljno jasno napisao.
FA nemojte uspoređivati sa intuicijom. Nas se ne tiče da li koristite kristalnu kuglu, tarot karte ili intuiciju. Ipak to ne znači da ćemo ovdje dopustiti da o tome pišete. Ne zaboravite da ovaj forum nije nikakvo mjesto apsolutne slobode, već mjesto sa svojim pravilima i moderatorima. BTW, to vam je razlika između foruma i newsgrupa na kojima možete pisati što god želite.
Internet je veliko mjesto i svatko piše gdje želi i ne piše gdje ne želi. Ako želite pisati što god Vam padne na pamet sugeriram da otvorite svoju stranicu, blog, ili nešto sl. Mislim da sam Vam ovime dovoljno odgovorio.
Sada si bas sve rekao, najradje bez komentara……samo ovo….[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Daj molim te, svo ovo, sve vise slici na cirkus, a ne na forum, svaki skoro forumas psuje, prepucavanja,
sada ce gore, sada nece, ovako, onako, eh kada bi cijel a burza pala i forum se ugasio.[thumbsup][thumbsup]
P.S. I ne pisi neistine o moderiranin i nemodetriranim..radite sta hocete. ali ipak, zna se sve, a mozda i nista.
Sjedimo neki dan ja i febo i kaže on da ga vjeko nikada nije opomenuo. E pa prijatelju, svemu dođe kraj. Ako te išta može utješiti: na tvojoj sam strani.[thumbsup][cool]
Premješteno iz teme: [color=blue]BEZ CENZURE – O DIONICAMA[/color]
Ma da, sutra letimo idemo u “nebo” da je malo prizemljite, toliko bezrazloznih,
jadnih nedorecenih postova na ovome forumu, tek toliko da se nesto pise,
pa sta nemate drugih poslova, imate zene, muzeve, cure, decke..prijatelje…
javne kuce, birceve…restorane….toplice, jos skijalista rade, a ne da samo meljete
praznu slamu, uvijek je netko kriv, stavite lijepo paru u banku, imajte 6% i peace on
Earth, svasta, sve rijedje i rijedje…samo se sada vise smijem od komentara, i
pretakanja iz suljeg u prazno….svi veliki dase, pametolozi, milioneri, mili moji,
da vi imate silne milijune, ne bi visili tu i pisali nedjeljom, bili toliko ovisni, kada ce
rasti, kada ce ovo, kada ce ono, a sta, pohlepa radi svoje, ma koliko mi sutjeli o
tome.
I vidim kod masu forumasa, ne pise se EVROPA, nego EUROPA!!!
Balkane moj, uvijek ces biti i postajati, i volim te takvog kakav jesi…
Saludos!
javne kuce, birceve…restorane….toplice, jos skijalista rade, a ne da samo meljete
praznu slamu, uvijek je netko kriv, stavite lijepo paru u banku, imajte 6% i peace on
pretakanja iz suljeg u prazno….svi veliki dase, pametolozi, milioneri, mili moji,
da vi imate silne milijune, ne bi visili tu i pisali nedjeljom, bili toliko ovisni, kada ce
rasti, kada ce ovo, kada ce ono, a sta, pohlepa radi svoje, ma koliko mi sutjeli o
tome.
Saludos!
ja potpisujem ovaj post od Spade!
..šta su neki napravili od foruma je za povraćanje ………..[angry] [angry]
Spade:
”
tome.
Saludos!
”
ja potpisujem ovaj post od Spade!
..šta su neki napravili od foruma je za povraćanje ………..[angry] [angry]
Bravooooo,isti post je i na temi KOEI,samo COPY-PASTE i eto nama znanja iz gramatike i života. [cry]
Premješteno iz teme: [color=blue]KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)[/color]
(Spade)
Nisu ovo bezrazložni postovi kolega,svatko ima pravo na svoje mišljenje što će kada biti i predpostavljati što će se sutra dogoditi. Niti ja niti ti niti itko na forumu ne može 100 % reći što će biti,ali uvijek treba gledati pozitivno,a pozitivno je uvijek u životu da gledaš i nadaš se da će “sutra” biti bolje,ako trenutno nije.
A vjerovatno nemam(o) drugog posla kada smo na forumu,a mislim da nemaš niti ti,kada nam ovdje ispravljaš gramatičke greške,a i sam imaš grešaka,na Balkanu postoje dijaklitički znakovi na riječima,a kod tebe se to isto ne primjeti,da nisi možda u Americi?
A koliko si ti u žurbi,vidim da si ovaj svoj post stavio i na temi http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=689&pg=617&
sa istim greškama,znači samo COPY-PASTE i eto to je pametno rečeno,a ja napišem 5 redova “nadanja” i post mi se obiše. Zanimljivo.[cry]
[cool]POKUSNI LET KOMPANIJE VIRGIN ATLANTICS
Boeing leti na biogorivo
Zrakoplovna tvrtka Virgin Atlantic izvela je u nedjelju pokusni let Boeinga 747 kojemu je cilj pokazati da biogorivo proizvodi manje ugljičnog dioksida od uobičajenog goriva
“Ovaj pothvat pomoći će da Virgin Atlanticovi zrakoplovi lete na čisto gorivo prije nego što smo očekivali”, rekao je predsjednik tvrtke sir Richard Branson prije nego je jumbo jet s londonske zračne luke Heathrow poletio prema Schipholu u Amsterdamu.
“Ovaj će nam let pokazati da možemo dramatično smanjiti emisiju CO2”, dodao je Branson. Gorivo na pokusnom nedjeljnom letu, koji je uspješno završio u Amsterdamu, sastojalo se od mješavine kokosova i ulja brazilskog
lješnjaka babasu.
Glasnogovornik Atlantic Virgina predviđa da će taj tip biogoriva proizvoditi puno manje ugljičnog dioksida od normalnog goriva, no dodao je da su potrebni tjedni za analizu podataka s nedjeljnog leta. (H)[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]