možeš li nam malo pojasnit zašto će se BiH raspast ? , hvala
Možda zbog toliko idiličnog suživota triju naroda i općenitog blagostanja?!
— evo baš mi kolega govori da je bio jutros, ništa gratis , ne može se , teško je .
Kako ništa gratis, pa Ledo zato daruje ako nema kod Kosovara. Ma što, cijeli Ledo bit će gratis.
Malo za razmišljanje
Saladin: ” možeš li nam malo pojasnit zašto će se BiH raspast ? , hvala ” Možda zbog toliko idiličnog suživota triju naroda i općenitog blagostanja?!
slažem se da situacija daleko od idilične, ali ako Bush i EU ne žele raspad Bosne neće ga ni bit, jedino ako je Angela Merk tetka Ivani7 ili nekom od forumaša i zna više , onda bi volio čut šta ona kaže.
možeš li nam malo pojasnit zašto će se BiH raspast ? , hvala
– ipak tamo ima jako malo ljubavi.
– jedino ih može spasiti ubrzani ulazak u EU gdje nema granica.
– a ovo s granicama, mogla bi kompenzacija Repubilka Srpska za Kosovo i Srbi zadovoljni.
– ionako sada zovu glavni grad BIH mali Teheran.
– u toj varijanti imamo Srbiju nadomak Zagreba.
– bar će nam biti lakše trgovati s dionicama u Srbiji.
– samo gdje će ići dionice u međuvremenu, prosudite sami.
Pozdrav !
republika srpska, … to ima šanse da opstane kao i Pan pivo u Irskoj. Bosna ostaje takva kakva je, to će belosvetska gospoda poriktat kad se malo smiri situacija na Kosovu, stabilija Bosna olakšava put Hrvatskoj u EU, također i Srbija
-nema teorije da se “srpska krajina” odvoji,ima Ustav koji su potpisale sve tri strane
tako da nema nikakvog uporišta,a Srbija da to slučajno huškački i podrži u Europu
neće za 50 godina,a to dobro i sami znaju, a već su i dobili sigurno po prstima
i prije priznanja Kosova ako im slučajno to padne na pamet.
,ima Ustav
– to je vjerovatno nekakva mala knjižica.
– ali isti papir je imala i juga, ali sada ex.
– isti papir ima i Srbija, pa Kosovo odeeeeeee.
Pozdrav !
SKYPAL: ” ,ima Ustav ” – to je vjerovatno nekakva mala knjižica. – ali isti papir je imala i juga, ali sada ex. – isti papir ima i Srbija, pa Kosovo odeeeeeee. Pozdrav !
svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja mislim da neće tako bit, … ali koga briga , ionako će za nekih 400 godina svijet bit pun kineza i indijaca …. a nas Hrvata neće bit više od par tisuća
-Osobno bi mi bilo drago da nam dođe Hercegovina ali nažalost neće.
-Problem su “bošnjaci” jer otvara pitanja Palestine i Velike politike.
-A što se ustava tiče nije baš tako -sjeti se Slovenije i Glasanja o republikama u Beogradu
dok je pokojni Račan još bio jako aktivan U KPJ
-Ustav je to dozvoljavao, a Kosovo je Srbiji ukinuo Autonomiju koju su prije imali
Saladin
korisnik od: 04.10.2007.
ivana7:
” SKYPAL: ” ,ima Ustav ” – to je vjerovatno nekakva mala knjižica. – ali isti papir je imala i juga, ali sada ex. – isti papir ima i Srbija, pa Kosovo odeeeeeee. Pozdrav !
”
svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja mislim da neće tako bit, … ali koga briga , ionako će za nekih 400 godina svijet bit pun kineza i indijaca …. a nas Hrvata neće bit više od par tisuća
Slažem se šetam po Zagrebu i vidim naše Zagrebčane oženjene Kineskinjama ali djeca uvijek više sliče Kinezima. Pa one divne Crnkinje da sam bar mlađi oženio bi strankinju , a ne našu dolaze nam bolja vremena veći izbor.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Gledam na TV, Kosovari daju besplatno burek, kruh.
– ali nitko nije pisao, kako su svi solidarno nedavno digli cijene bureka za 28.57%.
– po meni previše za naše siromahe.
– i sada mi prave epp besplatne podjele bureka.
– obratite pažnju, kada ste dobili račun za kruh.
– zašto nikada niste dobili račun za sljadoljed.
– ja uredno ovoj državi plaćam porez od 22%.
Pozdrav !