BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

možeš li nam malo pojasnit zašto će se BiH raspast ? , hvala

Možda zbog toliko idiličnog suživota triju naroda i općenitog blagostanja?!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

— evo baš mi kolega govori da je bio jutros, ništa gratis , ne može se , teško je .

Kako ništa gratis, pa Ledo zato daruje ako nema kod Kosovara. Ma što, cijeli Ledo bit će gratis.

Malo za razmišljanje

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Saladin: ” možeš li nam malo pojasnit zašto će se BiH raspast ? , hvala ” Možda zbog toliko idiličnog suživota triju naroda i općenitog blagostanja?!

slažem se da situacija daleko od idilične, ali ako Bush i EU ne žele raspad Bosne neće ga ni bit, jedino ako je Angela Merk tetka Ivani7 ili nekom od forumaša i zna više , onda bi volio čut šta ona kaže.

Cookie Monster

možeš li nam malo pojasnit zašto će se BiH raspast ? , hvala

– ipak tamo ima jako malo ljubavi.
– jedino ih može spasiti ubrzani ulazak u EU gdje nema granica.
– a ovo s granicama, mogla bi kompenzacija Repubilka Srpska za Kosovo i Srbi zadovoljni.
– ionako sada zovu glavni grad BIH mali Teheran.
– u toj varijanti imamo Srbiju nadomak Zagreba.
– bar će nam biti lakše trgovati s dionicama u Srbiji.
– samo gdje će ići dionice u međuvremenu, prosudite sami.
Pozdrav !

republika srpska, … to ima šanse da opstane kao i Pan pivo u Irskoj. Bosna ostaje takva kakva je, to će belosvetska gospoda poriktat kad se malo smiri situacija na Kosovu, stabilija Bosna olakšava put Hrvatskoj u EU, također i Srbija

Cookie Monster

-nema teorije da se “srpska krajina” odvoji,ima Ustav koji su potpisale sve tri strane
tako da nema nikakvog uporišta,a Srbija da to slučajno huškački i podrži u Europu
neće za 50 godina,a to dobro i sami znaju, a već su i dobili sigurno po prstima
i prije priznanja Kosova ako im slučajno to padne na pamet.

,ima Ustav

– to je vjerovatno nekakva mala knjižica.
– ali isti papir je imala i juga, ali sada ex.
– isti papir ima i Srbija, pa Kosovo odeeeeeee.
Pozdrav !

SKYPAL: ” ,ima Ustav ” – to je vjerovatno nekakva mala knjižica. – ali isti papir je imala i juga, ali sada ex. – isti papir ima i Srbija, pa Kosovo odeeeeeee. Pozdrav !

svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja mislim da neće tako bit, … ali koga briga , ionako će za nekih 400 godina svijet bit pun kineza i indijaca …. a nas Hrvata neće bit više od par tisuća

Cookie Monster

-Osobno bi mi bilo drago da nam dođe Hercegovina ali nažalost neće.
-Problem su “bošnjaci” jer otvara pitanja Palestine i Velike politike.
-A što se ustava tiče nije baš tako -sjeti se Slovenije i Glasanja o republikama u Beogradu
dok je pokojni Račan još bio jako aktivan U KPJ
-Ustav je to dozvoljavao, a Kosovo je Srbiji ukinuo Autonomiju koju su prije imali

Saladin
korisnik od: 04.10.2007.

ivana7:
” SKYPAL: ” ,ima Ustav ” – to je vjerovatno nekakva mala knjižica. – ali isti papir je imala i juga, ali sada ex. – isti papir ima i Srbija, pa Kosovo odeeeeeee. Pozdrav !

svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja mislim da neće tako bit, … ali koga briga , ionako će za nekih 400 godina svijet bit pun kineza i indijaca …. a nas Hrvata neće bit više od par tisuća

Slažem se šetam po Zagrebu i vidim naše Zagrebčane oženjene Kineskinjama ali djeca uvijek više sliče Kinezima. Pa one divne Crnkinje da sam bar mlađi oženio bi strankinju , a ne našu dolaze nam bolja vremena veći izbor.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Gledam na TV, Kosovari daju besplatno burek, kruh.

– ali nitko nije pisao, kako su svi solidarno nedavno digli cijene bureka za 28.57%.
– po meni previše za naše siromahe.
– i sada mi prave epp besplatne podjele bureka.
– obratite pažnju, kada ste dobili račun za kruh.
– zašto nikada niste dobili račun za sljadoljed.
– ja uredno ovoj državi plaćam porez od 22%.
Pozdrav !

New Report

Close