BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

proglaseno gotovo KOSOVO je DRZAVA

Čestitam kosovarima. Sad će vidjeti kako je ne biti pod čizmom tiranina.
Idem u slastičarnu, u nadi da će biti nešto Frei………[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

U 19:00 hitna sjednica Vijeća sigurnosti o Kosovu

U 19:00 hitna sjednica Vijeća sigurnosti o Kosovu

Evo samo nekih naslova sa HINA-e danas popodne:

Stotine srpskih rezervista u uniformama pokušale ući na Kosovo

Scheffer: KFOR jamči sigurnost za sve građane Kosova

Tadić: Srbija neće nikada priznati neovisnost Kosova

SAD pozdravlja nezavisnost Kosova, poziva strane na suzdržanost

Koštunica: Srbija nikad neće priznati protupravno proglašenu lažnu državu Kosovo

Tadić traži od Ban Ki Moona poništenje kosovske deklaracije

Baskijska vlada: neovisnost Kosova je lekcija koju treba slijediti

Abhazija i Južna Osetija najavile da će slijediti primjer Kosova

Američki dužnosnici kontaktirali s Rusijom i Srbijom u povodu Kosova

Jeremić sazvao strane veleposlanike

Dulić najavio izvanrednu sjednicu Skupštine Srbije

No respect

samo da ne pukne ustanička puška …

e moj srboši … kad se sjetim početaka … nitko ne smije da vas bije …

od svega ostade pašaluk …

iako, treba biti iskren, nije pravično da se Kosovo odcijepi, otvorit će se pandorina kutija … ovo je presedan …

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo sutra ameri u zelenom i nafta down
Chavez Says Venezuela Doesn’t Plan to Cut of Oil Sales to US
Bloomberg – 1 hour ago
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=aIww0aAHx0OE&refer=us

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Evo proglasili neovisnost i rata nema.
I to je to.
Ajde sutra malo fondovi da pokrenu tržište, ili će pričekati par dana?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kad će Kosovari otvoriti svoju burzu?
Odmah fino organiziramo jedan bus i pravac Priština![thumbsup][cool]

samo da ne pukne ustanička puška … e moj srboši … kad se sjetim početaka … nitko ne smije da vas bije … od svega ostade pašaluk … iako, treba biti iskren, nije pravično da se Kosovo odcijepi, otvorit će se pandorina kutija … ovo je presedan …

Nije pravično, ali je pravedno, a to je velika razlika. Koliko su im srbi zla u povijesti napravili, sad im je to došlo na naplatu. NHF.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

samo da ne pukne ustanička puška … e moj srboši … kad se sjetim početaka … nitko ne smije da vas bije … od svega ostade pašaluk … iako, treba biti iskren, nije pravično da se Kosovo odcijepi, otvorit će se pandorina kutija … ovo je presedan …

Ma neka im Kosovari preoru i kosti cara lazara što se mene tiče, dobili su ono što su i zaslužili, 20 godina ratuju sa svima oko sebe i jedino za što znaju je oružje! Dosta je više oružja!
Ostao im je pašaluk i sad imaju sve srbe u jednoj državi!

A što se odcjepljenja tiče, mislim da je ono odavno odobreno od strane Europe i Amerike, pa čak i Srbije.
Kosovari su mogli riskirati i upustiti se u to i prije, ali su strpljivo čekali zeleno svjetlo i konačno su nagrađeni. Sigurno im Europa i svijet priznaje što su čekali njihovo odobrenje, jer mogli su i puno prije isprovocirati nekakvo puškaranje i onda politički isforsirati nezavisnost! Mislim da nikakvih problema ne bi trebalo biti!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

ma svi oni imaju svoje interese, briga njih za Kosovo.

Ma neka im Kosovari preoru i kosti cara lazara što se mene tiče, dobili su ono što su i zaslužili, 20 godina ratuju sa svima oko sebe i jedino za što znaju je oružje! Dosta je više oružja!
Ostao im je pašaluk i sad imaju sve srbe u jednoj državi!

A što se odcjepljenja tiče, mislim da je ono odavno odobreno od strane Europe i Amerike, pa čak i Srbije.
Kosovari su mogli riskirati i upustiti se u to i prije, ali su strpljivo čekali zeleno svjetlo i konačno su nagrađeni. Sigurno im Europa i svijet priznaje što su čekali njihovo odobrenje, jer mogli su i puno prije isprovocirati nekakvo puškaranje i onda politički isforsirati nezavisnost! Mislim da nikakvih problema ne bi trebalo biti!

Eh da su barem ratovali, još bi ih čovjek i poštovao, već su slali sve srbe izvan granice da za njih miču granice, dok su se oni skrivali po preostalom pašaluku i mrskoj Europskoj Uniji. Ajde dobro, bilo pa prošlo…[sad]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ubili su MekDonaldsa[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

New Report

Close