proglaseno gotovo KOSOVO je DRZAVA
Čestitam kosovarima. Sad će vidjeti kako je ne biti pod čizmom tiranina.
Idem u slastičarnu, u nadi da će biti nešto Frei………[thumbsup]
U 19:00 hitna sjednica Vijeća sigurnosti o Kosovu
Evo samo nekih naslova sa HINA-e danas popodne:
Stotine srpskih rezervista u uniformama pokušale ući na Kosovo
Scheffer: KFOR jamči sigurnost za sve građane Kosova
Tadić: Srbija neće nikada priznati neovisnost Kosova
SAD pozdravlja nezavisnost Kosova, poziva strane na suzdržanost
Koštunica: Srbija nikad neće priznati protupravno proglašenu lažnu državu Kosovo
Tadić traži od Ban Ki Moona poništenje kosovske deklaracije
Baskijska vlada: neovisnost Kosova je lekcija koju treba slijediti
Abhazija i Južna Osetija najavile da će slijediti primjer Kosova
Američki dužnosnici kontaktirali s Rusijom i Srbijom u povodu Kosova
Jeremić sazvao strane veleposlanike
Dulić najavio izvanrednu sjednicu Skupštine Srbije
samo da ne pukne ustanička puška …
e moj srboši … kad se sjetim početaka … nitko ne smije da vas bije …
od svega ostade pašaluk …
iako, treba biti iskren, nije pravično da se Kosovo odcijepi, otvorit će se pandorina kutija … ovo je presedan …
Evo sutra ameri u zelenom i nafta down
Chavez Says Venezuela Doesn’t Plan to Cut of Oil Sales to US
Bloomberg – 1 hour ago
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=aIww0aAHx0OE&refer=us
Evo proglasili neovisnost i rata nema.
I to je to.
Ajde sutra malo fondovi da pokrenu tržište, ili će pričekati par dana?
Kad će Kosovari otvoriti svoju burzu?
Odmah fino organiziramo jedan bus i pravac Priština![thumbsup][cool]
samo da ne pukne ustanička puška … e moj srboši … kad se sjetim početaka … nitko ne smije da vas bije … od svega ostade pašaluk … iako, treba biti iskren, nije pravično da se Kosovo odcijepi, otvorit će se pandorina kutija … ovo je presedan …
Nije pravično, ali je pravedno, a to je velika razlika. Koliko su im srbi zla u povijesti napravili, sad im je to došlo na naplatu. NHF.
samo da ne pukne ustanička puška … e moj srboši … kad se sjetim početaka … nitko ne smije da vas bije … od svega ostade pašaluk … iako, treba biti iskren, nije pravično da se Kosovo odcijepi, otvorit će se pandorina kutija … ovo je presedan …
Ma neka im Kosovari preoru i kosti cara lazara što se mene tiče, dobili su ono što su i zaslužili, 20 godina ratuju sa svima oko sebe i jedino za što znaju je oružje! Dosta je više oružja!
Ostao im je pašaluk i sad imaju sve srbe u jednoj državi!
A što se odcjepljenja tiče, mislim da je ono odavno odobreno od strane Europe i Amerike, pa čak i Srbije.
Kosovari su mogli riskirati i upustiti se u to i prije, ali su strpljivo čekali zeleno svjetlo i konačno su nagrađeni. Sigurno im Europa i svijet priznaje što su čekali njihovo odobrenje, jer mogli su i puno prije isprovocirati nekakvo puškaranje i onda politički isforsirati nezavisnost! Mislim da nikakvih problema ne bi trebalo biti!
Ma neka im Kosovari preoru i kosti cara lazara što se mene tiče, dobili su ono što su i zaslužili, 20 godina ratuju sa svima oko sebe i jedino za što znaju je oružje! Dosta je više oružja!
Ostao im je pašaluk i sad imaju sve srbe u jednoj državi!
A što se odcjepljenja tiče, mislim da je ono odavno odobreno od strane Europe i Amerike, pa čak i Srbije.
Kosovari su mogli riskirati i upustiti se u to i prije, ali su strpljivo čekali zeleno svjetlo i konačno su nagrađeni. Sigurno im Europa i svijet priznaje što su čekali njihovo odobrenje, jer mogli su i puno prije isprovocirati nekakvo puškaranje i onda politički isforsirati nezavisnost! Mislim da nikakvih problema ne bi trebalo biti!
Eh da su barem ratovali, još bi ih čovjek i poštovao, već su slali sve srbe izvan granice da za njih miču granice, dok su se oni skrivali po preostalom pašaluku i mrskoj Europskoj Uniji. Ajde dobro, bilo pa prošlo…[sad]