BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li tko problema jutros sa ulogiranjem na PG? Javlja mi krivi pass, na telefon se nitko ne javlja naravno..

nema problema

sretno valentinovo! volim vas sve … [thumbsup]

Cookie Monster

Zahvaljujem Worlocku sa mojnovac net: CITAT: “Doma se pravimo mutavi, a izjave prema van su:”

http://www.seenews.com/news/latestnews/croatiansharesdropfurtherinanotherrollercoastertradingsession-193900/

pogledajte sto je iskopao.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

ma ti svi analitičari i savjetnici jedno rade sami a drugo pričaju javnosti..to sam ja odavno skužio…za neke sam se uvjerio da je najbolje napraviti upravo kontra od onog što savjetuju

[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

jasta… al eto, cisto da se zna kad ti savjetuju nesto da treba pobjeci od toga glavom bez obzira…

Npr Erste i njihovi nagovori na kupnju, a ruse certifikate? Hanfa? Pomahnitali Samodol? jel jos zauzet rusenjem sa jednom dionicom… koji majmuni!

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

kakova država, takvi i svi u njoj, počevši od političara, financ.analitičara pa do čistaća cipela

Ima li tko problema jutros sa ulogiranjem na PG? Javlja mi krivi pass, na telefon se nitko ne javlja naravno..

jel ti možda uključen NumLock ? ustvari ako je isključen, tipkovnica ne prihvaća brojeve

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

mmstanic:

jel ti možda uključen NumLock ? ustvari ako je isključen, tipkovnica ne prihvaća brojeve

Ne,ne radili su nešto na serveru…..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

kakova država, takvi i svi u njoj, počevši od političara, financ.analitičara pa do čistaća cipela

Znaci, jedino ti i ja ostajemo kao moralna vertikala[lol] :

Pijte, ljudi, pijte!!!

HTV txt 202- Agrokor nije postao vlasnik Migrosa

Dugoročno, svi smo mrtvi

HTV txt 202- Agrokor nije postao vlasnik Migrosa

Dobro jutro radni narode Crne Gore
[yawn]

Evo što se događa kad bikovima nije dobro [proud]

New Report

Close