Ima li tko problema jutros sa ulogiranjem na PG? Javlja mi krivi pass, na telefon se nitko ne javlja naravno..
nema problema
Zahvaljujem Worlocku sa mojnovac net: CITAT: “Doma se pravimo mutavi, a izjave prema van su:”
pogledajte sto je iskopao.
ma ti svi analitičari i savjetnici jedno rade sami a drugo pričaju javnosti..to sam ja odavno skužio…za neke sam se uvjerio da je najbolje napraviti upravo kontra od onog što savjetuju
[yawn]
jasta… al eto, cisto da se zna kad ti savjetuju nesto da treba pobjeci od toga glavom bez obzira…
Npr Erste i njihovi nagovori na kupnju, a ruse certifikate? Hanfa? Pomahnitali Samodol? jel jos zauzet rusenjem sa jednom dionicom… koji majmuni!
kakova država, takvi i svi u njoj, počevši od političara, financ.analitičara pa do čistaća cipela
Ima li tko problema jutros sa ulogiranjem na PG? Javlja mi krivi pass, na telefon se nitko ne javlja naravno..
jel ti možda uključen NumLock ? ustvari ako je isključen, tipkovnica ne prihvaća brojeve
mmstanic:
”
”
jel ti možda uključen NumLock ? ustvari ako je isključen, tipkovnica ne prihvaća brojeve
Ne,ne radili su nešto na serveru…..
kakova država, takvi i svi u njoj, počevši od političara, financ.analitičara pa do čistaća cipela
Znaci, jedino ti i ja ostajemo kao moralna vertikala[lol] :
Pijte, ljudi, pijte!!!
HTV txt 202- Agrokor nije postao vlasnik Migrosa
Dobro jutro radni narode Crne Gore
[yawn]