deimos:
”
@febo
Ja isto mislim da je trebao dopustit da tecaj klizi. Sad je kasno, Hrvatska je toliko zaduzena da bi bila katastrofa da tecaj znacajnije padne.
”
Ti nominalni pomaci nam ništa ne znače, jer još ako masa skuži da tečaj klizi, onda ćeš imati u cijeni ugrađenu inflaciju za 2 godine unaprijed…[smiley]
I ne do bok da radiš sa Todom pa da naplatu imaš 180….[sad]
Ne idem, sto bi se reklo u preferansu. Preteska mi tema za moje psihicko stanje…
Evo, napravljeno je istrazivanje da se vidi kako prosjecni hrvatski investitor izgleda trenutno… Mada se danas stanje malo popravilo.
Evo, napravljeno je istrazivanje da se vidi kako prosjecni hrvatski investitor izgleda trenutno… Mada se danas stanje malo popravilo.
tak ti ne zgleda samo prosječni investitor već i svaki prosječni Hrvat
Evo, napravljeno je istrazivanje da se vidi kako prosjecni hrvatski investitor izgleda trenutno…
Mačka vidi da je baja iza gol, pa si misli šta ju čeka. Ili ju je taman skinuo, pa su oke velike.
Nakon današnjeg dana, ova maca mi sliči na još jednu macu…
Unaprijed se ispričavam, ne mislim ništa zločesto niti uvredljivo. Ako se netko prepozna, vjerujem da će ovo primiti kao šalu…[thumbsup]
Nakon današnjeg dana, ova maca mi sliči na još jednu macu… Unaprijed se ispričavam, ne mislim ništa zločesto niti uvredljivo. Ako se netko prepozna, vjerujem da će ovo primiti kao šalu…[thumbsup]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ali je ta maca dobro predvidjela ovaj cirkus koji traje već više od mjesec dana!
krpa:
”
Nakon današnjeg dana, ova maca mi sliči na još jednu macu… Unaprijed se ispričavam, ne mislim ništa zločesto niti uvredljivo. Ako se netko prepozna, vjerujem da će ovo primiti kao šalu…[thumbsup]
”
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ali je ta maca dobro predvidjela ovaj cirkus koji traje već više od mjesec dana!
zašto kolega ne čitate macina predviđanja od prošle godine, biti ćete iznenađeni kako pojedinci znaju sebi pljuvati u usta! [lol]
Kad Kosovo proglašava neovisnost?
Mislim u nedjelju.
Kad Kosovo proglašava neovisnost?
Navodno 18.02.