BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Panco
Jel ti znas koliko sam bio moderiran ?
Koliko sam pametnih stvari napisao i nista. Daj mi reci zasto bi tebe odmoderirali……………………..
Jos si mi ostao kratak bonove[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Vjeko,

ma odmoderiraj Grizli Adamsa kad si već sve ostale odmoderirao, kud svi tud i on…ak bude pisao gluposti bumo mu stavili brnjicu
[thumbsup][lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Oprosti Febo, ja se ne slazem.
Nek da bonove onda moze.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Silvestar: ” Država u pravom značenju te riječi još uvijek je samo san http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,9,,108052.jl ” Pa nije vrag da ste to tek sad shvatili kolega?

…ma znam odavno, samo trenutno me još više boli [undecid][cry][undecid][tongue]

Alien:

Silvestar: ” Država u pravom značenju te riječi još uvijek je samo san http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,9,,108052.jl ” Pa nije vrag da ste to tek sad shvatili kolega?

…ma znam odavno, samo trenutno me još više boli [undecid][cry][undecid][tongue]

Tek ce nas poceti boliti kad neke stvari dodju na naplatu

danas je u Banskim dvorima održan sastanak premijera i voditelja svih mirovinskih fondova. Prije toga, Vlada je jutros donijela uredbu o osnivanju Fonda za stabilizaciju financijskih tržišta u Republici Hrvatskoj (FSFTRH). Vlada djelovanjem ovog fonda želi stabilizirati urušeno povjerenje ulagača na hrvatskom tržištu kapitala. Stabilizacija će se vršiti plasmanom svježeg novca u mirovinske fondove, uz najnižu kamatnu stopu. Mirovinski fondovi imaju obvezu vraćanja plasmana u razdoblju od 3 godine. Kao prvi korak, Vlada je odmah dala nalog za uplatu prvih milijardu kuna u navedeni fond. Očekuje se da će to biti dovoljno za amortizaciju trenutnog vala prodaje na ZSE. Ako se pokaže potrebitim, Vlada će u fond uplatiti i dodatna sredstva. Ministar financija Ivan Šuker izjavio je neslužbeno da ća Vlada za ovu namjenu u ovogodišnjem proračunu osigurati 2,5 milijardi kuna.

molim da me ne lovite za izvor,ovo je nesluzbeno od nekog tak da moze biti i patka

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ovo je dobra vijest ako je istinita. Ja bih još da sa na Dr.Ivinom mjestu angažirao i Hanfu da pregleda ove velike transakcije na pojedinim dionicama unazad dva tjedna. Tek toliko da ne ispadne da su isti bankarski fondovi prodavali sami sebi i usput rušili cijenu (zbog certifikata).[bye]

danas je u Banskim dvorima održan sastanak premijera i voditelja svih mirovinskih fondova. Prije toga, Vlada je jutros donijela uredbu o osnivanju Fonda za stabilizaciju financijskih tržišta u Republici Hrvatskoj (FSFTRH). Vlada djelovanjem ovog fonda želi stabilizirati urušeno povjerenje ulagača na hrvatskom tržištu kapitala. Stabilizacija će se vršiti plasmanom svježeg novca u mirovinske fondove, uz najnižu kamatnu stopu. Mirovinski fondovi imaju obvezu vraćanja plasmana u razdoblju od 3 godine. Kao prvi korak, Vlada je odmah dala nalog za uplatu prvih milijardu kuna u navedeni fond. Očekuje se da će to biti dovoljno za amortizaciju trenutnog vala prodaje na ZSE. Ako se pokaže potrebitim, Vlada će u fond uplatiti i dodatna sredstva. Ministar financija Ivan Šuker izjavio je neslužbeno da ća Vlada za ovu namjenu u ovogodišnjem proračunu osigurati 2,5 milijardi kuna. molim da me ne lovite za izvor,ovo je nesluzbeno od nekog tak da moze biti i patka

ako je to istina ići ćemo gore

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=17e800fd-bdcb-4a0f-9b0d-1e7c5203d72c

mogao bi se i US malo smiriti[thumbsup]

Ovo je dobra vijest ako je istinita. Ja bih još da sa na Dr.Ivinom mjestu angažirao i Hanfu da pregleda ove velike transakcije na pojedinim dionicama unazad dva tjedna. Tek toliko da ne ispadne da su isti bankarski fondovi prodavali sami sebi i usput rušili cijenu (zbog certifikata).[bye]

A zar nebi HANFA sama mogla znati šta da rade? Izgleda da drivo mora svima sve nacrtat kao maloj djeci pa da se oni pokrenu.

Dugoročno, svi smo mrtvi

wiking:

danas je u Banskim dvorima održan sastanak premijera i voditelja svih mirovinskih fondova. Prije toga, Vlada je jutros donijela uredbu o osnivanju Fonda za stabilizaciju financijskih tržišta u Republici Hrvatskoj (FSFTRH). Vlada djelovanjem ovog fonda želi stabilizirati urušeno povjerenje ulagača na hrvatskom tržištu kapitala. Stabilizacija će se vršiti plasmanom svježeg novca u mirovinske fondove, uz najnižu kamatnu stopu. Mirovinski fondovi imaju obvezu vraćanja plasmana u razdoblju od 3 godine. Kao prvi korak, Vlada je odmah dala nalog za uplatu prvih milijardu kuna u navedeni fond. Očekuje se da će to biti dovoljno za amortizaciju trenutnog vala prodaje na ZSE. Ako se pokaže potrebitim, Vlada će u fond uplatiti i dodatna sredstva. Ministar financija Ivan Šuker izjavio je neslužbeno da ća Vlada za ovu namjenu u ovogodišnjem proračunu osigurati 2,5 milijardi kuna. molim da me ne lovite za izvor,ovo je nesluzbeno od nekog tak da moze biti i patka

ako je to istina ići ćemo gore

necemo bas poletjet al bitno je da se zna gdje je dno,to je ipak vaznije.Nije bas bajno na nasem trzistu a ni bas neka velika lova,drzat ce nekih tjedan dana[undecid]

Nije bas bajno na nasem trzistu a ni bas neka velika lova,drzat ce nekih tjedan dana[undecid]

Ne bih se bas slozio sa tobom. Ako je istina dovoljno je da opice po manje likvidnim dionicama koje bi onda naglo skocile 10 – 15% i povukle narod u optimizam.

New Report

Close