BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]ADPL (AD Plastik d.d.)[/color]

molim administratora da pojasni što je kolega čaruga skrivio da ga se još moderira ?……

sasvim slučajno ko da si mi pročitao misli

uputio sam PM Vjeki po prvi put pa eto kako on odluči

sad bi mogao posumljati da smo u dogovoru

jedno stoji da nisam vrijeđao nikoga

nisam nikad rekao ni da će neka dionica padati

niti da će rasti

iznosio sam samo činjenice

ako sam se zezao i prepucavao to sam radio na ležernom

a na tržištu kapitala mi nije već odavno izbrisan ni jedan post

smeta me što sam moderiran jer nemam mogućnosti izravnog sudjelovanja u raspravama

Sony hvala ti na podršci

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

ja imam policu životnog osiguranja koje dospijeva na naplatu 2018. godine. ukoliko poželim isplatu prije ugovorenog roka gubim dio isplate. sada u ovom trenutku sam počeo i svoj portfelj pericipirat tako, barem mi je malo lakše u životu. istu terapiju preporučujem i Vama s time da smatram da ipak nećemo čekati do 2018. pozdrav Vaš Febo

Pola pijem, pola Šprajcu dajem….[cool]

febo: ” ja imam policu životnog osiguranja koje dospijeva na naplatu 2018. godine. ukoliko poželim isplatu prije ugovorenog roka gubim dio isplate. sada u ovom trenutku sam počeo i svoj portfelj pericipirat tako, barem mi je malo lakše u životu. istu terapiju preporučujem i Vama s time da smatram da ipak nećemo čekati do 2018. pozdrav Vaš Febo ” Pola pijem, pola Šprajcu dajem….[cool]

he-he, meni bar pola ostane a tebi, e zapitaj se?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pola pijem, pola Šprajcu dajem….[cool]
[/quote]
Ja pokušavam bratski popola[lol]

Država u pravom značenju te riječi još uvijek je samo san http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,9,,108052.jl

Država u pravom značenju te riječi još uvijek je samo san http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,9,,108052.jl

Pa nije vrag da ste to tek sad shvatili kolega?

ja imam policu životnog osiguranja koje dospijeva na naplatu 2018. godine. ukoliko poželim isplatu prije ugovorenog roka gubim dio isplate. sada u ovom trenutku sam počeo i svoj portfelj pericipirat tako,

I ja sam isto prije par dana počela razmišljat na taj način, da sve šta sam investirala zamislim da sam uložila u životno osiguranje. Sad već portfelj percipiram kao ulaganje u 3. mirovinski stup (do penzije sam u sigurnom plusu) [smiley][smiley]

febo:

ja imam policu životnog osiguranja koje dospijeva na naplatu 2018. godine. ukoliko poželim isplatu prije ugovorenog roka gubim dio isplate. sada u ovom trenutku sam počeo i svoj portfelj pericipirat tako, ”

I ja sam isto prije par dana počela razmišljat na taj način, da sve šta sam investirala zamislim da sam uložila u životno osiguranje. Sad već portfelj percipiram kao ulaganje u 3. mirovinski stup (do penzije sam u sigurnom plusu) [smiley][smiley]

[thumbsup]

Nisi jedina, nažalost.

febo: ” ja imam policu životnog osiguranja koje dospijeva na naplatu 2018. godine. ukoliko poželim isplatu prije ugovorenog roka gubim dio isplate. sada u ovom trenutku sam počeo i svoj portfelj pericipirat tako, ” I ja sam isto prije par dana počela razmišljat na taj način, da sve šta sam investirala zamislim da sam uložila u životno osiguranje. Sad već portfelj percipiram kao ulaganje u 3. mirovinski stup (do penzije sam u sigurnom plusu) [smiley][smiley]

ja vec lagano razmisljam da ulozim u posmrtnu pripomoc da ne ostanem nekom duzan
[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

wiking,

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Premješteno iz teme: [color=blue]Medvjeđi brlog[/color]

vjeko

molim da se mene odmoderira kad je već tema prebačena na moderirani dio foruma

mislim da to zaslužujem

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

Magistra, reci nam kojeg od vas dvojice se treba odmoderirati, Grizlija ili Adamsa?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close