BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Postala je dosadna vijest da pada burza,treba ešto što će podići gledanost…[lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ma kužimo se trotter, i ja sam očekivao da kažu koju riječ o tome.
Ništa spektakularno već samo suhoparnu agencijsku vijest na brzaka, ko što je ova HINA-ina gore.

No respect

…a možda je Šprajc izašao iz dionica i prešao na igre na sreću…[proud]

Postala je dosadna vijest da pada burza,treba ešto što će podići gledanost…[lol]

Npr. Burza raste….malo za promjenu….[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

SLK:
Nije stvar o osobnom nego o nekoliko stotina tisuća ulagača koje kojekakvim igricama pelješe (certifikati, margini, dogovori fondova, inside info itd.).[bye]

Šta bih da da sad imam keša. [cry][proud]

SLK:
Nije stvar o osobnom nego o nekoliko stotina tisuća ulagača koje kojekakvim igricama pelješe (certifikati, margini, dogovori fondova, inside info itd.).[bye]

Kolega, to nije pelješenje, to je tako. [smiley]
Obojica znamo da se radi o najnormalnijim stvarima, a problem je neukost (nas) ulagača.

Svaki posao traži eksperte, stvano ne vidim razloga zašto bi posao gdje se vrti sva gospodarska i monetarna sila svijeta bio jednostavniji od krojačkog ili kuharskog tečaja. Pa za poštovanog kuhara i krojača moraš barem tečaj proći, a mi bi “bum-tras” sa ulice u kavgu sa najvećim financijskim institucijama. Nema logike… [huh]

No respect

Uđemo u kavgu i zdrobimo sebe i fondove….[lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

SLK:Svaki posao traži eksperte, stvano ne vidim razloga zašto bi posao gdje se vrti sva gospodarska i monetarna sila svijeta bio jednostavniji od krojačkog ili kuharskog tečaja. Pa za poštovanog kuhara i krojača moraš barem tečaj proći, a mi bi “bum-tras” sa ulice u kavgu sa najvećim financijskim institucijama. Nema logike…
Misliš na eksperte iz Erste banke koji su sve ove neuke HT-ovce danima uvjeravali kroz medije da HT vrijedi 400 kn, da bi nakon toga (certifikatima) rušili cijenu ispod 300, a i možda niže. Jer navodno su neki i na 275 kn i niže. Teško ti je u takvim globalnim igricama biti ekspert.[bye]

08.02.08. 20:20:00 NEWS-H2086885

DORH optužio četiri hrvatska državljana zbog prijevare s povlaštenim paketima dionica HT-a

ZAGREB, 8. veljače 2008. (Hina) – Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužne prijedloge zbog prijevare s povlaštenim paketima dionica HT-a u javnoj ponudi protiv četiri hrvatska državljanina – M. B. (1970.), T. B. (1955.), Z. M. (1971.) te J. Š. (1977.), priopćilo je večeras Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH).
….
Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo tereti pak Z. M. (1971.) da je pribavio ukupno 29 punomoći hrvatskih državljana te je u njihovo ime podnio obvezujuće povlaštene ponude. Tereti ga se da je na temelju tih punomoći neistinito predočio djelatnicima financijskih institucija, koje su od Vlade bile ovlaštene za prodaju, da su kupci dionica u punomoći naznačene fizičke osobe.

No respect

http://www.seebiz.eu/hr/

King Kong na naslovnici [lol] [lol]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Nisu na 275,

Hrvatske Telekomu… 200.0000 225.0000 19/12/2008 0.1 Erste Bank[lol]

New Report

Close