BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK: ” trotter: ” Na Novoj u najavi dnevnika o krahu burze niti rijeci, niti zadnja vijet… Izgleda da je svima dosla voda do grla… Ajmo vidjet HTV… ” Na Novoj ni jučer nije bilo. A ak ćemo iskreno, pa i nije nekako dramatično završilo. Tko nije pratio dan, pojma nema. ” Pa nije ni danas strašno kako svi viču,malo više od -1%

Kako nije strašno???
Index se smanjio realno gledajući, ali se neke dionice uopće nisu vratile nazad!!!
6-7 dionica koje pratim su ostale u blokadi, a ostale su bile na 6-9% minusa.
To je tebi malo više?? Daj se otrijezni.
INGRa se naravno vratila[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ja i dalje ne mogu vjerovat da na HTV-u nije bilo niti rijeci o burzi… Ovo kaj se desavalo zasluzue da bude 1. vijest. Ali dobro… Da bar se vratila ona vremena kad nitko nije prical o burzi u medijima…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Ja i dalje ne mogu vjerovat da na HTV-u nije bilo niti rijeci o burzi… Ovo kaj se desavalo zasluzue da bude 1. vijest. Ali dobro… Da bar se vratila ona vremena kad nitko nije prical o burzi u medijima…

sad će za koji dan reanimirat onaj spot sa Kardumom i Knjazom “Kupujte dijonice”

Heaven or Las Vegas

@ vom Braun, mislio sam da neće zvučati strašno na TV-u kad kažu da je pad 1%……

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Zasto? -1% pada nije pad. Pa sad razmislite cemu je sluzilo ono krkanje po asku zadnjih sat vremena

Pa ni sada ne pričaju, nego s vremena na vrijeme bubnu u glavnu vijest, da zaje..
ovaj pošteni narod.

@ vom Braun, mislio sam da neće zvučati strašno na TV-u kad kažu da je pad 1%……

Aha, tooooo……

Kažem vam da nije medijski popraćeno ovo stanje. Razlog ? Mirovinci i MIREX padaju, a dobro znamo da su tamo naše mirovine, a drugo je strah od stampeda na ostale fondove..[bye]

zašto na stranivama ZSE izlaze FI za 2006 godinu, a ne 2007?!?

trotter: ” Ja i dalje ne mogu vjerovat da na HTV-u nije bilo niti rijeci o burzi… Ovo kaj se desavalo zasluzue da bude 1. vijest. Ali dobro… Da bar se vratila ona vremena kad nitko nije prical o burzi u medijima… ” Zasto? -1% pada nije pad. Pa sad razmislite cemu je sluzilo ono krkanje po asku zadnjih sat vremena

konjica nas brani a mi imamo suicidne namjere tu samo psiholozi pomažu

a svako je sebi najbolji psiholog[cool]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Pa koje?? Smatraš osobnu dramu nacionalnim problemom. [smiley]

Evo HINA kaže kako to objektivno izgleda sa strane, od ljudi koji nisu uvučeni u tržište:

ZSE: nastavljen pad Crobexa, za 1,34 posto

ZAGREB, 8. veljače 2008. (Hina) – Na Zagrebačkoj burzi nastavljen je, četvrti dan zaredom, pad dioničkog indeksa Crobex, danas za nešto umjerenijih 1,34 posto, a uz pad cijena niza trgovanijih dionica bilo je i onih koje su se ponešto oporavile, dok se zadnja cijena dionice HT-a spustila na novu rekordno nisku razinu od 291,80 kuna.

No respect

Ma nista osobno tu nije u igri… Jedino ne mogu se oteti dojmu, da nekad bude burza prva vijest, a nekad je totalno ignorirana kao danas, ovisi kako kome pase… jednostavno se ne mogu oteti tom dojmu…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close