BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]THNK (Tehnika d.d.)[/color]

Ovo zadnje pokazuje samo stanje na burzi .
Sve je puno ZALUTALIH .
Svi ovi IPO-i su nanijeli više sranja nego sve svjetske tobož krize .
Prije se tržište razvijalo sporije ali je imalo konstantu.
A sad?
Bakice , kućanice , đaci , djeca , psi i mačke su tu . I nije to najgore .
Najgore je što to nisu dioničari .
To je HRPA ušljivih plašljivih sirotih jadnih plašljivaca KOJI SU OVDJE ZALUTALI .

DAJ OTIĐITE S BURZE !
IMATE BANKE , FONDOVE , ČARAPE !!!

Ma nisu samo novaci plašljivi, samo da se zna!
jučer sjedim sa jednim starijim ulagačem kad on mi priđe za stol i panično poče razgovarati, ma sve ima da ovo propadne ako se ne stabilizira ovaj tjedan, ja gubim i moj prijatelj iz susjednog grada veliku lovu, kadfa je najbolje za prodati i sve tako neka bezvezna plašlljiva, uspaničena pitanje i odmah daje i odgovore.

Ja ga gledan stariji od mene, ima brdo love u dionicama, dulje je unutra od mene, a ništa nije naučio za ovo vrije,.
Kažem mu igao si nekada nogomet pa se sjećaš kako su govorili “stani malo na loptu” pusti neka protivnik trči i umara se.
To je i poruka svima nama”stanimo malo na loptu” bar oni koji ne moraju prodavati da pokriju dugove koji bi eventualno sutra bili još veći, jer samo tako može se stabilizirati burza bez svih sudionika na burzi nema stabilizacije niti fondovi niti veliki igrači niti stranci samo svi moramo stati na loptu i tek tada će biti pozitivnih pomaka!

sretno danas1
[smiley]

dan je pametniji od noći

toka
korisnik od: 06.02.2007.
broj poruka: 1103

Ma nisu samo novaci plašljivi, samo da se zna!
jučer sjedim sa jednim starijim ulagačem kad on mi priđe za stol i panično poče razgovarati, ma sve ima da ovo propadne ako se ne stabilizira ovaj tjedan, ja gubim i moj prijatelj iz susjednog grada veliku lovu, kadfa je najbolje za prodati i sve tako neka bezvezna plašlljiva, uspaničena pitanje i odmah daje i odgovore.

Ja ga gledan stariji od mene, ima brdo love u dionicama, dulje je unutra od mene, a ništa nije naučio za ovo vrije,.
Kažem mu igao si nekada nogomet pa se sjećaš kako su govorili “stani malo na loptu” pusti neka protivnik trči i umara se.
To je i poruka svima nama”stanimo malo na loptu” bar oni koji ne moraju prodavati da pokriju dugove koji bi eventualno sutra bili još veći, jer samo tako može se stabilizirati burza bez svih sudionika na burzi nema stabilizacije niti fondovi niti veliki igrači niti stranci samo svi moramo stati na loptu i tek tada će biti pozitivnih pomaka!

Točno svi rušimo burzu , a nitko ju ne diže dobro zapažanje.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

U novom banka magazinu nekoliko stranica je o tržištu kapitala i fondovima.

prema riječima upravitelja fondova njima nije problem u “napuhnutom” tržištu već u napuhnutim fondovima ; kukaju kako ne mogu(do) kupiti dionice ,a da ih ne lansiraju na visoke cijene…

previše novca , premalo dionica u koje mogu ulagati…

kada crobex dotakne 38000 (ako ) sve će biti debelo podcijenjeno….

strpljen spašen [thumbsup]

U novom banka magazinu nekoliko stranica je o tržištu kapitala i fondovima.

prema riječima upravitelja fondova njima nije problem u “napuhnutom” tržištu već u napuhnutim fondovima ; kukaju kako ne mogu(do) kupiti dionice ,a da ih ne lansiraju na visoke cijene…

previše novca , premalo dionica u koje mogu ulagati…

kada crobex dotakne 38000 (ako ) sve će biti debelo podcijenjeno….

strpljen spašen [thumbsup]

38000!? Lol

Dugoročno, svi smo mrtvi

U novom banka magazinu nekoliko stranica je o tržištu kapitala i fondovima. prema riječima upravitelja fondova njima nije problem u “napuhnutom” tržištu već u napuhnutim fondovima ; kukaju kako ne mogu(do) kupiti dionice ,a da ih ne lansiraju na visoke cijene… previše novca , premalo dionica u koje mogu ulagati… kada crobex dotakne 38000 (ako ) sve će biti debelo podcijenjeno…. strpljen spašen [thumbsup]

e kad Krobeks dotakne 38000, mislim da ću ja u mirovinu

[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja odoh na cca 13 000, tko me probudi prije 14:30 biti će likvidiran[lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Alien:

Izračunaj si koliko od trenutne točke burza mora narasti da bi tošla na točku odakle je počela padati. I onda na to još dodaj svoj željeni rast od 50%. Mislim da se taj film ne bu gledal. Istu računicu primijeni za fondove a prije toga si pogledaj koliko su u minusu ove godine.”

u korist teze Aliena …

100 – 50% = 50
50 + 100% = 100

Dakle, ako je nešto pala 50% od svoje vrijednosti, mora narasti 100% da bi se vratilo na tu svoju vrijednost!

Ovo je ujedno odgovor i svima koji se igraju igricom koja se zove padajući noževi.

mozes to gledat i sa svjetlije strane.. kupis u korekciji i samo da se vrati na neku razinu a ti u plusu 100%.. i da se ne vrati ti u plusu 50%

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

jedna nula više manje [lol]

mozes to gledat i sa svjetlije strane.. kupis u korekciji i samo da se vrati na neku razinu a ti u plusu 100%.. i da se ne vrati ti u plusu 50%

Da. Uz uvjet da imas cime kupiti.

izgleda da nećemo na niske grane…kupuje se

Vaš link

Otvoreno
HTV1 07.02.2008. 22:30

Hrvatska je pred blokadom pregovora s Europskom unijom. Zašto smo otvorili samo polovicu poglavlja, zašto Hrvatska ne provodi reforme? Je li nam Slovenija glavni krivac zbog trenutačnog stanja? O tome u Otvorenom govore izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku Hannes Swoboda, slovenski
zastupnik u Europskom parlementu Borut Pahor i novinar Jutarnjeg lista Augustin Palokaj.

* Voditelj: Mislav Bago
* Urednik: Mislav Bago

No respect

Mislim da nas od prve vijesti u dnevnicima za sad spasava samo havarija kod Pule [bye][bye][bye]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close