Karla: Karla: ”
ivana 7 ,svaka čast , odmah sam nekak ponosna kaj sam žensko dok vidim
kak pametno pišeš[rolleyes] ali nekak mi se čini da tak racionalno ipak
može pisat samo muško[smiley]
” ???????????
[shocked]
nije ti to nikakva stručna procjena,više odokativna metoda
ležerna,pa se nemoj ni ti previše opterečivat,samo šala[smiley]
…..dakle: sve ostaje po starom, vi ste salonski revolucionari
nismo mi salonski revolucionari već lumpenproleteri
[lol]
Delboy: a što se pokazivanja zuba EU-u tiče, sad je kasno za to. uništili bi nas u roku godine dana da požele – jer smo im sve što valja već prodali. srbi nisu, zato ih i uvažavaju više od nas.
Ako smo im sve prodali onda nek im država uzme što više profita. Postoje raznorazni mehanizmi za to. Počnimo s bankama.
[cool]
Delboy: a što se pokazivanja zuba EU-u tiče, sad je kasno za to. uništili bi nas u roku godine dana da požele – jer smo im sve što valja već prodali. srbi nisu, zato ih i uvažavaju više od nas. Ako smo im sve prodali onda nek im država uzme što više profita. Postoje raznorazni mehanizmi za to. Počnimo s bankama. [cool]
jedini mehanizam za takvo što je represivna fiskalna i monetarna politika a to se najčesšće na kraju razbije o glavu građanima i domačim malim poduzetnicima. zato nemoj pričat svašta
febo: jedini mehanizam za takvo što je represivna fiskalna i monetarna politika a to se najčesšće na kraju razbije o glavu građanima i domačim malim poduzetnicima. zato nemoj pričat svašta
Raspitaj se malo koliko banke zarade u HR samo na provizijama i ostalim glupostima koje ti prodaju, a i raspitaj se koliko od toga država ima koristi a koliko njihove matične države.[bye]
ivana 7 ,svaka čast ,
odmah sam nekak ponosna
kaj sam žensko dok vidim
kak pametno pišeš[rolleyes]
ali nekak mi se čini da tak racionalno ipak može pisat samo muško[smiley]
Ipak je ženski nos…ženski nos…[lol] [smiley]
@asko
baš to,jer ovo piše mozak iza kojeg kuca srce
kod žena je to obično obrnuto,pa su i tekstovi
malčice topliji[wink]
Karla: ” ivana 7 ,svaka čast , odmah sam nekak ponosna kaj sam žensko dok vidim kak pametno pišeš[rolleyes] ali nekak mi se čini da tak racionalno ipak može pisat samo muško[smiley] ” Ipak je ženski nos…ženski nos…[lol] [smiley]
Dobro jutro!
Imas mislim pod lezerno ili ostalo nekoliko starijih postova gdje nasa Ivana 7 pise u muskom licu, malo mu je promaklo.[lol]
Logika majstora ti je ova:
1. na forumu ima daleko vise muskih koji ce radje jednoj djevojci pomoci, dati potrebne savjete ili cak koju povlastenu informaciju nego nekom drugom muskom.
2. Stavit sliku zenske u avatar za kojom vecina muskih slini.
Zato i pise u natuknicama, da manje grijesi.
Uz to Angelinu ne bi niti jedna zenska stavila u avatar budite sigurni.
No nema veze. Svatko ima neki fetis.[lol] [lol]
@vrana
ma svaki radi kak mu paše,to je njegovo pravo,
meni samo smješno….žena a piše hladno da se smrzneš
[smiley]