BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivana7 ministrica za Europske integracije.

– evo ispunila mi se želja, a i školovana sam, ionako sam na zavodu za zapošljavanje, bar mi je zdravstveno besplatno, možda imam pravo i na besplatnu pučku kuhinju, neznam nism se raspitala, ipak previše slobodnog vremena trošim na investicije.

– ali vratimo se početku priče, dobila ja posao u ovoj koalicijskoj vladi.
– normalno kako na toj odgovornoj funkciji imam i plan koji ću ostvariti u bliskoj budućnosti.
– plan je realan i po meni bi mogli ući u EU tamo negdje 2857 godine.
– možda uđemo i prije, ali ta EU će se motrati puno pomučiti kako bi ispunila sve moje uvijete.
– dok bude međuprijelazni period, uvodim odmah hitne mjere.
– na granice odmah velike kontejnere za smeće, pa neće oni meni ovamo nositi svoju hranu.
– uvijek će biti i izuzetaka Srbi (nemojte misliti kako ih previše volim), Turci, Albanci …, ipak oni imaju gori standard od nas, a kod nas su ionako u tranzitu, prevaljuju veliki put, pa zašto ih zahebavati, njih ne treba zadržavati na granici, i slobodno mogu nositi svoju hranu, ionako su u tranzitu.
– a ovi iz EU, najprije vize, potvrde od lječnika da nisu pederi ili da kojim slućajem nemaju AIDS, tu će biti stvarno puno posla na tim kontrolama.
– a Janezi koji imaju tu vikendice, e biti će jakih poreza.
– a i strane banke će nažalost morati plaćati velike poreze, a tek oni koji su kupili hotele.
– e tu vidim puno novca u našem proračunu.
– raditi ćemo mi pregovore i s NATOM, ali zašto usput ne bi dozvolili Rusima instaliranje nekih raketica na našim zapadnim granicama.
– narodu će biti dobro, na ovaj ili onaj naćin biti će love s zapada i s istoka.
– pa morate kužiti kako smo mi na bogom danoj lokaciji.
– nezaposlenosti uopće neće biti, tko ne radi ide u vojsku ili na graničnu kontrolu.
– turizam, više ćemo raditi na tržištima Ukrajina, Rusija, Japan …. istok.
– uvijek su nam tu i naši tradicionalni gosti iz BIH i Srbije.
– a malo možemo pogledati kroz prste i Poljacima, Česima, Slovacima i Mađarima (ali ovi nam moraju vratiti INU).
– evo posla ima stvarno puno, ne znam odakle bi prije počela.

– samo još moram probati ovaj kostim i maškare mogu krenuti.
– biti će ludo, ministrica za EU integracije uz ritmove sambe.
– samo ima tu i jedna loša stvar, mandat mi je zbilja kratak, dok ne završi i ovaj karneval.
Pozdravlja Vas Vaša ministrica za Europske inegracije.

Ivana 7 odmah glasam za tebe…[thumbsup]

Ova ksenofobija se kod nas uzgaja samo zato da bi neki naši vrli “domoljubi” lakše mažnjavali. Meni ne možete prodavati te priče. Izgubio sam nadu da ćemo ikad u EU jer glavonjama to nije u interesu [angry] [tongue]

@ivana7

dobra!!

[lol] [lol]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ivana 7 ,svaka čast ,
odmah sam nekak ponosna
kaj sam žensko dok vidim
kak pametno pišeš[rolleyes]

ali nekak mi se čini da tak racionalno ipak može pisat samo muško[smiley]

imam samo jednu želju: da hrvati konačno prestanu kukati i jadikovati. to je prvi korak. sve ostalo nestat će samo od sebe…primite se posla, a ako vam je loše nađite još jedan posao. ako vam i tada bude loše, onda kukajte. narod smo ljenčina i nesposobnih razmaženih ljudi koje je socijalizam razmazio pa hoće sada ne-raditi kao u socijalizmu a imati kao lord u londonu. toga nema niti će biti i zato se probudite. pitajte se više što vi možete učiniti za svoju domovinu a ne što ona može učiniti za vas (ma kako patetično to zvučalo). a što se pokazivanja zuba EU-u tiče, sad je kasno za to. uništili bi nas u roku godine dana da požele – jer smo im sve što valja već prodali. srbi nisu, zato ih i uvažavaju više od nas.

...povijest se ponavlja...

@ivana7
A ja se ponadao da ćeš bit fond menager PBZ-ovog stock fonda ….šteta[smiley][thumbsup][lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

imam samo jednu želju: da hrvati konačno prestanu kukati i jadikovati.
to je prvi korak. sve ostalo nestat će samo od sebe…primite se posla,
a ako vam je loše nađite još jedan posao. ako vam i tada bude loše,
onda kukajte. narod smo ljenčina i nesposobnih razmaženih ljudi koje je
socijalizam razmazio pa hoće sada ne-raditi kao u socijalizmu a imati
kao lord u londonu. toga nema niti će biti i zato se probudite. pitajte
se više što vi možete učiniti za svoju domovinu a ne što ona može
učiniti za vas (ma kako patetično to zvučalo). a što se pokazivanja
zuba EU-u tiče, sad je kasno za to. uništili bi nas u roku godine dana
da požele – jer smo im sve što valja već prodali. srbi nisu, zato ih i
uvažavaju više od nas.

uh nakon ovog teksta punog naboja pade mi na pamet pjesma

dečko ajde oladi….

nemoj se srditi,dosadno mi je pak se zabavljam[smiley]

@Delboy
Slazem se stobom u dosta toga, al dvije stvari nisi u pravu..
-Hrvati su nesposobni ljudi-to nije istina..Hrvati su jako sposobni i vrijedni ljudi,samo treba znat za sta se radi,nitko nije majmun da da sve od sebe za 3000 kn.
-Da nađemo jos jedan posao ? Ti nisi normalan[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Karla:

ivana 7 ,svaka čast , odmah sam nekak ponosna kaj sam žensko dok vidim kak pametno pišeš[rolleyes] ali nekak mi se čini da tak racionalno ipak može pisat samo muško[smiley]

???????????
[shocked]

@Delboy

Slazem se stobom u dosta toga, al dvije stvari nisi u pravu..
-Hrvati su nesposobni ljudi-to nije istina..Hrvati su jako sposobni i vrijedni ljudi,samo treba znat za sta se radi,nitko nije majmun da da sve od sebe za 3000 kn.
-Da nađemo jos jedan posao ? Ti nisi normalan[lol]

ili ajmo ovako: vi svi koji tu pametujete da ništa ne valja, prodajte sve viškove koje imate (vikendice, aute i dionice) i tu lovu dajte sirotinji….ako vas je dvoje , prodajte stan od 100 m2 i uzmi od 50m2 pa ostatak daruj sirotinji. to je socijalizam…..dakle: sve ostaje po starom, vi ste salonski revolucionari

...povijest se ponavlja...

@ivana7

Jel proslo Jugo,mene glava prestala boljet[thumbsup]
Jest da nisi ko Kolinda G. Kitarovic al mozes i ti proci[thumbsup] [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close