Ivana7 ministrica za Europske integracije.
– evo ispunila mi se želja, a i školovana sam, ionako sam na zavodu za zapošljavanje, bar mi je zdravstveno besplatno, možda imam pravo i na besplatnu pučku kuhinju, neznam nism se raspitala, ipak previše slobodnog vremena trošim na investicije.
– ali vratimo se početku priče, dobila ja posao u ovoj koalicijskoj vladi.
– normalno kako na toj odgovornoj funkciji imam i plan koji ću ostvariti u bliskoj budućnosti.
– plan je realan i po meni bi mogli ući u EU tamo negdje 2857 godine.
– možda uđemo i prije, ali ta EU će se motrati puno pomučiti kako bi ispunila sve moje uvijete.
– dok bude međuprijelazni period, uvodim odmah hitne mjere.
– na granice odmah velike kontejnere za smeće, pa neće oni meni ovamo nositi svoju hranu.
– uvijek će biti i izuzetaka Srbi (nemojte misliti kako ih previše volim), Turci, Albanci …, ipak oni imaju gori standard od nas, a kod nas su ionako u tranzitu, prevaljuju veliki put, pa zašto ih zahebavati, njih ne treba zadržavati na granici, i slobodno mogu nositi svoju hranu, ionako su u tranzitu.
– a ovi iz EU, najprije vize, potvrde od lječnika da nisu pederi ili da kojim slućajem nemaju AIDS, tu će biti stvarno puno posla na tim kontrolama.
– a Janezi koji imaju tu vikendice, e biti će jakih poreza.
– a i strane banke će nažalost morati plaćati velike poreze, a tek oni koji su kupili hotele.
– e tu vidim puno novca u našem proračunu.
– raditi ćemo mi pregovore i s NATOM, ali zašto usput ne bi dozvolili Rusima instaliranje nekih raketica na našim zapadnim granicama.
– narodu će biti dobro, na ovaj ili onaj naćin biti će love s zapada i s istoka.
– pa morate kužiti kako smo mi na bogom danoj lokaciji.
– nezaposlenosti uopće neće biti, tko ne radi ide u vojsku ili na graničnu kontrolu.
– turizam, više ćemo raditi na tržištima Ukrajina, Rusija, Japan …. istok.
– uvijek su nam tu i naši tradicionalni gosti iz BIH i Srbije.
– a malo možemo pogledati kroz prste i Poljacima, Česima, Slovacima i Mađarima (ali ovi nam moraju vratiti INU).
– evo posla ima stvarno puno, ne znam odakle bi prije počela.
– samo još moram probati ovaj kostim i maškare mogu krenuti.
– biti će ludo, ministrica za EU integracije uz ritmove sambe.
– samo ima tu i jedna loša stvar, mandat mi je zbilja kratak, dok ne završi i ovaj karneval.
Pozdravlja Vas Vaša ministrica za Europske inegracije.
Ova ksenofobija se kod nas uzgaja samo zato da bi neki naši vrli “domoljubi” lakše mažnjavali. Meni ne možete prodavati te priče. Izgubio sam nadu da ćemo ikad u EU jer glavonjama to nije u interesu [angry] [tongue]
ivana 7 ,svaka čast ,
odmah sam nekak ponosna
kaj sam žensko dok vidim
kak pametno pišeš[rolleyes]
ali nekak mi se čini da tak racionalno ipak može pisat samo muško[smiley]
imam samo jednu želju: da hrvati konačno prestanu kukati i jadikovati. to je prvi korak. sve ostalo nestat će samo od sebe…primite se posla, a ako vam je loše nađite još jedan posao. ako vam i tada bude loše, onda kukajte. narod smo ljenčina i nesposobnih razmaženih ljudi koje je socijalizam razmazio pa hoće sada ne-raditi kao u socijalizmu a imati kao lord u londonu. toga nema niti će biti i zato se probudite. pitajte se više što vi možete učiniti za svoju domovinu a ne što ona može učiniti za vas (ma kako patetično to zvučalo). a što se pokazivanja zuba EU-u tiče, sad je kasno za to. uništili bi nas u roku godine dana da požele – jer smo im sve što valja već prodali. srbi nisu, zato ih i uvažavaju više od nas.
@ivana7
A ja se ponadao da ćeš bit fond menager PBZ-ovog stock fonda ….šteta[smiley][thumbsup][lol]
imam samo jednu želju: da hrvati konačno prestanu kukati i jadikovati.
to je prvi korak. sve ostalo nestat će samo od sebe…primite se posla,
a ako vam je loše nađite još jedan posao. ako vam i tada bude loše,
onda kukajte. narod smo ljenčina i nesposobnih razmaženih ljudi koje je
socijalizam razmazio pa hoće sada ne-raditi kao u socijalizmu a imati
kao lord u londonu. toga nema niti će biti i zato se probudite. pitajte
se više što vi možete učiniti za svoju domovinu a ne što ona može
učiniti za vas (ma kako patetično to zvučalo). a što se pokazivanja
zuba EU-u tiče, sad je kasno za to. uništili bi nas u roku godine dana
da požele – jer smo im sve što valja već prodali. srbi nisu, zato ih i
uvažavaju više od nas.
uh nakon ovog teksta punog naboja pade mi na pamet pjesma
dečko ajde oladi….
nemoj se srditi,dosadno mi je pak se zabavljam[smiley]
@Delboy
Slazem se stobom u dosta toga, al dvije stvari nisi u pravu..
-Hrvati su nesposobni ljudi-to nije istina..Hrvati su jako sposobni i vrijedni ljudi,samo treba znat za sta se radi,nitko nije majmun da da sve od sebe za 3000 kn.
-Da nađemo jos jedan posao ? Ti nisi normalan[lol]
Karla:
ivana 7 ,svaka čast , odmah sam nekak ponosna kaj sam žensko dok vidim kak pametno pišeš[rolleyes] ali nekak mi se čini da tak racionalno ipak može pisat samo muško[smiley]
???????????
[shocked]
@Delboy
Slazem se stobom u dosta toga, al dvije stvari nisi u pravu..
-Hrvati su nesposobni ljudi-to nije istina..Hrvati su jako sposobni i vrijedni ljudi,samo treba znat za sta se radi,nitko nije majmun da da sve od sebe za 3000 kn.
-Da nađemo jos jedan posao ? Ti nisi normalan[lol]
ili ajmo ovako: vi svi koji tu pametujete da ništa ne valja, prodajte sve viškove koje imate (vikendice, aute i dionice) i tu lovu dajte sirotinji….ako vas je dvoje , prodajte stan od 100 m2 i uzmi od 50m2 pa ostatak daruj sirotinji. to je socijalizam…..dakle: sve ostaje po starom, vi ste salonski revolucionari
Jel proslo Jugo,mene glava prestala boljet[thumbsup]
Jest da nisi ko Kolinda G. Kitarovic al mozes i ti proci[thumbsup] [lol]