ivana moj duboki naklon
I moj naklon isto, da se Hrvati malo više oslanjaju na vlastite snage a manje na žicanje od stranaca bilo bi nam puno bolje
” kad sam otisao u njemacku pred 5 godina na nasim ulicama nije nitko kopao po kontejnerima.. tamo su bome kopali onda a sada kopaju i kod nas..
… ali ne zato šta se prije pet godina živjelo bolje, nego zato šta sad vade plastičnu ambalažu
@ Ivana 7
Moj glas za ministricu Evropskih integracija imate.
Ali nažalost naša vlada ne zna li ne želi zaštititi naše interese.Što će nam Evropa koja obustavlja pregovore zbog zerpa koji smo proglasili kao i većina pomorskih zemalja.Sad bi se trebali odreći prava da štitimo naše more i ribare a što je sljedeće.
@ Ivana 7
Moj glas za ministricu Evropskih integracija imate.
Ali nažalost naša vlada ne zna li ne želi zaštititi naše interese.Što će nam Evropa koja obustavlja pregovore zbog zerpa koji smo proglasili kao i većina pomorskih zemalja.Sad bi se trebali odreći prava da štitimo naše more i ribare a što je sljedeće.
poljoprivreda ,
gradnja najvećeg vjetroparka u Europi
Kakav god naslov bio, teško da ćemo dostići vjetroparkove iz Holandije…nemaju buru, ali zato imaju svu silu turbina…[smiley]
u danskoj grade nesto cudovisno sa 1000 i vise komada..
veki:
”
Kolega Wiking zar stvarno misliš ako popustimo sa ZERP-om da neće izmisliti nešto drugo. Pa sama, ne tako davna prošlost ih demantira.[bye]
”
– ma mi trebamo hitno izmisliti nešto drugo.
– zar nije sramota kako zbog tamo nekog šengena (nemam pojma niti kako se piše), i pregleda se mora čekati na granici.
– ma čekali bi ovi iz EU zajedno s Slovencima, bila bi na granici kolona do Ljubljane.
– a nečeš mi ti jakih proizvoda koje mi uvozimo iz Slovenije i Italije.
– sokove Fruktal plaćamo u zlatu, naša mineralna je bilja od njihove Radenske, sva tehnika uključujući i auta su bolja sa istoka (Japan i Koreja).
– naša tuna ionako ide u izvoz ali samo za Japan.
– krpice i igračke dolaze iz Kine.
– pa taj EU nema ni nafte ni plina.
– talijanima prodajemo plin po ništa.
– koliko tu treba nabrajati ??????
– i na kraju, zašto ne vjerujete u sebe, zašto se treba prodati ?????
Pozdrav !
zato sto prije shvatis da smo mi jedan izrazito glup i neobrazovan narod bit ce bolje za tvoju psihu
zato sto su nam novine pune mamica stimca markovica,sofera,kamiondzija,mesara koji su sad na poziciji javnih biljeznika,ministara bez elementarnog obrazovanja,diplomacije koja ne zna strani jezik…
potrebno je jos nabrajati?
mogucnosti su nam beskrajne,ali sve ima svoju proturavnotezu u svemiru,jing i jang,predivna zemlja sa ogromnim potencijalom,ali nazalosz izrazito glup narod,kao i svi ostali balkanski narodi da ovim kozmopolitima objasnim da sigurno ne pisem ovaj post zato sto sam srbin ili crnac pa mrzim lijepu nasu
hhahaha http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,3,,107307.jl buhuhu [bye]
koja smo mi sprdačina od države
Ma kakve su ovo novinarske pizd..je od vijesti??? Kakav najveci vjetropark? Sa 14 komada? Ma majke ti mile ljetos u blizini Berlina sam toliko vjetrenjaca vidio da me sve strah da Berlin uskoro ne poleti. Konstantno se pise i fura filozofija da smo naj ovo naj ono a u biti smo…bolje da ne velim kaj.
U ovo danasnje vrijeme…postaje ponovno aktualna izjava Stjepana Radića iz 1904 godine, a stara je “samo” 104 godine: “Ljudi ne budite ludi! Vi prošlosti nemate, jer prošlost i povijest imaju samo kraljevi i velikaši, vaši gospodari. Prah vaših djedova znao bi vam pripovijedati samo o mukama, ropstvu i sužanjstvu, a ne o nikakvoj slavi. Vi u prošlosti nemate ništa, vaša je samo budućnost, ako u vas bude pameti. Pogledajte sadašnjost, pogledajte oko sebe, koliko vas ima koji istu muku patite-onda ćete veselo gledati u budućnost”.
Sretno nam bilo…[pray]
Duser: ” gradnja najvećeg vjetroparka u Europi http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=36628&gid=242703 ” Ma kakve su ovo novinarske pizd..je od vijesti??? Kakav najveci vjetropark? Sa 14 komada? Ma majke ti mile ljetos u blizini Berlina sam toliko vjetrenjaca vidio da me sve strah da Berlin uskoro ne poleti. Konstantno se pise i fura filozofija da smo naj ovo naj ono a u biti smo…bolje da ne velim kaj.
sta nisi svratio na kaffe [smiley]?