[color=blue]Agrokor ulaže 40 milijuna eura u Makedoniju[/color]
[color=black]Hrvatski koncern Agrokor izgradit će u Makedoniji
– jesu li ovo oni što su dobijali firme za jednu kunu.
– pa neka je bar netko, nisam ljubomorna.
– a hoće li netko što uložiti u Hrvatsku, a da nije diskont, prodaja auta, osiguranje ili banka.
– hoće li netko sagraditi koju tvornicu u Hrvatskoj.
– danas sam loše volje.
Pozdrav !
[color=blue]Agrokor ulaže 40 milijuna eura u Makedoniju[/color]
[color=black]Hrvatski koncern Agrokor izgradit će u Makedoniji dva otkupna centra za oko sto tisuća tona poljoprivrednih proizvoda
– oni tamo izgleda nešto i proizvode.
– jučer sam bila u dva poljoprivredna dućana.
– cilj kupnje, jedna vreća umjetnog gnjojiva.
– potrošila vrijeme i gorivo ali gnjojiva nema.
– PTKM ne proizvodi, ne radi, nema se plina, a sve što je bilo otišlo u izvoz.
– vjerojatno i mi tu pomažemo jeftinim plinom i jeftinim gnjojivom tu Makedoniju.
– jer moraju oni proizvoditi.
– a i što će to nama kad imamo svega i svačega u diskontima, jeftino iz uvoza.
– pa zašto bi se ljudi kod nas mučili i radili.
– mi ćemo zarađivati na burzi, živjeti od socijale države.
– danas sam loše volje.
Pozdrav !
treba razdvojiti politiku,ekonomiju i domoljublje svako za sebe.Da borili smo se za Hrvatsku al da mi i nasa djeca imaju bolji zivot.politicari ce se uvijek pljuvat medju sobom javno al kad su zajedno onda se ljube,lizu jedan drugom guzicu samo da bi pridobili glasove a najvaznija je EKONOMIJA.Ako ne zelimo EU bili bi slijepo crijevo na starom kontinentu i postali bi 2. Albanija prije 20 godina koju bi svi zaobilazili u sirokom luku.Da, prodajemo sve al globalizacija ne zaobilazi nikog,ne prodati to ne bi radilo duze od 3-4 godine.Inflacija od 50% dnevna,placa od 100 eura….nazalost tak bi izgledalo.Neko je napisao imali bi podrsku Rusije,Arapa…da ak bi njima prodali ono sto ne bi EU.Mislite da bi vas neko veliki podrzao ak nema koristi.Da, Slovenci nas karaju al oni su u EU i imaju veliku podrsku EU jer su njihovi clanovi,kad budemo i mi onda cemo i mi imati istu tu podrsku i mi cemo druge karati.Jeftina radna snaga u EU, al ce svi raditi za 500-1000 eura i zivjeti normalno,kupiti stan na kredit,auto…ili zelite prosjake na ulici koji idu od kontejnera do kontejnera.Jako volim Hrvatsku,za nju sam se borio i ponosan sam na nju,politicare i onako ne smatram ljudima,ekonomija je najvaznija jer od nje zivi cijela Hrvatska.Nismo mi jedna Norveska pa da imamo milijarde barela nafte i da nas bas briga za EU.Ponekad treba progutati ponos za boljitak Hrvatske,svi kukaju kad se udje u EU da im je lose od Ceha,Madjara,Slovenaca…al niko nije trazio da izadje iz nje.Najlakse je ovdje napisati ko svi i biti faca na forumu kak si ti veliki domoljub jer hebes EU,hebes Slovence,mi smo najjaci.Stvarnost je nesto drugo,sto kazete za Chaveza i Venezuelu kojoj se svi smijete jer je otkantala US,pitajte njihov narod kak su nekad zivjeli a kak sad zive ili Kubu i Srbiju,jel njima Rusi i Kinezi i Arapi pomazu pa bolje zive nego prije
Stvarnost je nesto drugo,sto kazete za Chaveza i Venezuelu kojoj se svi smijete jer je otkantala US,pitajte njihov narod kak su nekad zivjeli a kak sad zive ili Kubu
– ne pišem ovako kako bi bila faca na forumu.
– pa na svakom postu pišem kako sam danas i loše volje.
– ali mrzim ovakvo paušalno pisanje, jer tako nešto piše u novinama pa se pročita i odmah vjeruje u to.
– pa mediji i postoje samo zato kako bi se manipuliralo s javnošću.
– evo pitajte mene sve što Vas interesira za Venezuelu i Kubu. Bila sam tamo, a u Venezueli i više puta.
– tamo imate i Hrvata, a gdje ih nema, rođaci su mi vlasnici najvećih diskoteka, sin od Chaveza im je veliki prijatelj koji se stalno zabavlja po njihovim diskaćima, ali to je nešto stvarno veliko.
– je li se i Vi zabavljate po diskačima kao ja.
– jeste li se ikada zapitali zašto narod obožava Chaveza.
– i kako sada taj narod živi, a kako je prije živio.
– uvijek Vam postoji i druga strana istine.
– nemojte slijepo vjerovati amerikancima, bila sam i tamo, kad bi te samo znali koliko ima sirotinje u Americi.
Pozdrav !
bravo Ivana7, odlični komentari stanja u hrvatskom gospodarstvu,
nažalost ne vidim ni ja puno alternativnih rješenja za nas.
[sealed][cry][bye]
Kolega Wiking zar stvarno misliš ako popustimo sa ZERP-om da neće izmisliti nešto drugo. Pa sama, ne tako davna prošlost ih demantira.[bye]
Ivana ti ides tamo gdje idu turisti u diskoteke i luksuzne hotele gdje je blagostanje,i sin od Milosevica je isao po diskacima i bio glavna faca i sinovi Husseina su bili face.Rodjaci ti imaju diskoteke,jel sirotinja dolazi tamo.
-da diskaci u HR su prepuni al svih staleza a ne samo odredjena klijentela kao ti i sin Chaveza
-tolko ga obozavaju da nije dozivotni predsjednik,takvom retorikom je okrenuo siromasan narod kao bez US bit ce nam bolje a sada se se to malo okrece protiv njega samo prekasno jer njega vise niko nece moci skinut.Vjeruj da ce si izglasat kad tad za dozivotnog predsjednika
-taj narod je zivio siromasno a sada nemaju za koricu kruha osim privilegiranih
-ne ne vjerujem Amerima jer i oni gledaju samo korist odnosno OIL,zivi primjer je prikaz Amera kak je u Iranu a to je jedna prekrasna zemlja slicna nasoj klimatski a da ne govorimo ekonomski(imao sam prekrasne slike suma,planina,jezera,gradova…),sirotinje ima svugdje i u US samo socijala im je puno bolja,to je kapitalizam
-i ne nije to procitano u novinama nego je to nasa realnost
-sry i ja sam lose volje ,boli me glava cim sam progledao.Ovaj jugo me ubija[angry]
[color=blue]Agrokor ulaže 40 milijuna eura u Makedoniju[/color] [color=black]Hrvatski koncern Agrokor izgradit će u Makedoniji dva otkupna centra za oko sto tisuća tona poljoprivrednih proizvoda – oni tamo izgleda nešto i proizvode. – jučer sam bila u dva poljoprivredna dućana. – cilj kupnje, jedna vreća umjetnog gnjojiva. – potrošila vrijeme i gorivo ali gnjojiva nema. – PTKM ne proizvodi, ne radi, nema se plina, a sve što je bilo otišlo u izvoz. – vjerojatno i mi tu pomažemo jeftinim plinom i jeftinim gnjojivom tu Makedoniju. – jer moraju oni proizvoditi. – a i što će to nama kad imamo svega i svačega u diskontima, jeftino iz uvoza. – pa zašto bi se ljudi kod nas mučili i radili. – mi ćemo zarađivati na burzi, živjeti od socijale države. – danas sam loše volje. Pozdrav !
Kolegice ne vidim ništa loše u tome što g. Todorić ulaže u FYRM.
Kolega Wiking zar stvarno misliš ako popustimo sa ZERP-om da neće izmisliti nešto drugo. Pa sama, ne tako davna prošlost ih demantira.[bye]
znam izmisljat ce i dalje al cilj mora biti ulazak u EU,alternativa ne postoji
– ma mi trebamo hitno izmisliti nešto drugo.
– zar nije sramota kako zbog tamo nekog šengena (nemam pojma niti kako se piše), i pregleda se mora čekati na granici.
– ma čekali bi ovi iz EU zajedno s Slovencima, bila bi na granici kolona do Ljubljane.
– a nečeš mi ti jakih proizvoda koje mi uvozimo iz Slovenije i Italije.
– sokove Fruktal plaćamo u zlatu, naša mineralna je bilja od njihove Radenske, sva tehnika uključujući i auta su bolja sa istoka (Japan i Koreja).
– naša tuna ionako ide u izvoz ali samo za Japan.
– krpice i igračke dolaze iz Kine.
– pa taj EU nema ni nafte ni plina.
– talijanima prodajemo plin po ništa.
– koliko tu treba nabrajati ??????
– i na kraju, zašto ne vjerujete u sebe, zašto se treba prodati ?????
Pozdrav !
trebamo se učiniti geostrateški i ekonomski važnim pa ćete vidjeti kako se mjenja retorika od strane EU masonerije. Zašto nismo iskoristili npr. prodaju Plive Amerima (znamo čiji je kapital bio u igri za kupnju), ulazak u NATO s kojim se toliko busaju i itd. itd.[cool]
Odlični komentari kolegice Ivane.
A ovi koji govore da ne postoji Alternativa nisu u pravu!!!
Uvijek postoji Alternativa. Uvijek!
Bubašpara