BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vrana, podržavam to što si napisao, ali mislim da broj zvijezdica ne igra ulogu hoće li netko biti moderiran ili ne … uostalom bolje će to objasniti vjeko …

zipa nas … kobojagi vrtimo milijune, a svađamo se oko zvijezdica [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Prodajem nick, 5 zvjezdica NCAP. [smiley]

No respect

i ja i to jos napumpano u kracem vremenu[smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

… zipa nas … kobojagi vrtimo milijune, a svađamo se oko zvijezdica [lol]

Sto je, je. Tasti smo po pitanju cvaraka.[lol]

Jel te mogu dokapitalizirati?

Nudim nick sa skypa i 5 PP.

I love the Smell of Profits in the Morning

Jel te mogu dokapitalizirati?

LOL[lol] [lol] [lol]

ja imam jednu [cry] ali vrijednu [lol]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

Ajde bravo za k/p. Uvijek se sjetim slazica i njegove dobrodušnosti na toj temi kada sam tek počeo dolaziti na forum.

Pozdrav, ako čita.

Pozdrav i tebi [thumbsup]

Lemur king ako me sjećanje služi.

Lemo je za mene kralj topica Kupnja/prodaja.

pozdrav ma gdje god bio

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ovo se zove dobit:

Lenovo u trećem tromjesečju zabilježio rast dobiti od 198 posto

PEKING, 31. siječnja 2008. (Hina/AP) – Grupacija Lenovo, četvrti po veličini proizvođač osobnih računala u svijetu, u četvrtak je priopćila da je u svojem trećem poslovnom tromjesečju zabilježila 198-postotni rast dobiti, te da u 2008. očekuje snažne prihode unatoč mogućem usporavanju američkog gospodarstva.

No respect

@ SLK,

tim više što navodno to nije slučaj sa HP-om i Dellom

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ovo se zove dobit:

Lenovo u trećem tromjesečju zabilježio rast dobiti od 198 posto

PEKING, 31. siječnja 2008. (Hina/AP) – Grupacija Lenovo, četvrti po veličini proizvođač osobnih računala u svijetu, u četvrtak je priopćila da je u svojem trećem poslovnom tromjesečju zabilježila 198-postotni rast dobiti, te da u 2008. očekuje snažne prihode unatoč mogućem usporavanju američkog gospodarstva.

zamisli koliki ce biti rast dobiti lole ribara u prvom kvartalu 2008.. kladim bar jedno 10000%[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

RBA podiže kamate na kredite i štednju

ZAGREB, 31. siječnja 2008. (Hina) – Raiffeisenbank Austria (RBA) od sutra će povećati kamatne stope na stambene, nenamjenske i auto kredite, kao i na štednju, najavljeno je danas iz te banke.

No respect

New Report

Close