Mogu u banovoj jaruzi kupiti čudo jedno od nekretnina [lol]
Mogu u banovoj jaruzi kupiti čudo jedno od nekretnina [lol]
+ jaruge, čisti izvori vode.
Imam osjećaj da se određena količina firmi i fondova počela sprdati na burzi. Nitko ne poštuje ni državu ni zakon.
Ajmo mi osnovati firmu FORUM d.d., baviti ćemo se isključivo udisajima zraka, kroz mjesec dva ćemo napraviti IPO, davati ćemo dionice po vrlo povoljnim cijenama, recimo P/BV 1, a nakon par mjeseci ćemo napraviti dokap. Na kraju 2008 ćemo rasprodati imovinu i podijeliti je u obliku dividende dioničarima…
vipy – revizor
febo – glavni knjigovođa
plavi – glasnogovornik
SLK – stručni suradnik za informiranje
dalje dijelite funkcije …
vipy – revizor febo – glavni knjigovođa plavi – glasnogovornik SLK – stručni suradnik za informiranje dalje dijelite funkcije …
necu je biti revizor, to je Febo,
Ja bih bio savjetnik, onaj koji nist ne radi, samo bere novce[lol]
Najjači igrači EU spremni intervenirati na financijskom tržištu
fazan: ” vipy – revizor febo – glavni knjigovođa plavi – glasnogovornik SLK – stručni suradnik za informiranje dalje dijelite funkcije … ” necu je biti revizor, to je Febo, Ja bih bio savjetnik, onaj koji nist ne radi, samo bere novce[lol]
Vipy, to su ti inače revizori (ne oni malci koji odrade operativu) već oni koji stave potpis na rev.mišljenje i
uzmu pare, oni su ujedno i konzultanti[thumbsup]
fazan: ” vipy – revizor febo – glavni knjigovođa plavi – glasnogovornik SLK – stručni suradnik za informiranje dalje dijelite funkcije … ” ja ću biti potrčko, nositi poštu ili vozač, vozači su kod nas imućni…[wink]
Mmstanic,
onda ti je najbolje da budes kamionidzija jer oni ipak najbolje prolaze
[thumbsup]
vozaci i cvjecari!
vozaci i cvjecari!
Ako si iz Dalmacije neloše prolaze i bageristi[lol]
i zagorci – draguljari[lol]
vipy – revizor febo – glavni knjigovođa plavi – glasnogovornik SLK – stručni suradnik za informiranje dalje dijelite funkcije …
strucni savjetnik za lim i gubljenje vremena…