SLK:
”
vipy: ” DLKV je ukinuo komercijalne, samo govori o cash flow…. ” Druga ukinuta tranša kratkoročnih obveznica ove godine, nema više. No ima još nekoliko društava kojima ove godine dolaze obveznice na naplatu. Nije za zanemariti.
”
Posto sam tu doma…
Uobicajeno je se zamjenjuju slicnim stvarima, odnosno da se izdaju nove serije komercijalnih kako bi platili stare. Razlozi za ukidanje komercijalnih zapisa u ovom slucaju bi mogli biti
1. Imaju hebeni cash flow [thumbsup]
2. nemaju projekata za koje im treba cash [bye]
3. Hoce zamijeniti kratkorocne za dugorocne obveze [wink]
4. Nemaju love ali će ju namaknuti dokapitalizacijom? [huh]
ne bih rekao da bi da je to razlog za dokapitalizaciju..
koliko vidim da je DLKV izdao komercijalne i napunio zalihe, i ostale tekuce potrebe…
Iako se ovdje spominjala dokapitalizacija, ne mislim da bi trebala imati veze s ukidanjem transe komercijalnih
ne bih rekao da bi da je to razlog za dokapitalizaciju.. koliko vidim da je DLKV izdao komercijalne i napunio zalihe, i ostale tekuce potrebe… Iako se ovdje spominjala dokapitalizacija, ne mislim da bi trebala imati veze s ukidanjem transe komercijalnih
možda trenutno nepovoljna situacija sa kam.stopama utječe na odluku o ukidanju kom.zapisa
Dok se burze oporave krećem u nekretnine što meni treba u ovim godinama da gubim živce sa dionicama ?[rolleyes][rolleyes][rolleyes]
Nadam se da nekretnine nikada neće pasti tako nisko kao dionice u postotku.[rolleyes][rolleyes][thumbsup]
Dok se burze oporave krećem u nekretnine što meni treba u ovim godinama da gubim živce sa dionicama ?[rolleyes][rolleyes][rolleyes] Nadam se da nekretnine nikada neće pasti tako nisko kao dionice u postotku.[rolleyes][rolleyes][thumbsup]
sVE JE NAPUHANO PAI NEKRETNINE . NWE UZDAJ SA[bye]
sVE JE NAPUHANO PAI NEKRETNINE . NWE UZDAJ SA[bye]
treba sve prodati dionice, nekretnine, sve, sve. Novac u carapu [bye]
vipy … što se uzbuđuješ zbog kojekakvih dijoničara … pusti …
ne uzbudjujem se…
dok sam na forumu…[lol]
Dok se burze oporave krećem u nekretnine što meni treba u ovim godinama da gubim živce sa dionicama ?[rolleyes][rolleyes][rolleyes]
Nadam se da nekretnine nikada neće pasti tako nisko kao dionice u postotku.[rolleyes][rolleyes][thumbsup]
A jesi li razmislio, vrijedi li i obratno?
Ulaganje na rvacki način
Nekretninski fond Učka-Marjan ne ulaže u nekretnine
[lol] [lol]
Molim Vas mišljenje………..večina nas dokupljuje dionice,snižava ulaske,kupuje,prodaje donekle pokušava doči u povoljniju situaciju na trenutnu tržišnu,šta nam daje dojam da držimo konca u rukama. Dok kupovinom udjela u nekom fondu možemo samo gledati stanje uz emocionalne ispade.Pitanje je: da li “naše” pametne glavice koje upravljaju fondovima rade isto ,te ima nade da minusi u fondovima dođe na nulu prije nego CROBEX NA 5000?[pray]
ajd da ti ja odgovorim,u fond da si ulazio postepeno smanjivao bi ulaz i nebi bio tolko u gubitku kao i sa dionicama,jedanput ce i tamo biti dno i taj koji udje na dnu ce imat vecu zaradu nego onaj prije, i kolo se vrti.Tak ti je i tu na dionicama
Ulaganje na rvacki način Nekretninski fond Učka-Marjan ne ulaže u nekretnine http://www.svijetkapitala.com/Hrvatska/Trziste-Kapitala/Nekretninski-fond-Ucka-Marjan-ne-ulaze-u-nekretnine.html [lol] [lol]
s 8 milijuna ne mogu kupiti niti ….