BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

vipy: ” DLKV je ukinuo komercijalne, samo govori o cash flow…. ” Druga ukinuta tranša kratkoročnih obveznica ove godine, nema više. No ima još nekoliko društava kojima ove godine dolaze obveznice na naplatu. Nije za zanemariti.

Posto sam tu doma…
Uobicajeno je se zamjenjuju slicnim stvarima, odnosno da se izdaju nove serije komercijalnih kako bi platili stare. Razlozi za ukidanje komercijalnih zapisa u ovom slucaju bi mogli biti
1. Imaju hebeni cash flow [thumbsup]
2. nemaju projekata za koje im treba cash [bye]
3. Hoce zamijeniti kratkorocne za dugorocne obveze [wink]

4. Nemaju love ali će ju namaknuti dokapitalizacijom? [huh]

No respect

ne bih rekao da bi da je to razlog za dokapitalizaciju..

koliko vidim da je DLKV izdao komercijalne i napunio zalihe, i ostale tekuce potrebe…
Iako se ovdje spominjala dokapitalizacija, ne mislim da bi trebala imati veze s ukidanjem transe komercijalnih

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ne bih rekao da bi da je to razlog za dokapitalizaciju.. koliko vidim da je DLKV izdao komercijalne i napunio zalihe, i ostale tekuce potrebe… Iako se ovdje spominjala dokapitalizacija, ne mislim da bi trebala imati veze s ukidanjem transe komercijalnih

možda trenutno nepovoljna situacija sa kam.stopama utječe na odluku o ukidanju kom.zapisa

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Dok se burze oporave krećem u nekretnine što meni treba u ovim godinama da gubim živce sa dionicama ?[rolleyes][rolleyes][rolleyes]

Nadam se da nekretnine nikada neće pasti tako nisko kao dionice u postotku.[rolleyes][rolleyes][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Dok se burze oporave krećem u nekretnine što meni treba u ovim godinama da gubim živce sa dionicama ?[rolleyes][rolleyes][rolleyes] Nadam se da nekretnine nikada neće pasti tako nisko kao dionice u postotku.[rolleyes][rolleyes][thumbsup]

sVE JE NAPUHANO PAI NEKRETNINE . NWE UZDAJ SA[bye]

sVE JE NAPUHANO PAI NEKRETNINE . NWE UZDAJ SA[bye]

treba sve prodati dionice, nekretnine, sve, sve. Novac u carapu [bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

vipy … što se uzbuđuješ zbog kojekakvih dijoničara … pusti …

I love the Smell of Profits in the Morning

ne uzbudjujem se…
dok sam na forumu…[lol]

Dok se burze oporave krećem u nekretnine što meni treba u ovim godinama da gubim živce sa dionicama ?[rolleyes][rolleyes][rolleyes]
Nadam se da nekretnine nikada neće pasti tako nisko kao dionice u postotku.[rolleyes][rolleyes][thumbsup]

A jesi li razmislio, vrijedi li i obratno?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Ulaganje na rvacki način

Nekretninski fond Učka-Marjan ne ulaže u nekretnine

http://www.svijetkapitala.com/Hrvatska/Trziste-Kapitala/Nekretninski-fond-Ucka-Marjan-ne-ulaze-u-nekretnine.html

[lol] [lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Molim Vas mišljenje………..večina nas dokupljuje dionice,snižava ulaske,kupuje,prodaje donekle pokušava doči u povoljniju situaciju na trenutnu tržišnu,šta nam daje dojam da držimo konca u rukama. Dok kupovinom udjela u nekom fondu možemo samo gledati stanje uz emocionalne ispade.Pitanje je: da li “naše” pametne glavice koje upravljaju fondovima rade isto ,te ima nade da minusi u fondovima dođe na nulu prije nego CROBEX NA 5000?[pray]

ajd da ti ja odgovorim,u fond da si ulazio postepeno smanjivao bi ulaz i nebi bio tolko u gubitku kao i sa dionicama,jedanput ce i tamo biti dno i taj koji udje na dnu ce imat vecu zaradu nego onaj prije, i kolo se vrti.Tak ti je i tu na dionicama

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ulaganje na rvacki način Nekretninski fond Učka-Marjan ne ulaže u nekretnine http://www.svijetkapitala.com/Hrvatska/Trziste-Kapitala/Nekretninski-fond-Ucka-Marjan-ne-ulaze-u-nekretnine.html [lol] [lol]

s 8 milijuna ne mogu kupiti niti ….

New Report

Close