Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)[/color]
Fazan,sve si o DDJH rekao si time “što već godinu dana čekate da se dionica pomakne”!
Hellou,pa to ti ja pokušavm objasniti-ima boljih,perspektivnijih firmi na ZSE! Npr. ADRIS GRUPA!
Ja kupujem ipak-prvenstveno FIRMU a budućnost se ne može kupiti.
I na kraju,tko si ti fazane da određuješ koga će se ignorirati a koga ne! Što si se uforao-valjda misliš zbog broja svojih postova da možeš što hoćeš.
Svi smo ravnopravni i svi imamo pravo pisati. Opcija ignore se odnosi na to da ja ignoriram tvoje postove, a ne drugi.
ADRS-P-A je prije godinu dana vrijedio koliko vrijedi i danas.
DDJH-R-A je prije godinu dana vrijedio gotovo isto kao i danas.
Ne vidim u čemu je razlika, osim u tome što će se zabraniti pušenje (vjerovatan pad prihoda osnovne djelatnosti za ADRS-R-A) i što ćemo postati izvoznik tenkova i BOV-ova (vjerovatni rast prihoda).
Osim toga, ne piše se čovijek, nego čovjek (vidi postpis).
Pozdrav dijoničaru. [bye]
Kad ćemo tako onda nije” vjerovatno ” već vjerojatno! pozdrav svima ne samo “dijoničaru”
Istina …
što se tiče dijoničara, to je izraz za novopečene, slično kao gušter u vojsci …
(inače originalno nastalo od kolege bluemana)
Tko ima skype na kompu i ima malo vremena, neka ode na kupnja/prodaja zadnju stranu i pogleda DLKV..
Koja je vjerojatnost za tako nesto ?[tongue]
plavi: Inaće Bradke, američki veleposlanik kaže da Hrvatska i SAD više nisu partneri , već postaju saveznici…hm..
He, he, kad su im Rusi došli do B. Broda, a hoće i u Ploče. Još će nam badava ponuditi i brodove za ZERP.[lol] [cool]
Molim Vas mišljenje………..večina nas dokupljuje dionice,snižava ulaske,kupuje,prodaje donekle pokušava doči u povoljniju situaciju na trenutnu tržišnu,šta nam daje dojam da držimo konca u rukama. Dok kupovinom udjela u nekom fondu možemo samo gledati stanje uz emocionalne ispade.Pitanje je: da li “naše” pametne glavice koje upravljaju fondovima rade isto ,te ima nade da minusi u fondovima dođe na nulu prije nego CROBEX NA 5000?[pray]
Dejavue:
”
Najiskrenije…meni to nije jasno…no nema ni veze…sve sto srbin potpise, ne vrijedi ni koliko rola wc papira[lol] [lol]
”
Dragi moj Dejavue, budi siguran da Srbija ima jače diplomatske i mafijaške veze sa Europom od nas i budi siguran da će oni s nama ili prije nas u EU..[wink]
Krvne veze—
sve sto srbin potpise, ne vrijedi ni koliko rola wc papiraLOLLOL
malo im je škrt VELIKI BRAT
komentar sa B92
Kupovinom NIS-a Gazprom je u vlasništvo dobio:
• 497 benzinskih pumpi
• dve rafinerije
• 16 posto vlasništva “Petrohemije”
• 43 posto vlasništa “Politike”
• 49 posto vlasništva Sportskog centra “Pinki”
• 38 posto vlasništva hotela “Hayat”
• 11 hotela i odmarališta u Srbiji
I sve to za 400 miliona eura.
Premješteno iz teme: [color=blue]HPDG (Hoteli Podgora d.d.)[/color]
podržavam te!!! čekam da se još skupi do 125kn ovo je kokošarenje
Fireman911, gdje si nestao???
Jel’ ti još bereš ove kokošare koji ruše cijenu ili si odustao?
Izgleda da nisi od riječi…jer nema ih puno i to bi za tebe trebao biti lak posao…
Ili si možda i ti prešao u kokošare???
Premješteno iz teme: [color=blue]HPDG (Hoteli Podgora d.d.)[/color]
fireman911: ” podržavam te!!! čekam da se još skupi do 125kn ovo je kokošarenje ” Fireman911, gdje si nestao??? Jel’ ti još bereš ove kokošare koji ruše cijenu ili si odustao? Izgleda da nisi od riječi…jer nema ih puno i to bi za tebe trebao biti lak posao… Ili si možda i ti prešao u kokošare???
brate nepaćeni nemam trenutno više keša za nadokupnju[cry] trenutno nešto rješavam pa nastavljam nadokupnju ne samo toga nego i visa naravno a i trpam se sa ht-om!!!!!![thumbsup]