Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Moram priznati da mi u zadnje vrijeme plijeni pozornost činjenica da puno firmi jeftino kupuju dionice za trezor.
I love the Smell of Profits in the Morning
Moram priznati da mi u zadnje vrijeme plijeni pozornost činjenica da puno firmi jeftino kupuju dionice za trezor.
mozda zato sto firme nikad nisu imale bolje rezultate pa nam je doslo do nesrazmjera izmedju realne ekonomije i cijena dionica? Mozda bi trebale cijene dionica biti vise[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
vipy,
fazan: ” Moram priznati da mi u zadnje vrijeme plijeni pozornost činjenica da puno firmi jeftino kupuju dionice za trezor. ” mozda zato sto firme nikad nisu imale bolje rezultate pa nam je doslo do nesrazmjera izmedju realne ekonomije i cijena dionica? Mozda bi trebale cijene dionica biti vise[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Nije to baš tako, imao je JDPL i bolje rezultate nego što će imati ove godine. Ali slažem se s ovim da bi cijene dionica trebale biti više. Pače, drukam u tom smjeru.
[thumbsup]
DLKV je ukinuo komercijalne, samo govori o cash flow….
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
vipy,
DLKV je ukinuo komercijalne, samo govori o cash flow….
Druga ukinuta tranša kratkoročnih obveznica ove godine, nema više.
No ima još nekoliko društava kojima ove godine dolaze obveznice na naplatu. Nije za zanemariti.
No respect
SLK,
vipy: ” DLKV je ukinuo komercijalne, samo govori o cash flow…. ” Druga ukinuta tranša kratkoročnih obveznica ove godine, nema više. No ima još nekoliko društava kojima ove godine dolaze obveznice na naplatu. Nije za zanemariti.
Posto sam tu doma…
Uobicajeno je se zamjenjuju slicnim stvarima, odnosno da se izdaju nove serije komercijalnih kako bi platili stare. Razlozi za ukidanje komercijalnih zapisa u ovom slucaju bi mogli biti
1. Imaju hebeni cash flow [thumbsup]
2. nemaju projekata za koje im treba cash [bye]
3. Hoce zamijeniti kratkorocne za dugorocne obveze [wink]
vipy,
SLK: ” vipy: ” DLKV je ukinuo komercijalne, samo govori o cash flow…. ” Druga ukinuta tranša kratkoročnih obveznica ove godine, nema više. No ima još nekoliko društava kojima ove godine dolaze obveznice na naplatu. Nije za zanemariti. ” Posto sam tu doma… Uobicajeno je se zamjenjuju slicnim stvarima. Razlog za ukidanje komercijalnih zapisa u ovom slucaju bi mogli biti 1. Imaju hebeni cash flow [thumbsup] 2. nemaju projekata za koje im treba cash [bye] 3. Hoce zamijeniti kratkorocne za dugorocne obveze [wink]
… izbjegavaju isplatu (velike) dividende
Inaće Bradke, američki veleposlanik kaže da Hrvatska i SAD više nisu partneri , već postaju saveznici…hm..
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Inaće Bradkte, američki veleposlanik kaže da Hrvatska i SAD više nisu partneri , već postaju saveznici…hm..
druka za DDJH
[lol]
Inaće Bradke, američki veleposlanik kaže da Hrvatska i SAD više nisu partneri , već postaju saveznici…hm..
izgleda da smo i sa burzom u savezu[lol]
više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada