28.01.08. 19:28:00 NEWS-H1284074
EU nudi Srbiji potpisivanje privremenog političkog sporazuma umjesto SSP-a
BRUXELLES,28. siječnja (Hina) – Europska unija je u ponedjeljak ponudila Srbiji potpisivanje privremenog političkog sporazuma 7. veljače, nekoliko dana nakon drugog kruga predsjedničkih izbora, izjavio je u predsjedavajući Vijeća EU-a, slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel.
28.01.08. 19:28:00 NEWS-H1284074 EU nudi Srbiji potpisivanje privremenog političkog sporazuma umjesto SSP-a BRUXELLES,28. siječnja (Hina) – Europska unija je u ponedjeljak ponudila Srbiji potpisivanje privremenog političkog sporazuma 7. veljače, nekoliko dana nakon drugog kruga predsjedničkih izbora, izjavio je u predsjedavajući Vijeća EU-a, slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel.
Najiskrenije…meni to nije jasno…no nema ni veze…sve sto srbin potpise, ne vrijedi ni koliko rola wc papira[lol] [lol]
Najiskrenije…meni to nije jasno…no nema ni veze…sve sto srbin potpise, ne vrijedi ni koliko rola wc papira[lol] [lol]
Dragi moj Dejavue, budi siguran da Srbija ima jače diplomatske i mafijaške veze sa Europom od nas i budi siguran da će oni s nama ili prije nas u EU..[wink]
ma mislim da ne kužite;
ulaskom Srbije u status pregovora za pristup EU, Kosovo ostaje u istom statusu; pokrajine.
EU je spas za sve pa i za status Kosova, otprilike tako nekako.
Bude li se Kosovo odvojilo ili barem to pokušalo, tada ni nama neće u cijeloj regiji, cvjetati ružice![shocked]
ma mislim da ne kužite;
ulaskom Srbije u status pregovora za pristup EU, Kosovo ostaje u istom statusu; pokrajine.
EU je spas za sve pa i za status Kosova, otprilike tako nekako.
Bude li se Kosovo odvojilo ili barem to pokušalo, tada ni nama neće u cijeloj regiji, cvjetati ružice![shocked]
a zasto[huh] ak pristupimo NATO-u u 4. mj.,koga onda briga za tam neko kosovo
ak pristupimo NATO-u u 4. mj.,koga onda briga za tam neko kosovo
Bravo …..[thumbsup]
Ak pristupimo NATO-u dobiti ću šizu od aviona…..[bye]
——————————————————————————–
24.11.2007. 12:45
mreich:
” Korekciju, ono najteže, smo preživjeli !
-morao sam ovo kopirati !
da kada uđemo u Nato tada smo na meti terorista baš zgodno za naš turizam, zračne luke…….jeste li o tome razmišljali! Ništa mi s Natom ne dobijama samo gubimo dio suvereniteta i love! [undecid]
INSAJD: ” da da mozda i bude korekcije nekretnina u banovoj jarugi, štakorovcu i sl, al elitni djelovi zgb, more i ostalo ce sigurno samo rasti! ” nema teorije da ce cijene nekretnina padati u banovoj jaruzi, istina potraznja je mala, al prodaje nema, [lol] [lol] [lol] [lol]
Čekaš na bidu?
[lol] [lol] [lol] [lol]